Як створити електронну пошту Google Gmail?

як створити почту для кредита
09-04-2019
image
09-04-2019

Сьогодні електронна пошта є практично у всіх, причому вона потрібна не лише для онлайн-спілкування. Без неї неможливо зареєструватися в соціальних мережах і на багатьох інших сайтах, робити покупки в інтернет-магазинах, користуватися онлайн-послугами і оформляти кредити в нашій компанії.

Деякі створюють відразу декілька поштових скриньок: для робочого спілкування, для приватного листування, для соціальних мереж та іншого. Більшість поштових служб можуть розподіляти вхідну електронну пошту по різних папках, щоб користувачам було простіше орієнтуватися в повідомленнях. Коротше кажучи, онлайн-пошта стала зручним інструментом будь-якої сучасної людини, а процес її реєстрації займає лише кілька хвилин. Як створити інтернет-пошту, розглянемо на прикладі google gmail.

Які переваги Google Gmail?

Популярність тієї чи іншої електронної пошти часто залежить від послуг, які вона надає, тому Gmail пропонує користувачам безліч цікавих функцій.

  • Зручний інтерфейс дозволяє комфортно працювати. Сервіс сам фільтрує вхідні повідомлення, відокремлюючи приватні листи від повідомлень з соціальних мереж, реклами, спаму і т. ін.
  • Поштові облікові записи в Gmail є ключовими для інших продуктів Google. З його допомогою ви можете отримати доступ до YouTube, Play, Maps і інших сервісів без реєстрації.
  • Завдяки розробленим додаткам є можливість використання поштової скриньки на смартфонах і планшетах.
  • Google Hangouts дозволяє вам здійснювати відеодзвінки і навіть створювати відеоконференції з кількома учасниками. Гарним доповненням є чат, де ви можете спілкуватися в режимі реального часу у вікні пошти.
  • При реєстрації Google дозволяє вам вибрати адресу електронної пошти, використовуючи назву вашої компанії. Завдяки цій опції будь-який бізнес зможе створити робочу адресу для ділового листування.

Електронна пошта Google - одна з найбезпечніших, тому ви можете використовувати її для особистого спілкування.

Як створити Google Gmail?

Натисніть на посилання і виберіть кнопку «Створити обліковий запис» в правому верхньому кутку. Ви опинитеся на сторінці форми реєстрації, де вам потрібно ввести дані. У форму необхідно ввести:

  • Ім'я та прізвище. Ім'я може містити латинські літери, цифри і точки. Якщо ім'я, яке ви використовуєте, вже існує в системі, вона надасть кілька інших опцій на основі імені і прізвища, які ви вводили раніше. Якщо вам подобається один із запропонованих варіантів, просто натисніть на нього - він переміститься в рядок з ім'ям. Ваша адреса електронної пошти буде закінчуватися на @gmail.com, це закінчення буде додано автоматично.
  • Пароль. Він має містити не менше ніж 8 символів. Необхідно використовувати цифри і букви - великі та маленькі. Система сама повідомить про надійність пароля. Якщо індикатор виділено червоним кольором, вам потрібно буде вказати іншу комбінацію, а якщо він зелений, ви встановили надійний пароль.
  • Дата народження.
  • Стать.
  • Мобільний номер - це допоможе повернути поштову скриньку, якщо хтось заблокує його або ви забудете пароль.
  • Додаткова адреса електронної пошти - вказується для більшої безпеки. Але якщо у вас немає альтернативної адреси або ви взагалі не хочете надавати додаткову адресу, не заповнюйте це поле, це необов'язково.
  • Країна, в якій ви живете.
  • Коли ви заповните всі стовпці, натисніть “Далі”. Якщо ви пропустили деякі з необхідних рядків анкети, вам буде запропоновано повернутися і заповнити їх.
  • Ознайомтеся з політикою конфіденційності та безпеки. Прокрутіть сторінку до кінця і натисніть «Прийняти».
  • Тепер у вас є доступ до всіх продуктів Google. Щоб налаштувати свою поштову скриньку, натисніть кнопку «Продовжити».
  • Google Gmail дозволяє налаштувати обліковий запис так, щоб ваші файли знаходилися в повній безпеці. Можна сміливо завантажувати фотографії, передавати особисту інформацію, налагоджувати рекламу, управляти контентом, встановлювати зв'язки з обліковими записами мобільних телефонів і т. ін.

Як увійти до Google Gmail?

Прямий доступ до Google Mail або будь-якого іншого сервісу Google здійснюється за допомогою квадратної кнопки, розділеної на комірки, яка розташована в правому верхньому куті екрану.

Увійдіть в свою електронну пошту, і ви відразу побачите 4 листа від Google. Щоб прочитати, просто натисніть на них. Щоб написати новий лист, натисніть кнопку «Написати».

У Google Gmail, ви маєте можливість налаштувати різні папки, встановити додатки Gmail, вибрати теми електронної пошти, спілкуватися в чаті, безпосередньо відправляти і отримувати електронну пошту.

Також Google Gmail може знадобитися під час отримання кредиту. Наприклад, щоб отримати позику від Alex Credit, вам потрібно лише заповнити стандартну форму заявки, виконавши такі дії:

  1. зареєструватися на офіційному сайті;
    • ввести персональні дані - номер телефону та адресу електронної пошти;
    • вказати номер банківської карти для переказу;
    • перед відправкою рекомендуємо уважно перевірити зазначені дані.

Рішення про позику приймається протягом 15 хвилин, після чого позичальник отримає відповідь на вказаний телефон і на адресу електронної пошти.

Клієнт буде проінформований про умови кредиту і, якщо він погодиться, гроші будуть зараховані на вказаний рахунок.

Тут ви можете знайти і інші кредитні пропозиції.