Отримати кредит на освіту

гроші в борг на навчання
05-12-2018
image
05-12-2018

Студентство – не лише найщасливіший час, хоча це, безумовно, так. Це ще й один з найважливіших періодів у житті будь-якої людини, коли закладається фундамент усього майбутнього самостійного життя. Здобути освіту – значить отримати в необмежене користування ефективні інструменти для пошуку і систематизації інформації, для аналізу і трансформації її у вигоду і прибуток.

Саме під час навчання формуються нейронні зв'язки в мозку – а значить, формуються навички логічної діяльності, розвивається пам'ять. Але приходить момент, коли потрібні гроші на навчання, щоб заплатити за навчальний рік.

Тож не дивно, що при цьому освіта вимагає фінансових вкладень. При цьому йдеться не про оплату всесвітньо відомих університетів, а про найбільш нагальні речі.

Наприклад:

  • Студенту необхідні підручні матеріали. Книги, довідники, ноутбук або комп'ютер, програмне забезпечення – все це вимагає фінансових вкладень.
  • Гармонійне професійний розвиток передбачає відвідування профільних семінарів, кейсів, майстер-класів, виставок. Всі вони проводяться не безкоштовно.
  • Багато хто з майбутніх фахівців прагне доповнити академічну освіту у ВНЗ сучасними програмами і курсами, які ведуть не сивочолі професори, а практикуючі фахівці, лідери у своїй галузі діяльності.

Вартість таких курсів може бути досить високою. Тоді на допомогу приходить займ на освіту (спеціальна пропозиція: освітній кредит під 0% * відсотків)

І це лише верхівка айсберга, адже ніхто не скасовував таку приємну, але теж недешеву складову студентського життя, як побачення, кафе, клуби. Адже продуктивно працювати може тільки той, хто вміє відпочивати.

Де ж взяти гроші на освіту?

Це питання турбує багатьох: з одного боку, просити у батьків вже незручно, з іншого – банки студентам кредит не видають.

Але вихід, тим не менш, є. Це – швидкий кредит в мікрофінансової організації. Інтернет-сервіси кредитування видають кредити студентам без довідки про доходи і без поручителів. Все, що потрібно, – це бути громадянином України 18 років або старше, мати паспорт, ІПН, мобільний телефон і доступ до Інтернету. Ви просто заповнюєте невелику анкету на сайті компанії, відправляєте заявку, і вже за кілька хвилин отримуєте гроші на банківську карту.

Швидкий кредит в мікрофінансової організації дозволяє швидко вирішити фінансові труднощі: ви просто берете в борг у компанії деяку суму, а з часом повертаєте її – так само просто і швидко.

* Мікрокредит на освіту під 0% * (нуль відсотків) – це значить, що перший кредит видається у сумі до 3000 грн. Але при цьому процентна ставка для нових клієнтів практично нульова – всього 0,01% в день! Тобто за 1000 грн на 30 днів сума кредитного відсотка становить 3 гривні!