Онлайн заявка на отримання кредиту

заявка на кредит
26-04-2019
заявка на кредит
26-04-2019

У якийсь момент кожен з нас стикається з браком коштів. Грошей може не вистачати з різних причин: дні народження близьких, капітальний ремонт квартири, покупка різної техніки або звичайного стільникового телефону, відсутність вільної готівки в той час, коли необхідний незапланований ремонт автомобіля або терміново потрібно оплатити комунальні послуги. Багато, як правило, заздалегідь планують значні покупки, але в сучасному житті, це не завжди можливо.

Якщо ще в недавньому минулому ми з більшою ймовірністю брали гроші у знайомих, а слово «кредит» звучало трохи лякає і не зовсім зрозуміло, то сьогодні простіше взяти кредит готівкою в будь-який мікрокредітной організації, наприклад - Alex Credit, заповнивши онлайн-заявку в інтернеті . Таким чином, ви можете заощадити час і вирішити будь-які фінансові проблеми за лічені хвилини.

Звичайна процедура подачі заявки на кредит готівкою - припускає відвідування банку. Коли ви подаєте заявку онлайн, вам потрібно всього лише заповнити пропоновану анкету і вже через 15-20 хвилин гроші будуть перераховані на вашу банківську карту. Або ви можете отримати кредит готівкою в офісі Alex Credit. Отже, для подачі заявки, вам навіть не потрібно виходити з дому. Якщо у вас немає доступу до онлайн-сервісу, підійдіть до найближчої філії, і наш досвідчений персонал виконає всі процедури для подачі заявки на кредит самостійно.

Порівняйте п'ять найбільших банків України, в яких можна отримати кредит готівкою

Кредити готівкою є способом вирішення тимчасових фінансових труднощів. Однак на українському кредитному ринку є багато фінансових установ, які надають позики. Одних банків у нас налічується близько ста. Як же визначити, який кредит є більш вигідним? Безліч прихованих комісій, незрозумілі умови кредитних угод, величезні переплати по кредитах, регулярні дзвінки і текстові повідомлення від банків - все це призводить до того, що в бажанні в усьому цьому розібратися звичайні позичальники впадають в жах. Адже ніхто не бажає платити зайву суму, при цьому потрапляючи в постійну кредитну кабалу.

Де вигідніше взяти кредит готівкою - вибирати виключно вам, але краще за все знати основні недоліки оформлення кредиту в банку:

  1. 1. Оформити кредитний договір ви можете у відділенні банку, причому тільки в робочий час.
  2. 2. Неможливо відстрочити погашення дати позики.
  3. 3. Додаткові послуги зазвичай призводять до збільшення вартості кредиту, наприклад: послуга з управління грошовими коштами, оплата SMS-повідомлень, комісія з онлайн-погашення і т.д.
  4. 4. Довгострокова обробка заявок та затвердження кредитів.

Має сенс порівняти відомі сервіси провідних банків України, які найчастіше видають кредити готівкою.

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) займається видачею кредитів готівкою, але ви не зможете отримати кошти, якщо банківська кредитна картка не підготовлена ​​заздалегідь. Власник кредитної картки, який отримав позитивне рішення по кредиту, повинен підписати кредитний договір у відділенні банку. Іншими словами - отримати кредит готівкою швидко не вийде. Якщо сума позики не перевищує 50 000 грн., Немає необхідності підтверджувати дохід позичальника. Банківський позику тут можуть взяти громадяни України, які досягли 25 років, що несправедливо по відношенню до людей молодше цього віку.

Оформлення кредиту через Приват Банк також пов'язано з кредитними картами. Сума позики залежить від ліміту, встановленого на мапі, а отримання є складною процедурою. Клієнт може здійснити платіж лише після відкриття кредитного ліміту кредитної картки, наприклад, шляхом оплати карткою купленого товару. Однак отримати швидко кредит готівкою тут не вийде.

Кредитний сервіс Альфа-Банку надає своїм клієнтам від 1 000 до 50 000 грн. Після того, як особа, яка хоче взяти грошова позика, подає заявку (заявка може бути подана онлайн), рішення приймається від 20 хвилин до 2 тижнів. Майбутнім позичальникам не потрібно підписувати договір в офісі. Доставку кур'єром можна замовити додому, але весь процес може зайняти 10-14 днів.

