Які є державні пільгові програми на утеплення житла?

деньги на утепление дома
20-02-2020
деньги на утепление дома
20-02-2020

Утеплення житла - один з ефективних способів скорочення витрат. На високі комунальні тарифи нарікають і пенсіонери, і молоді люди. Спеціальний кредит для пенсіонерів оформляється швидко, вигідно. Люди різного віку зможуть оформити кредит на утеплення, щоб заощадити на оплаті комунальних послуг. В Україні діє багато програм, спрямованих на модернізацію житла. Видається кредит на утеплення будинку всім власникам нерухомості.

У державних банках діють спеціальні програми з утеплення будинків. "Ощадбанк" пропонує отримати кредит на утеплення приватного будинку на вигідних умовах. Правда, ця програма доступна позичальникам з офіційним працевлаштуванням. Оформляється пільговий кредит на утеплення будинку і в "Приватбанку". Державні програми пропонують до 40-70% для ЖБК, ОМСД.

Оформлення кредиту на утеплення через МФО: переваги

Через МФО теплий кредит на утеплення житла в Україні оформлюється максимально швидко. У банківських структурах власник нерухомості може отримати відмову, витративши багато часу на збір необхідної документації. У МФО кредит на утеплення стін з великою ймовірністю буде схвалений. Вам не доведеться збирати довідки і документи, чекати на прийом в банку. Ніхто не буде перевіряти кредитний рейтинг, а на цей процес йде не менше тижня.

Оформити кредит на утеплення будинку в Україні можна без великих зусиль. Досить почати співпрацю з МФО, дочекатися схвалення і утеплити власний будинок. Розміри позики в різних небанківських організаціях можуть відрізнятися. Цю особливість потрібно враховувати перед тим, як взяти кредит на утеплення житла в МФО.

Які документи потрібно для оформлення "теплого" кредиту?

Щоб взяти кредит на утеплення житла, необхідно зібрати пакет документів. Потрібно паспорт громадянина України, довідка про доходи, ідентифікаційний код. Також потрібні будуть довідки про працевлаштування позичальника, згода інших проживають на виконання робіт. Інша документація - це акт виконання робіт, рахунок від постачальника товару / послуги. Зібравши такі документи, ви зможете взяти кредит на утеплення квартири без зайвих проблем в будь-яких фінансових установах.

AlexCredit допоможе утеплити ваше житло

МФО Alex Credit надає позичальникам гроші на різні потреби. Можна взяти кредит на утеплення будинку швидко і безпечно. Співробітники компанії розкажуть про всі особливості такої програми, дадуть підказки по документації. На схвалення заявки піде не більше 10-15 хвилин.

На онлайн-платформі видача позик повністю автоматизована. Оформити кредит зможуть практично всі власники житлової нерухомості. Послуга доступна в онлайн-режимі, що дуже зручно для зайнятих власників будинків і квартир. Тут не відмовляють безробітним людям або пацієнтам з заборгованостями. Оформляється кредит на утеплення через Інтернет, тому вам не доведеться витрачати свій дорогоцінний час. Звертайтеся в Alex Credit, щоб зробити житло теплим і максимально економним!

{{ 'take it now' | translate }}

{{ 'how much money? new' | translate }}

{{maxAmount | currencyGel}}

{{ 'For how many days? ua new' | translate }}

{{maxDays}} {{ 'days' | translate }}

{{'the chosen repayment date is in non-working days' | translate}}

{{ 'culcu how long is the terms' | translate }} {{returnDatePlusOneeight | date : "dd/mm/YYYY"}}

{{'Your monthly payments are new' | translate}}

{{'Borrowing new' | translate}}

{{setAmount}}

{{'borrowed interest new' | translate }}

{{setTotalInterest}}

{{'Total sum ua' | translate }}

{{setTotalToPay}}

{{'Repayment date ua' | translate }}

{{returnDate | date : "dd/mm/YYYY"}}