Як взяти кредит без фото документів: паспорта та коду ІПН?

Взяти кредит без паспорта і коду
15-01-2020
Взяти кредит без паспорта і коду
15-01-2020

Більшість онлайн-МФО дозволяє взяти кредит, пред'явивши мінімум документів: паспорт і код ІПН. Деякі компанії вимагають від позичальника фото з паспортом в руках, але в основному потрібна скан або якісна фотографія документа. Але бувають випадки, коли потрібно взяти кредит без паспорта і без фото ІПН: наприклад, якщо цих документів немає на руках, або немає можливості їх сфотографувати. Крім того, деякі позичальники побоюються відправляти скани своїх документів, боячись, що в подальшому їх можуть використовувати без відома власника. Якщо вам потрібно взяти кредит без паспорта і коду, рекомендуємо звернутися в МФО AlexCredit.

Чому МФО вимагають фото або скани паспорта та коду?

Така послуга, як онлайн кредитування стає все більш затребуваною: отримати позику на карту не виходячи з дому надзвичайно зручно. Але мікрофінансові організації при цьому ризикують зіткнутися з шахраями, що оформляють позику на неіснуюче особа. Можливість оформити кредит онлайн без фото документів привертає шахраїв. Тому багато МФО не видають кредит онлайн без фотографій сторінок паспорта та ІПН.

Але є й інший шлях верифікації позичальника, для якого не потрібно фотографія: підтвердження особи по банківській карті. Якщо іменна кредитка або дебетова карта оформлена на ту ж особу, яка подає заявку, ризики МФО знижуються, тому компанія може видати кредит онлайн без фото, по одним з паспортними даними.

Чи можна взяти кредит без паспорта, але із зазначенням своїх паспортних даних?

Отримати кредит на карту без фото можна далеко не у всіх мікрофінансових організаціях. Зокрема, такий кредит онлайн на карту можна оформити в МФО «Алекскредіт». Дуже важливо, щоб при подачі заявки онлайн-анкета була заповнена правильно: без помилок або навмисних спотворень. В іншому випадку кредит без фото документів оформити не вийде.

У деяких компаніях, готових видати кредит без паспорта, процентні ставки вище - щоб компенсувати підвищені ризики МФО.

Що потрібно для отримання мікропозик в «Алекскредіт» без фото паспорта та ІПН?

Щоб оформити кредит без паспорта та ІПН , необхідно максимально точно внести всі дані потенційного позичальника в онлайн-заявку:

- ПІБ заявника;

- дату народження і місто;

- дату видачі документа і назва органу, який його видав;

- адреса прописки;

- код платника податків.

Якщо, оформляючи кредит без фото, заявник випадково або навмисно спотворить дані, перевірка це покаже (МФО залишає за собою право верифікувати інформацію з різних баз). У цьому випадку кредит онлайн без паспорта виданий не буде. Також, не варто використовувати прострочені і недійсні документи.

Ще один важливий момент - ваша карта повинна бути оформлена на те ж ім'я, що значиться в інформації заявника. Тільки в цьому випадку можна оформити миттєвий мікрокредит без відмови без фотографії з паспортом і кодом в компанії AlexCredit.

Які ще послуги надає «Алекскредіт»?

Основний продукт МФО AlexCredit - моментальний кредит онлайн на карту, що видається громадянам України старше 18 років. Однією з найбільш популярних його різновидів є мікрокредит для нових клієнтів під 0% річних. Така пільгова програма приваблює багатьох потенційних позичальників, особливо, якщо врахувати, що існує можливість оформити кредит онлайн на карту без ІПН та інших сканів.

Якщо офомлять онлайн кредит на карту без фото паспорта, більшість заявок схвалюється в автоматичному режимі - головне, щоб паспортна інформація була точною і співпадала з даними банківської карти.

Какую сумму можно получить в кредит?

Це залежить від того, чи є ви новим позичальником або постійним клієнтом:

- при першому зверненні можна оформити кредит онлайн на карту без фото на суму до 3000 грн;

- перевірені часом клієнти можуть отримати онлайн кредит на карту без фото паспорта в розмірі 12000 грн.

Терміни кредитування становлять 30 днів, але при необхідності онлайн кредит без фото можна пролонгувати.

Як повернути позику, взятий в компанії «Алекскредіт»?

У мікрофінансової організації AlexCredit погасити кредит так само просто, як і оформити онлайн кредит на карту без фото і сканів. Для цього існує цілий ряд зручних способів, як ультрасучасних, так і консервативних:

- через особистий кабінет клієнта: повертати кошти можна як з тієї карти, на яку був оформлений позику, так і з будь-яких інших, в тому числі, з карток, оформлених нема на позичальника, а також з електронних гаманців;

- через онлайн-банкінг, термінали самообслуговування і відділення банків - при цьому потрібно уважно стежити за правильністю реквізитів, на які здійснюється оплата.

Таким чином, взяти кредит без паспорта і коду в «Алекскредіт» максимально зручно, просто і дешево.