Кредит в Ощадбанку без довідки про доходи

отримати кредит в Ощадбанку
08-05-2019
отримати кредит в Ощадбанку
08-05-2019

Oschadbank є державним банком з найбільшою кількістю активів і філій. Поліпшення кредитного та депозитного портфелів, впровадження сучасних банківських технологій і послуг, а також якості обслуговування - все разом стало основною метою управління. Це єдине фінансова установа з державною гарантією 100% -ої збереження грошових коштів. Основний напрямок - обслуговування фізосіб і корпоративних клієнтів.

На 01.01.16 р сукупні активи банку склали 191 млрд. Грн. Відповідно до класифікації Нацбанку, яка була складена раніше, Ощадбанк є одним з 3-х системно значимих банків в Україні.

За даними міжнародної аудиторської фірми «Deloitte», банк входить у топ 50 найбільших банків Центральної та Східної Європи і є найбільш стабільним в країні за версією авторитетного економічного видання Форбс Україна.

Історія розвитку Ощадбанку

У той момент, коли Україна вийшла зі складу Радянського Союзу, вона відокремилася і від радянського Ощадного банку. З тих пір банк повністю підконтрольний державі, правда іноді ведуться розмови про приватизацію даної фінансової установи.

У 1999 році він отримав назву акціонерного товариства «Державний ощадний банк» (або Ощадбанк). Дане фінансова установа бере участь в реалізації різних державних програм: видає іпотеку, платити 1000 гривень компенсації колишнім вкладникам радянського Ощадного банку, правда з 2012 року, дані платежі були припинені.

Після анексії Криму в 2014 році, банк втратив 8,5 млрд гривень, а в 2015 році - 12,2 млрд. З цієї причини він був збитковим протягом декількох років, тому що багато офіси просто закрилися.

Найближчим часом банк планує - зміцнити свої лідерські позиції на ринку, здійснивши подальшу модернізацію, запровадивши масштабну освітню програму для переходу клієнтів на онлайн-послуги. Збільшити кількість банкоматів і терміналів самообслуговування. Підвищити рівень кредитування фізичних осіб, мікро-, малих і середніх підприємств, поступово скорочуючи частку великих корпоративних кредитних портфелів.

Які види позик пропонує Ощадбанк

Споживчий позику можна оформити в найближчих Київських, Харківських, Одеських офісах або інших містах України. Правда, основна діяльність тут спрямована на великі кредити для фізичних та юридичних осіб. Як згадувалося раніше, банк планує бути більш активним у Мікрофінансовому секторі. Зокрема, він давно «відстає» в питанні швидких онлайн-кредитів. Давайте подивимося на найбільш важливі аспекти кредитування, які в даний час доступні, щоб зрозуміти обсяг роботи.

Oщадливий будинок

Як видно з назви, метою кредиту є придбання енергозберігаючих матеріалів і негазових котлів. Частина суми повертається клієнту в рамках національного плану (від 20% до 35%, але не більше 14 000 гривень). Банк видає від 1 000 до 50 000 гривень під 17,9% -ів річних, терміном на три роки.

Автокредит від "Ощадбанк"

Є два способи кредитування. На нове авто або електромобіль. Кредитом можна користуватися на термін до 7 років під процентну ставку рівну 16,9% -ів. Другий варіант передбачає велику суму позики, правда і перший внесок теж значно вище 10% і 25% відповідно.

Позика на нерухомість

Нижче наводиться поділ вторинного ринку житлових кредитів і позик на нерухомість для тимчасово переміщених осіб. Перші складають 22% річних, терміном на 20 років. Первинний внесок дорівнює 30%, але у виняткових випадках можуть надати і під 10%. Що стосується другого варіанту, то тут кредит призначений для громадян, які переселилися з тимчасово окупованої території і мають намір придбати квартиру або будинок. Термін тут збільшений до 30 років, а ставка при цьому складає 20% -ів.

Іпотечний кредит

Для іпотечних кредитів терміном до 20 років процентна ставка становить 22%. Сума кредиту - до 70% від вартості застави. Також є позики під депозит. Сума заборгованості - до 95% -ів депозитних коштів. Процентна ставка - 4% на рік.

План перекредитування

Він передбачає надання коштів фізичним особам для погашення кредитів, забезпечених іпотечними кредитами на нерухомість, які отримали кошти від інших банківських установ. Умови такі ж, як і для вторинного житлового кредитування.

Ощадбанк - оформлення кредиту

Кошти надаються тільки повнолітнім і платоспроможним громадянам. Ви можете заповнити заявку в Києві, Львові, Одесі, Полтаві, Ужгороді, Харкові, Дніпрі або будь-якому іншому місті України. Просто виберіть найближче відділення в вашому місті і візьміть з собою необхідну документацію:

  • Український паспорт.
  • ІПН (ідентифікаційний код).
  • Документ про доходи за останні шість місяців.

