Кредити пенсіонерам до 65 років в Українi

Кредити пенсіонерам до 65 років в Україні
30-09-2021
Кредити пенсіонерам до 65 років в Україні
30-09-2021

Пенсіонерам, як і багатьом іншим, теж іноді доводиться шукати можливості десь взяти невелику суму грошей «до пенсії». Як правило, люди похилого віку люблять робити подарунки своїм дітям і онукам, але, зрозуміло, у них самих не будуть брати гроші в борг. Якщо сума знадобилася терміново, а у знайомих немає можливості позичити - сервіс мікрокредитування AlexCredit може допомогти в такій ситуації.

Де взяти кредит пенсіонеру до 65 років в Україні?

Працевлаштованим людям набагато легше вирішити питання з кредитуванням, оскільки більшість фінансових організацій орієнтуються на платоспроможність свого клієнта. Рідко коли банк пропустить можливість отримати клієнта з гарною і регулярної зарплатою, а ось пенсіонерам в цьому питанні доводиться гірше. На щастя, існують організації, які видають кредити пенсіонерам до 65 років, причому без них особливих вимог.

Однією з таких компаній є МФО AlexCredit - тут можна взяти кредит на банківську картку навіть будучи пенсіонером з невеликим рівнем доходів. На українському ринку мікрокредитування ця компанія займає одне з лідируючих місць, причому працює не тільки з такою категорією позичальників, а й може видати невеликі грошові суми студентам, домогосподаркам і навіть безробітним.

Особливості компанії AlexCredit

Взяти кредит пенсіонеру досить складно через рівня самих пенсій. Вони хоч і регулярні, але їх розміри, в більшості випадків, залишають бажати кращого. Для більшості банків подібних доходів недостатньо, щоб мати можливість оформити кредит, а ось для мікрофінансових організацій це питання може не мати особливого значення.

МФО надає кредити цілодобово, без зайвих перевірок і без довідок про доходи. У порівнянні з банками, AlexCredit доступна в будь-який час доби і з будь-якого місця. Немає необхідності відвідувати ніякі офіси і укладати спеціальні договори - все проходить повністю в онлайн-режимі.

Додаткові вигоди

Кредит до 65 років можна отримати навіть на дуже вигідних умовах. Мікрофінансових організація пропонує всім новий клієнтам можливість оформити позику на пільгових умовах - під 0%. Таким чином грошима можна користуватися абсолютно безкоштовно.

Цікава пропозиція від компанії полягає в можливості додатково заробити або отримати приз. Для цього необхідно привести на майданчик одного, який зареєструється і отримає позику на будь-яку суму. Той, хто приведе друга отримає від компанії цікавий подарунок або ж грошову суму. Умовах часто змінюються, але призи завжди дуже цікаві. Сюди можна додати скільки завгодно друзів і за кожного з них отримувати приз (за умови, що вони оформлять позику і вчасно його повернуть). Всі друзі фіксуються в особистому кабінеті.

Як взяти позику пенсіонерам онлайн?

Щоб взяти кредит в інтернеті в своєму місті, пенсіонеру необхідно відповідати мінімальним вимогам, які пред'являє мікрофінансових організація до своїх клієнтів. Вимоги такі:

  • Вік до 65 років;
  • Громадянство України і постійне проживання (будь-яке місто);
  • Наявність діючого номера мобільного телефону та електронної пошти;
  • Поменять ковролин;
  • Наявність банківської картки будь-якого банку України.

Кредит для пенсіонерів на карту видається без додаткових вимог. Ніяких підтверджуючих документів надавати не потрібно. На відміну від банків, де, швидше за все, зажадають довідку про розмір пенсії, а може бути навіть і надання поручителя. У компанії AlexCredit не просять ніяких підтверджень і навіть можуть видати кредит з поганою КІ.

Реєстрація на сайті та заповнення заявки

Кредити онлайн для пенсіонерів видаються після погодження компанією заявки, яку необхідно залишити на офіційному сайті МФО. В першу чергу на сайті необхідно зареєструватися - для цього необхідно ввести свій номер телефону, адреса електронної пошти та придумати пароль. На пошту і на телефон прийде підтвердження реєстрації у вигляді посилання, перейшовши по якій можна переходити до заповнення анкети.

