Кредит за двома документами в Українi 2020

человек спрятан за стопкой документов
16-04-2020
image
16-04-2020

Тимчасова втрата роботи, зупинка підприємств, переклад на 2/3 ставки є основними причинами, за якими наші співвітчизники для підтримки свого бюджету в умовах всесвітньої пандемії прагнуть взяти кредит в банку або онлайн займ в мікрофінансової організації. Але обставини, що склалися диктують нам свої умови, під які необхідно підлаштовуватися.

Зміни прийому та обслуговування громадян у відділеннях фінансових структур частково або суттєво гальмують оформлення угод. Зокрема, отримати кредит на авто зараз досить складно у зв'язку з тимчасовим закриттям автосалонів. А ось зі споживчими позиками проблем не виникне, якщо звернутися в кредитну організацію з дистанційною системою обслуговування клієнтів. Наприклад, в AlexСredit можна отримати кредит без завантаження документів, витративши 15 хвилин особистого часу. При першому зверненні компанія видає своїм позичальникам до 3000 гривень, а при наступних - сума позики зростає до 12 000 грн. Період відстрочки становить до 30 календарних днів.

Що необхідно мати під рукою, щоб взяти кредит за двома документами?

Щоб взяти кредит готівкою необхідний мінімум. це:

Паспорт громадянина України з оформленою реєстрацією в межах країни.

ІПН.

Якщо ж споживчий кредит оформляється онлайн, вищезазначеного переліку знадобляться також:

особиста банківська карта (кредитна, дебетова, зарплатна, соціальна, пенсійна);

гаджет з виходом в Інтернет;

засоби зв'язку: мобільний телефон, електронну скриньку.

Як і де можна оформити швидкий кредит за двома документами?

В Alex Сredit без проблем можна отримати кредит фізособам по 2 документам протягом 15 хвилин. Взаємодія сторін зведені до декількох дій:

подача заявки;

заповнення анкетних даних;

обробка інформації;

перерахування коштів.

Взяти споживчий кредит на сайті МФО клієнтам пропонується цілодобово без простою черг, тривалих очікувань і бюрократичних зволікань.

Чи можна в банках взяти кредит готівкою за двома документами?

Багато банків сьогодні пропонують своїм клієнтам взяти споживчий кредит за двома документами. Але в більшості випадків такий варіант співпраці можливий, якщо позичальник є:

постійним клієнтом установи (отримує зарплату або соцвиплати);

держателем відкритого депозиту.

В інших випадках кредит в банку по двох документах взяти буде складно. Для укладення угоди знадобиться ряд довідок з місця роботи про працевлаштування і стаж. Кредити без ІПН в банках не оформляються.

Важливо! У ситуації, що склалася українські банки приймають обмежену кількість відвідувачів. Установи працюють за новими графіками, а багато відділів перейшли на дистанційне обслуговування.

У яких ще МФО можна отримати експрес кредит за двома документами?

Отримати експрес кредит або швидкий кредит в найближчому МФО не складе труднощів. Понад 200 компаній на території України надають таку послугу. Головне питання криється не в оформленні угоди, а в в сумі переплати за надану послугу. Ряд компаній успішно вуалюють великі відсотки в страхувальних внески, ставки, штрафних нарахувань. Про реальні переплати за отриманий кредит за паспортом клієнт часто дізнається в момент оплати платежу.

Щоб не ризикувати подібно грі в російську рулетку, звертайтеся в перевірені організації, наприклад в Alex Сredit. Компанія багато років працює в рамках чинного законодавства, пропонує оптимальні умови співпраці. Для постійних клієнтів тут розроблена програма лояльності, а для новачків діє пільговий тариф.

{{ 'take it now' | translate }}

{{ 'how much money? new' | translate }}

{{maxAmount | currencyGel}}

{{ 'For how many days? ua new' | translate }}

{{maxDays}} {{ 'days' | translate }}

{{'the chosen repayment date is in non-working days' | translate}}

{{ 'culcu how long is the terms' | translate }} {{returnDatePlusOneeight | date : "dd/mm/YYYY"}}

{{'Your monthly payments are new' | translate}}

{{'Borrowing new' | translate}}

{{setAmount}}

{{'borrowed interest new' | translate }}

{{setTotalInterest}}

{{'Total sum ua' | translate }}

{{setTotalToPay}}

{{'Repayment date ua' | translate }}

{{returnDate | date : "dd/mm/YYYY"}}