Кредит з поганою кредитною історією і простроченням в Україні

грошi та копiйки
14-11-2019
грошi та копiйки
14-11-2019

Погана кредитна історія та борги з простроченням стали каменем спотикання для багатьох громадян України при спробі отримати банківський кредит. Справа в тому, що банки країни прагнуть максимально захистити себе від ризиків, тому співпрацюють тільки з клієнтами, котрі мають бездоганну репутацію платника. Якщо раніше через якусь причину ви встигли поповнити чорний список своєю кандидатурою, не потрібно впадати у відчай! Взяти кредит з поганою кредитною історією і простроченням в Україні можна, звернувшись у мікрофінансову компанію AlexCredit.

Що таке погана кредитна історія, як можна її заробити?

Репутація будь-якого клієнта банку залежить від якості виконання взятих ним на себе зобов'язань. Деякі життєві обставини (раптова хвороба, втрата роботи та інші неприємності) можуть вибити з колії навіть зразкового позичальника, в результаті чого у нього з'являться не тільки борги, а й кредитна історія не найкращого вигляду.

Банки не звертають уваги на причину, по якій позитивний у всіх відношеннях клієнт раптом перестав повертати борг, і не роблять йому поблажок. Для них важливий сам факт відсутності платежів. В результаті репутація безповоротно псується, а дані проблемного клієнта передаються в українське бюро кредитних історій, що володіє даними всіх осіб, які коли-небудь виступали в ролі позичальників. Після подачі потенційним клієнтом заявки на отримання грошей в борг служба безпеки банку обов'язково перевірить репутацію заявника на предмет наявності темних плям, а в разі їх виявлення отримати кредит з відкритими простроченням України буде неможливо.

Онлайн позика - це порятунок!

Онлайн позика є відносно новим продуктом для території України. Саме цей спосіб надає можливість отримати гроші терміново навіть в складних випадках. Такі позики населенню пропонують приватні компанії, тому нівелюється багато офіційних моментів, що суттєво спрощує та прискорює процес отримання грошей в борг.

По суті онлайн позика є тим же банківським кредитом, до якого звикли українські споживачі. Переваги, якими володіє така пропозиція, роблять її більш зручною та вигідною для споживачів. До числа причин, що пояснюють високий попит на онлайн позики, можна віднести наступні позитивні моменти.

  • Можливість виконання всіх дій в режимі онлайн на сайті компанії. Щоб подати заявку, потенційному клієнту не прийдеться відвідувати відділення компанії. Всі дії клієнт зможе виконати, не залишаючи стін власного будинку. Щоб взяти кредит з великими простроченнями, можна подавати заявку на сайті цілодобово, що сприяє швидкому оформленню позики.

  • Широкий спектр можливостей для різних категорій клієнтів. На відміну від банків, які готові до співпраці тільки з певними категоріями клієнтів, приватні компанії не такі строгі. Більшість із них надають послуги студентам, пенсіонерам, безробітним людям, домогосподаркам, фрілансерам та іншим особам, котрим банки без роздумів відмовляють.

  • Мінімальний пакет документів. Щоб взяти швидкий кредит в режимі онлайн, не прийдеться залучати поручителів, надавати майно для застави, замовляти в канцелярії чи бухгалтерії підприємства документ, що підтверджує наявність стабільного заробітку. Для початку співпраці буде достатньо тільки паспортних даних та ідентифікаційного коду. Позика видається без довідки про доходи.

  • Можливість отримання грошей на короткий період. Банкам не є вигідно надавати гроші в борг на короткий період. Зате, звернувшись в приватну компанію, можна взяти терміновий кредит з відкритими простроченнями і поганою КІ на декілька місяців чи до зарплати. При бажанні клієнти також можуть оформити позику з більш тривалим періодом повернення боргу.

  • Миттєве надання необхідної суми в розпорядження. Більшість приватних компаній пропонують клієнтам взяти кредит на карту з простроченням і з поганою кредитною історією миттєво, повідомивши в заявці номер банківської карти і свої паспортні дані.

  • Можливість покращення поганої кредитної історії. При оформленні кредита без відмови в приватній компанії можна покращити раніше зіпсовану репутацію платника. З метою захисту власних фінансових інтересів компанія може спочатку надати в борг невелику суму, а потім поступово збільшувати її при кожному наступному зверненні.

  • Можливість використання отриманої суми на власний розсуд. Взявши кредит з простроченням, не обов'язково звітувати перед мікрофінансовою компанією про те, куди була витрачена надана сума.

