Як отримати кредит з поганим фінансовим минулим?

image
19-04-2019
image
19-04-2019

У житті буває всяке, і іноді навіть порядні люди не можуть вчасно погасити свої борги перед кредиторами. На жаль, це не найкращий показник для вашої кредитної історії, якщо ж позичальник все-таки закриває борг, але є прострочка - наступний банк навряд чи надасть йому кошти.

Онлайн-кредити з поганим фінансовим минулим в Україні практично неможливі - банки дуже суворі в цьому відношенні. Однак по невелику суму ви можете звернутися до інших фінансових установ, які спеціалізуються на мікрофінансуванні.

Сума і умови кредиту

Alex Сredit - це мікрофінансова організація, в якій ви можете отримувати кредити в Інтернеті з поганою кредитною історією, причому практично без відмови. При отриманні першої позики максимальна сума кредиту становить 3000 гривень, а максимальний термін користування становить 30 календарних днів.

Якщо не виникне труднощів при своєчасній виплаті боргу і виконанні зобов'язань, сума кредиту буде збільшена в наступний період. Максимальна сума позики онлайн-кредиту становить 10 000 гривень.

Як отримати позику з поганою кредитною історією в Alex Сredit?

Спершу необхідно заповнити онлайн-заявку.

Для цього, будь ласка, зверніть увагу на блок у верхній частині головної сторінки сайту. Використовуючи повзунок на калькуляторі, ви можете вибрати суму і кількість днів, впродовж яких ви будете користуватися кредитом.

Після визначення суми кредиту і терміну користування ним необхідно натиснути кнопку «Отримати кошти».

Вкажіть необхідну інформацію, обов'язково введіть дані свого паспорта та ІПН, а також вкажіть номер своєї кредитної картки. Далі дочекайтеся рішення, яке прийде на вказану адресу електронної пошти.

Система автоматично прийме рішення протягом кількох хвилин.

Тому весь процес від заповнення заявки до отримання коштів триває всього кілька хвилин. У разі позитивного рішення системи вам потрібно тільки погодитися з умовами договору і дочекатися надходження коштів на карту. Гроші переводяться негайно, але час, необхідний для їх доставки клієнту, залежить від банку-емітента. Зазвичай це не більше двох годин.

Ви можете оплатити кредит, не чекаючи закінчення терміну дії договору.

Переваги мікрофінансування в Alex Сredit

Перевага сервісу Alex Сredit полягає в тому, що всі умови кредитування чітко вказані на сайті, і клієнти компанії не відчувають неприємних сюрпризів у вигляді прихованих комісій. Ми постійно оновлюємо програму лояльності і надаємо знижки нашим постійним клієнтам. Навіть якщо у вас була затримка позики і погана кредитна історія, ви можете подати заявку на отримання коштів в Alex Сredit.

Тепер ви знаєте, де і як отримати позику з поганою кредитною історією онлайн. Співпрацюючи з Alex Сredit, ви отримаєте надійну фінансову підтримку.