«Укрсиббанк» дозволяє своїм клієнтам подавати виключно онлайн-заявки, а всі інші процедури, що виконуються при оформленні та видачі кредитів, виробляються в відділеннях банку. Правда варто відзначити, що в даному випадку максимальна сума позики може досягає 150 тис.грн.

«ІдеаБанк» теж пропонує кредити готівкою, причому всі процедури проходять досить швидко. Клієнти повинні заповнити форму заявки в режимі онлайн, але остаточне рішення по кредиту приймається виключно в банку, при цьому сума позики може досягати 200 тис.грн.

Виходить, що навіть якщо банк готовий швидко видати кредит, вам все одно потрібно йти до відділення. Тому найбільш популярною альтернативою банківським кредитам є мікрофінансові компанії, такі як Alex Credit, де можна взяти готівку на банківську карту онлайн протягом 10 хвилин. Після чого гроші будуть зараховані на ваш банківський рахунок або карту.

Чому онлайн-кредит в Alex Credit - це зручно і швидко:

  • Зручно. Alex Credit надає своїм клієнтам зручний і зрозумілий сервіс онлайн-обробки заявок. На нашому сайті є інтерактивний калькулятор позик, де ви можете вибрати необхідну суму (до 10.000 грн.) І термін кредиту (до 30 днів), після чого система розрахує дату і суму погашення. Все відкрито і прозоро, і ви можете бути впевнені, що умови погашення не зміняться протягом всього терміну кредиту.
  • Ніяких додаткових довідок. Щоб отримати кредит, не потрібно підтверджувати свій дохід. Клієнт просто заповнює анкету на сайті і вказує свій номер мобільного телефону, щоб він міг відразу ж забрати гроші з банківської картки або взяти готівку в зручному йому відділенні компанії. Обов'язковою умовою є те, що позичальник повинен бути повнолітнім громадянином України.
  • Алекс Кредит працює цілодобово. Всі банки працюють тільки за певним графіком, а їх онлайн-сервіси в основному проводять банківські операції на наступний день. З Алекс Кредит ви можете зв'язатися цілодобово, у кожного клієнта є особистий менеджер, який проконсультує по будь-якому питанню.
  • Моментальні готівку на карту. Позичальник не витрачати час на підписання кредитного договору. Коли позика буде схвалений, договір підписується електронним підписом, і необхідна сума буде негайно перераховано на будь-яку українську банківську карту. Не потрібно нікуди йти, не потрібно підписувати ніяких угод.
  • Ніяких штрафних санкцій. Навіть якщо у вас немає часу, щоб вчасно погасити кредит, в вашому особистому кабінеті є спеціальна функція, яку ви можете активувати, щоб відкласти виплати по кредиту на певний період часу (пролонгація кредиту), виплачуючи лише відсотки за користування.
  • Кошти надаються чесно і прозоро. Алекс Кредит працює на ринку фінансування вже 2 роки. За цей час ми завоювали довіру наших клієнтів. Результатом є велика кількість позитивних відгуків і зростаюча клієнтська база, одна з найбільших в Україні клієнтських баз.
  • Швидкість. За швидкістю видачі позики можна розділити на дві категорії: перша і подальша. У першому випадку рішення про видачу коштів займає всього 15 хвилин, а в другому - 2 хвилини!
  • Безпека. Всі дані, які ви залишаєте нам, є повністю конфіденційними. Вони надійно зашифровані, тому ніхто не може їх «перехопити» і використовувати в шахрайських цілях.

Умови отримання позики

Alex Credit - одна з провідних мікрофінансових організацій України, сучасна платформа, яка надає онлайн і готівкові кредити через філії по всій країні. Незалежно від мети ми видаємо кредити:

  • Громадянам України від 18 до 70 років.
  • Приватним підприємцям.
  • Пенсіонерам.

Сума кредиту може складати від 100 до 10 000 грн., На термін до 30 днів, а з документів вам знадобляться тільки паспорт та ІПН.

За допомогою Alex Credit ви можете використовувати свою кредитну карту в будь-який час протягом 15 хвилин (тобто сьогодні). Вигідні умови, простий і зрозумілий сайт, підтримка клієнтів, можливість відстрочки платежу - дозволять вам вирішити, де взяти кредит готівкою в Україні. Вам більше не потрібно стояти в черзі в банку і приносити купу різних підтверджуючих документів, щоб отримати кредит готівкою. З Alex Credit ви можете вирішити всі свої проблеми одним кліком.