Передчасне погашення боргу без сплати відсотків. При бажанні кредит можна погасити заздалегідь. При цьому відсоток за дні, в які клієнт не користувався грошима, нараховуватися не буде. Як бачите, отримати кредит з поганою кредитною історією і простроченнями в Україні цілком можливо. Головне - знайти підходящу за всіма параметрами пропозицію.

Де взяти позику?

Оформити кредит онлайн на карту цілодобово по всій Україні можна після звернення в мікрофінансову компанію AlexCredit. Компанія має офіційну ліцензію на надання населенню відповідних послуг. Її діяльність не виходить за рамки закону, що забезпечує надійний захист інтересів клієнтів.

Компанія співпрацює з різними категоріями клієнтів, не ущемлюючи їх у правах. Тут можна взяти кредит з простроченням чи при наявності відкритих боргів перед банками.

Щоб оформити позику на бажаний період часу в AlexCredit, подайте заявку на сайті компанії, вказавши паспортні дані та номер банківської карти. Після розгляду та підтвердження заявки гроші будуть перераховані на вказаний банківський рахунок в лічені хвилини. Подавати електронну заявку на сайті компанії можна цілодобово.

В залежності від особистих пріоритетів і фінансових можливостей потенціальний клієнт може скористатися різними програмами кредитування. Прикладом однієї з них є кредит 365 днів в році, більш детально про цю програму можна прочитати на сайті компанії AlexCredit.

А якщо я не справлюсь з виплатами?

Це запитання ставлять ті позичальники, котрі бажають взяти кредит на карту з простроченням в Україні. Щоб заздалегідь бути впевненим в тому, що взяті зобов'язання співпадуть з наявними фінансовими можливостями, для розрахунку рекомендовано використовувати кредитний калькулятор онлайн на сайті компанії.

Використовуючи спеціальну лінійку, можна вказати точну суму, яку хотілося б отримати. Система визначить суму, яку доведеться повернути, а також розмір щомісячного платежу. Якщо запропоновані параметри влаштують потенційного клієнта, то він отримає кредит з поточними простроченнями без сумнівів.

Вимоги до позичальників

Незважаючи на масу переваг, якими володіють кредити з поганою КІ від AlexCredit, такий варіант фінансової допомоги може бути наданий не всім. Щоб стати клієнтом компанії, необхідно:

  • - досягти віку 18 років;

  • - бути громадянином України;

  • - мати діючий внутрішній паспорт України.

При умові невідповідності кандидатури до перерахованих вимог бажаючому взяти кредит з простроченням в наданні послуги буде відмовлено.

Як здійснюється повернення онлайн кредиту?

Оформивши кредит онлайн без відмови, згодом прийдеться обов'язково здійснювати повернення боргу на умовах, які прописані у договорі. Сума, яку щомісяця прийдеться вносити на рахунок, обговорюється з клієнтом в момент підписання договору з урахуванням нарахованих відсотків. Діяльність фінансової компанії направлена на забезпечення клієнтам максимального рівня комфорту. Відповідно, географічні рамки тут відсутні, тому отримати гроші в борг в компанії можуть жителі різних регіонів країни, котрі мають доступ до Мережі.

Для повернення боргу компанії клієнти можуть використовувати різні способи. Вносити щомісячний платіж на рахунок можна за допомогою:

  • - платіжної картки, що використовується під час реєстрації на сайті;

  • - будь-якої платіжної картки іншого банку, перерахувавши гроші на рахунок;

  • - терміналів IBox, EasyPay і ПриватБанку;

  • - інтернет-банкінгу (Приват24);

  • - банківського переказу, який був відправлений за допомогою реквізитів.

Кожен клієнт може вибрати спосіб, який найкраще підходить саме йому, при необхідності чергувати різні варіанти оплати.

Всі дії, що стосуються внесення регулярних платежів і списання боргу, будуть відображатися в персональному кабінеті, що дозволить тримати ситуацію під повним контролем. Відповіді на цікаві запитання, що стосуються умов співробітництва та інших моментів, можна знайти після ознайомлення з коментарями клієнтів компанії. Також можна поставити запитання на форумі сайту компанії, яка готова надати гроші в борг.

Як бачите, кредит з відкритими простроченнями в Україні отримати не так вже й складно. При цьому послуги мікрофінансової компанії можна використовувати не тільки з метою вирішення фінансових проблем, але й з метою покращення своєї кредитної історії.

Отримати кредит з поганою кредитною історією і простроченнями в Україні можна вже зараз, оформивши онлайн заявку на сайті мікрофінансової компанії AlexCredit.