В анкеті необхідно вказати наступні дані:
• ПІБ, ІПН, реквізити паспорта;
• Адреса реєстрації та адреса фактичного проживання;
• Відомості про сімейний стан;
• Наявність у власності об'єктів нерухомості;
• Розмір пенсії, періодичність виплат;
• Наявність і розмір додаткових доходів;
• Наявність і розмір незакритих кредитів в інших установах.

Важливо пам'ятати, що отримати цілодобовий кредит можна буде тільки за умови повного і коректного заповнення всієї анкети. Фактичні і граматичні помилки можуть привести до відмови, тому бажано дуже уважно перевірити введені дані. Заявку перевірятиме спеціальна програма, яка зіставляє дані клієнта з наявними базами, тому при найменшій помилці вона просто не пропустить анкету.

Додавання банківської карти

Кредити пенсіонерам до 65 років в Україні можуть видаватися в онлайн-режимі, але для цього слід провести ідентифікацію клієнта по його банківської картки. На цю ж карту можна буде і взяти позику. До речі, кредитний калькулятор онлайн дає можливість відразу побачити всі суми і терміни платежів.

Переважна більшість пенсіонерів отримують свої виплати на карту. Для МФО підійдете карта будь-якого українського банку без обмежень. Додавання карти до свого облікового запису необхідно для ідентифікації користувача і подальшої виплати на неї коштів.

Додавання карти проводиться через особистий кабінет у відповідному розділі. Необхідно ввести її номер, термін дії, а також спеціальний код, вказаний на зворотному боці пластика. Карта, зрозуміло, повинна бути не заблокованою і мати не минулий термін дії.

Далі система заблокує на карті невелику суму - близько 2-3 гривень. Цю процедуру необхідно підтвердити через прив'язаний до банківського рахунку мобільний телефон. Кредит пенсіонерам на картку видається тільки після цієї процедури, адже систему буде зрозуміло, що запитує позику саме та особа, яка контролює карту і вводить свої особисті дані.

Важливі заходи

Не варто переживати - заблокована на картці сума буде «звільнена» через пару хвилин. Це стандартна процедура верифікації, до якої вдаються багато фінансових установ і нічого страшного в ній немає.

Важливо пам'ятати, що використовувати для таких цілей якомога тільки своб особисту банківську карту. Заборонено використовувати карти сторонніх людей і навіть своїх родичів - це може бути розцінено як шахрайство. Саме тому всі маніпуляції в особистому кабінеті МФО, включаючи прив'язку банківської карти і отримання грошей, необхідно проводити тільки особисто.

Відправка заявки на розгляд

Останній крок - вибір необхідної суми і терміну позики. Мікрофінансових організація AlexCredit пропонує кредит пенсіонерам без відмови на суму до 3 000 гривень і на строк до 30 календарних днів. Це умовах денного нових клієнтів - постійні готові взяти більше, але про це пізніше. Після вибору необхідної суми і терміну заявку необхідно відправити на розгляд і чекати відповіді.

Компанія розглядає заявки максимально швидко (заявки постійних клієнтів взагалі розглядаються миттєво), тому чекати більше 10-15 міну не доведеться. При цьому заявки розглядаються навіть у вихідні та вночі - як уже зазначалося, рішення приймає спеціальна програмна система, що працює цілодобово. До речі, запити схвалюються майже без відмов, незалежно від того, чи необхідний кредит пенсіонерам по інвалідності, домогосподаркам, які працюють або фрілансерам.

Отримання грошей

Отже, якщо все пройде добре, на мобільний телефон і адресу електронної пошти буде отримано повідомлення з привітанням і відкриттям кредитної лінії. Слід зайти в свій особистий кабінет на сайті, ознайомитися з умовами запропонованого договору в електронній формі, після чого підписати його. Підписання здійснюється з використанням цифрового ідентифікатора, який прийде в повідомленні на номер мобільного телефону. Після цього договір вважатиметься ув'язненим.

