Кредит на карту без довідок

кредит без довідки
31-01-2019
кредит без довідки
31-01-2019

Сучасні сервіси онлайн-кредитування пропонують своїм клієнтам комфортні і вигідні умови. Одним з них є кредит на банківську карту без великої кількості документів і довідок про доходи з місця роботи.

Процедура оформлення онлайн-грошей вкрай проста: ви заповнюєте форму заявки на сайті компанії, натискаєте кнопку «Відправити» і вже через кілька секунд отримуєте відповідь про статус вашої заявки. У разі, якщо вона схвалена, компанія перераховує на вашу картку запитувану вами грошову суму.

Переваги кредиту на карту

Кредит в звичайному банку вимагає значних часових та ресурсних витрат. У порівнянні з тими умовами, які пропонують банківські установи, кредит на карту має цілу низку переваг.

- Простота. Вам не потрібно збирати пакет документів, які вимагає банк - страхове свідоцтво, оригінал виписки по зарплатному рахунку, копія свідоцтва про право власності на нерухомість, довідка з місця роботи ... При оформленні online-credit на карту не потрібно ніяких довідок. Вам знадобиться тільки паспорт та ІПН.

- Комфорт. credit-online на картку ви можете оформити 24/7 в будь-який час, перебуваючи в будь-якій точці України. Ви не залежите ні від режиму роботи фінансової установи, ні від географічного розташування його відділень. Все, що вам потрібно, - це Інтернет і мобільний телефон.

- Конфіденційність. Банки зазвичай перестраховуються від ймовірних випадків непогашення позик і вимагають надати телефони родичів, яким пізніше будуть дзвонити колектори, намагаючись їх залякати. А при оформленні держкредиту потрібен поручитель, який теж ставить підпис під вашим договором. У разі кредиту на карту все набагато простіше: ніяких поручителів, ніяких телефонів рідних і близьких.

Як бачимо, кредит онлайн на карту без поручителів оформляється просто, без порушення особистого простору клієнта і без збору докладної конфіденційної інформації.