Терміновий займ онлайн на картку

миттєва позика на карту
26-05-2019
image
26-05-2019

У наш час ніхто не застрахований від економічних труднощів, і іноді кошти можуть знадобитися швидко і без непотрібної тяганини. Банки для цієї мети не завжди підходять - вони як і раніше схильні вести справи з традиційною бюрократією. В результаті термін розгляду вашої заявки може бути відкладено, а багато фінансових установ просто не розглядають мікрофінансування в якості задоволення споживчого попиту.

Однак, сьогодні є можливість отримати необхідну суму, не виходячи з дому. Для цього просто скористайтеся нашим онлайн-сервісом AlexCredit. З моменту заповнення заявки пройде всього 10-15 хвилин, і сума до 3 000 гривень буде переведена на вашу банківську карту. У разі повторних звернень максимальна сума кредиту буде поступово збільшуватися до 10 000 тис. грн.

У разі позитивного рішення, гроші будуть переведені на вашу банківську карту через кілька хвилин після заповнення анкети. Ще однією перевагою є те, що не потрібно підтверджувати дохід, надавати гарантії і вказувати мету використання кредиту. Щоб терміново отримати займ на карту, потрібно слідувати простим інструкціям.

Щоб отримати максимальну віддачу від наших послуг, необхідно відповідати 3-м основним критеріям:

  • Бути громадянином України.
  • Досягти повноліття.
  • Стати власником картки одного з українських банків.

Крім того, вам не доведеться витрачати час на оформлення документів і нескінченні черги. Щоб швидко отримати кредит онлайн, вам знадобиться тільки паспорт і ідентифікаційний код. А для отримання кредиту в AlexCredit, вам потрібно всього лише заповнити онлайн заявку. Зробити це дуже легко. На головній сторінці сайту є калькулятор кредиту, де ви можете дізнатися суму і термін позики, який вам необхідний.

На сайті ви побачите всю необхідну інформацію:

  • дату, коли ви повинні виплатити позику;
  • відсотки по кредиту;
  • суму до сплати.

Ця функція дозволяє уникнути неприємних сюрпризів або помилок при розрахунку суми кредиту – клієнт, що нами обслуговується, знає, яку суму йому необхідно буде виплатити по закінченню терміну.

Кожен користувач може переглянути детальну інформацію про кредит в своєму особистому кабінеті, за допомогою якого він може швидко і легко оплатити кредит. Є й інші способи оплати кредиту - через термінал самообслуговування або традиційний банківський переказ.

Оскільки наш сервіс надає онлайн послуги, місце розташування наших клієнтів не важливе - на території України кожен може отримати швидкий кредит онлайн.