Через буквально хвилину гроші будуть на банківській картці. Швидкість перерахування практично миттєва - іноді затримка може бути викликана банківськими причинами, але це трапляється дуже рідко. За переклад комісія не стягується, але це може гарантувати тільки МФО зі свого боку. Банк-отримувач може передбачати комісії за подібні транзакції, тому з цим питанням слід ознайомитися заздалегідь.

Як погасити позику

Не забудьте, що у кожної позики існує термін, до якого слід повністю розрахуватися з боргом. Погашення вашого кредиту може бути здійснено декількома способами, але найпростіший - це оплатити через особистий кабінет прив'язаною до нього банківською картою.

Також можна здійснити оплату через будь-який платіжний термінал в будь-якому місті України. Допускається платіж інший банківською картою за реквізитами МФО, а також оплата через банківську касу. В цілому, проблем з погашенням виникнути не повинно, головне закрити питання вчасно і без прострочення.

Пролонгація

Видавши кредит пенсіонерам, компанія планує отримати свої гроші назад, але іноді виникають ситуації, коли людина з тих чи інших причин не може вчасно погасити свої фінансові зобов'язання. Для цієї мети існує функція пролонгації і клієнт може скористатися такою можливістю, щоб продовжити термін дії позики.

Пролонгація на увазі погашення тільки нарахованих відсотків, а тіло позики переходить на новий термін. Таким чином за невелику суму можна буде перенести термін погашення - як правило на той, на який гроші були взяті з самого початку. Оплатити відсотки можна будь-яким способом, включаючи особистий кабінет або платіжні термінали.

Повторні позики

Якщо гроші вдалося повернути в повному обсязі і без прострочення, відкриється можливість оформити більші суми. Доступні кредитні лінії будуть збільшуватися аж до 10 000 гривень, хоча термін все одно допускається встановити в межах тільки одного місяця з можливістю його продовжувати, оплачуючи відсотки.

До речі, своєчасні повернення всіх позик можуть позитивно позначитися на показнику кредитного рейтингу. Ви можете пройти перевірку кредитної історії і переконатися, що з кожним повернений вчасно позикою вона покращується. Таким чином вирішуються два питання - можна швидко отримати необхідну грошову суму і виправити КІ, яка з тих чи іншими причинами була колись зіпсована. Втім, наші пенсіонери, в своїй переважній більшості, не люблять ніяких прострочень, тому завжди повертають кредити вчасно і мають хороший показник історії.

Що буде, якщо не повернути кредит вчасно?

Настійно рекомендується не допускати подібних моментів. Прострочення повернення позики вважається дуже серйозним порушенням умов укладеного договору. В першу чергу це загрожує разовим штрафом, який може бути нарахований за фактом порушення. При подальшому невиконанні зобов'язань клієнтом компанії йому буде нараховуватися пеня, виходячи з суми боргу і за кожен день прострочення повернення. До всього цього в будь-якому випадку будуть нараховуватися звичайні відсотки, як і передбачено договором.

Не допускайте неприємностей

Як бачите, прострочення - це досить неприємно. Бажано ні в якому разі не допускати виникнення подібних ситуацій. Якщо ігнорувати свої зобов'язання повністю, мікрофінансових організація може звернутися в колекторські компанії за допомогою у стягненні боргу, а також подати позов до суду, після рішення якого може бути накладено арешт на майно та інші активи боржника. До того ж подібні дії повністю зіпсують кредитну історію клієнта.

У МФО AlexCredit кредит для пенсіонерів цілком доступний, але не слід допускати прострочення - в крайньому випадку необхідно скористатися послугою пролонгації. Компанія завжди йде назустріч своїм клієнтам і в деяких випадках готова запропонувати спеціальні умови.

Швидкий і вигідний варіант позики для пенсионерів в Україні

AlexCredit - мікрофінансових організація з масою достоїнств, яка видає кредити пенсіонерам до 65 років по всій Україні. Швидкість видачі та мінімальні вимоги залучають масу клієнтів. Якщо вам терміново потрібні гроші,  звертайтеся в компанію за фінансовою допомогою.