Автокредит в Україні

кредит на машину
18-04-2019
image
18-04-2019

Автокредитування стало звичайним явищем в Україні, що не дивно, оскільки покупка автомобіля може спричинити серйозні витрати, а сімейний бюджет, як правило, дуже болісно на них реагує. Але в той самий час автомобілі полегшують життя, вони часто необхідні для роботи і є хорошим вкладенням коштів. Попит на особистий транспорт забезпечує популярність таких послуг, як автокредитування споживачів.

Купівля автомобіля - не єдина трата, з якою стикаються нові власники, тому що навіть первинне технічне обслуговування обходиться дорого. Якщо ви рахуєте витрати на паливо, відповідне обладнання та аксесуари, а також страховку, здається, що купити навіть найпростіший автомобіль абсолютно неможливо.

Але все не так страшно, оскільки сьогодні багато банків і автодилерів пропонують адекватні умови кредитування, і гроші на автокредити легко отримати. Однак якщо ви з якихось причин не можете здійснити чергову виплату за кредитом або не враховуєте деякі нюанси, Alex Сredit допоможе вам, тому що у нас ви можете отримати кредит на ремонт, купівлю супутніх гаджетів і аксесуарів.

Найвигідніший кредит від Alex Сredit

Ми знаємо, що в багатьох випадках автомобілі є реальною необхідністю. У житті багато ситуацій, коли покупка нового чи старого авто є єдиним правильним рішенням.

Наприклад:

  • ви отримуєте роботу, для якої вам потрібен особистий автомобіль;
  • ви отримали підвищення на службі і тепер вам потрібна більш престижна машина для підтвердження статусу;
  • ви завзятий водій і раптом втратили свою машину;
  • сімейне життя вимагає більш гнучкого графіка, ви повинні відправити свою дитину в школу або на різні гуртки, але при цьому встигати по власних справах;
  • ви переїхали до великого міста і хочете не відставати і т. ін.

Причини можуть бути самими різними, і ми розуміємо, що життя іноді встановлює свої власні умови, тому готові надати рішення ваших проблем. Ви можете оформити вигідний кредит на автомобіль в будь-якому банку або автосалоні, а в Alex Сredit ви можете отримати додаткові гроші менш ніж за 15 хвилин без будь-яких турбот або бюрократичної тяганини. Зазвичай саме банки, а не офіційні автосалони, пропонують найбільш вигідні автокредити.

Вимоги для отримання кредиту - мінімальні:

  1. 1. Бути дієздатним.
  2. 2. Досягти повноліття.
  3. 3. Мати українське громадянство.
  4. 4. Для отримання коштів вам також знадобиться українська банківська карта, тому, якщо вам потрібно отримати автокредит в Києві і Харкові або інших містах України, то проблем не виникне.

Ми також розуміємо, що не завжди можливо офіційно найнятися на роботу, особливо для молодих людей, які працюють як усі інші і мають право на покупку автомобіля. З огляду на це багато банків видають кредити на автомобілі без підтвердження доходу, пропонуємо рішення поточної проблеми: ми можемо видавати нам позики на ремонт автомобілів без підтвердження вашого доходу.

Перша сума позики від Alex Credit становить 3500 гривень. Звичайно, цих грошей не вистачить для покупки автомобіля, але їх буде достатньо для додаткових витрат. Тому, якщо у вас недостатньо грошей для покупки нового або вживаного автомобіля, ви можете отримати кредит через Інтернет за 15 хвилин.

Щоб повністю оплатити автомобіль, вам потрібно буде зв'язатися з банком і надати відповідну заяву. Якщо ж у вас немає необхідної суми на момент покупки, ви можете оформити кредит на автомобіль в нашій компанії без підтвердження доходу.

Швидкі кредити на старі автомобілі є хорошим рішенням, але сучасне автомобільне виробництво використовує надзвичайно надійні системи захисту, і щоб бути впевненим у власній безпеці, вам необхідно перепрограмувати «інтелектуальні ключі» і системи блокування, на що. на жаль, теж потрібні гроші.

Автокредитування - не єдина ситуація, коли можуть знадобитися додаткові кошти. Автомобіль має властивість ламатися в найбільш невідповідний момент, і для того щоб не змінювати плани, не чекати зарплату і не коригувати сімейний бюджет, - надішліть заявку на необхідну суму в Alex Сredit.

Маючи на увазі цю можливість, ви більше не будете нервувати в надзвичайній ситуації, наприклад - при поломці або коли губляться ключі. У наш час автокредит легкодоступний, що особливо важливо, коли фінансування необхідно тут і зараз.

Як отримати кредит на ремонт і покупку автомобіля за 20 хвилин?

Оскільки отримати кредит на покупку автомобіля непросто і існує багато стресових моментів і юридичних процедур, ми зробили все, щоб ви могли отримати додаткові гроші.

image

Вам потрібно лише:

  • створити особистий аккаунт на сайті Alex Сredit - для цього заповніть форму і введіть свої контактні дані;
  • надати необхідну інформацію: паспортні дані, адреса, сімейний стан, ідентифікаційний номер;
  • вказати більш детальну інформацію: джерело доходу, освіту, місце роботи і посаду.

Після підтвердження вашої заявки гроші надійдуть на картку за 15 хвилин.

Як погасити автокредит?

Відповідно до угоди ви можете погасити кредит на покупку уживаного автомобіля, нового автомобіля або кредит у банку для ремонту, але в Alex Сredit ви можете легко отримати і повернути кредит - так, що вам навіть не доведеться виходити з дому. Для цього просто виберіть функцію «Погасити» в своєму особистому кабінеті на сайті.

Ви також можете повернути кредит за допомогою системи Приват24, платіжного терміналу або переказом в касі будь-якого банку України.