Кредит 365 днів на рік

image
16-10-2018
image
16-10-2018

Credit365 – це сучасний і зручний онлайн-сервіс, що працює в області мікрофінансового обслуговування. У багатьох може виникнути думка про необхідність подібних об'єднань, адже вже і так існує безліч банківських установ, але, незважаючи на величезну кількість банків, у громадян часто виникає питання: де і як я можу отримати кошти?

Як взяти кредит 365 днів на рік?

Всі ми знаємо, що банківські установи – це унікальна фінансова структура, яка працює за кількома напрямками. У той самий час мікрофінансові організації, такі як Alex Credit, зосереджуються на видачу невеликих кредитів. Пропозиції, а головне умови видачі коштів для двох структур дуже різні, тому що вони призначені для різних потреб.

У банк ідуть за великими грошима, при цьому термін повернення розтягується на місяці, а іноді і роки, звідси і високі ставки по позиках. У МФО ж приходять, коли споживчий кредит необхідний терміново, причому без стандартних банківських вимог, таких як: довідки про середній заробіток і поручителі, що практично неможливо при отриманні стандартного банківського кредиту.

До того ж невеликі позики носять не цільовий характер, а це означає, що їх можна взяти на будь-які потреби, причому в будь-який час.

Мікрофінансування часто називають «гроші до зарплати». Зазвичай сума, що видається мікрофінансовими установами, не перевищує 10 000 гривень, а в банківському секторі вона може досягати мільйонів гривень, в залежності від того, на які цілі видається.

Крім того, існують відмінності в операційних моделях: банки, як правило, працюють з 9.00 до 18.00, а більшість мікрофінансових організацій працюють цілодобово, причому в них можна отримати терміновий кредит 365 днів на рік.

Для отримання кредиту 365 немає необхідності збирати купи документів і оформляти застави, навіть якщо в минулому були невиплати за кредитними операціями, ви можете отримати гривні відповідно до умов договору, тобто виправити своє фінансове минуле, повернувши при цьому банківську лояльність.

Переваги МФО

Перелічимо основні переваги онлайн-сервісів:

  • Простота оформлення. Подати заявку ви можете, звернувшись в компанію Alex Credit.
  • Висока швидкість обслуговування, обробка запитів відбувається протягом 20 хвилин.
  • Ви самі вибираєте розмір позики.
  • Можливість кредитування навіть при наявності поганою кредитної історії.
  • Немає потреби в підготовці великої кількості підтверджуючих документів, все що вам знадобиться для того щоб взяти кредит – це паспорт для підтвердження особи та ідентифікаційний код.
  • Перший кредит видається під 0%. Дізнайтеся, як порахувати відсотки по кредиту онлайн.
  • Позичальник легко отримує онлайн-засоби на свою оформлену карту.

Який варіант кредитування ви вибираєте, залежить від вас і від потреб і цілей, які ви ставите перед собою. Але компанія Alex Credit вкрай вдячна тим клієнтам, які, скориставшись послугою кредит 365, залишають свої відгуки.