Вас також можуть попросити надати реєстраційний номер компанії, документи, що стосуються активів (нерухомості, рухомого майна, депозитів), свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та інші документи. Склад документації залежить від виду кредиту, який потрібно клієнту, суми і терміну позики. Варто пам'ятати, що в кожному банку остаточні умови кредитування надаються, як правило, окремо під кожного клієнта.

Що робити, якщо у вас погана кредитна історія, а ви хочете оформити позику в Ощадбанку?

Кредитна історія - це документ, який може мати «фатальне» вплив, коли банк приймає рішення про видачу кредиту позичальникові. Це історія минулих зобов'язань по кредиту клієнта: погасив він кредит вчасно, скільки позик він брав, чи були тривалі прострочення і рішення суду. Це свого роду, документальна основа кредитора, в той момент, коли він приймає рішення, чи варто надавати позику даного клієнта. Ось чому досвідчені позичальники намагаються перевірити КІ, роблячи запит в бюро кредитних історій, куди вони за згодою з клієнтом, потрапляють за допомогою банків чи інших фінансових установ. Якщо людина жодного разу не брав кредит, то це теж не дуже добре, тому що для банків такий позичальник - невідомий, тому виникають все нові і нові відмови в позиці.

Найчастіше, щоб домогтися хоча б однієї мінімальної позитивної історії, люди звертаються в мікрофінансові організації. Зазвичай це сервіси, які видають швидкі кредити на карту онлайн. Для цього необхідно кілька разів взяти невелику суму коштів, повернути її в термін, строго дотримуючись умов договору і позитивна кредитна історія у вас в кишені. Очевидно, що в більшості випадків позичальники з негативною кредитною історією отримають відмову, особливо в великих банках. Важливо відзначити, що історію не можна змінити або видалити.

Відділення Ощадбанку

Головний офіс Ощадбанку знаходиться в Києві. Банк в цілому має найбільшу мережу в країні. До анексії у неї було близько 6 000 банківських відділень, а зараз - 4 900. У них працює майже чверть українських банківських працівників. Крім того, в банку більше 2 000 банкоматів і 1 000 інформаційно-платіжних терміналів.

Онлайн-банкінг в Ощадбанку

Онлайн-банкінг став потужним інструментом в епоху Інтернету. Цей сервіс дозволяє вам користуватися банківськими послугами 24 години на добу, 7 днів на тиждень, замість того, щоб відвідувати відділення банку. Оскільки багато послуг стали більш доступними для простих людей, в останні роки інтерес до таких послуг зріс з безпрецедентною швидкістю.

Найбільш поширені операції, які можна виконувати в банківській системі «Oschad 24/7»:

  • Переглядати залишки коштів, інформацію з історії операцій.
  • Генерувати виписки, блокувати в разі втрати, міняти пароль в системі.
  • Здійснювати різні переклади з карти на карту, на рахунок, особливо на мобільний і депозитний, поповнювати рахунки CDMA-зв'язку та облікових записів IP-телефонії.
  • Створювати шаблони і платіжні доручення для швидкого переказу коштів.
  • Активувати і деактивувати карти, їх перевипуск і випуск додаткової картки.
  • Переказувати та отримувати кошти за системою «Quick-kopek».
  • Підключати та відключати SMS-банкінг і багато іншого.

Відгуки про Ощадбанку

Для будь-якої галузі, яка надає послуги, докладні коментарі є нормою. Це особливо характерно для банківської сфери, так як найменші помилки в системі або людський фактор можуть викликати багато проблем. Людський фактор тільки збільшує ймовірність такого результату, тому що в банку може помилитися: касир, менеджер, адміністратор або сам клієнт. Також важливо враховувати психологічний аспект. В іншому випадку при поганому обслуговуванні, відвідувач обов'язково запам'ятає і напише скаргу.

Поговоримо про позитивні коментарі. «Ощадбанк» люблять за велику кількість відділень, тому що, це зручно, особливо літнім людям, які не знають, як користуватися комп'ютером або іншими гаджетами. Серед переваг онлайн-банкінг і збереження заощаджень. Також підкуповують кредити (хоча для звичайних клієнтів, на жаль, це не онлайн-мікрофінансування) і кредитні ліміти.

Основні скарги пов'язані з високими ставками по позиках і якістю обслуговування. У багатьох районах людей обурює той факт, що офіс може працювати тільки три рази в тиждень, що незручно. Їм не подобається зобов'язання оформляти карту, для того щоб отримати переклад. Існує також думка про халатність банківських працівників, що ускладнює переоформлення карток для переселенців. Кажуть, і про тимчасові і постійні збої в системі SMS-повідомлень. Правда якщо виникне якась неприємна ситуація, банк - намагається вирішити проблему.

Якщо Вам потрібна невелика сума коштів, для цього не обов'язково звертатися в банк, найкраще вибрати сервіс онлайн-кредитування, наприклад, AlexCredit, оскільки він надає найбільш вигідні відсотки по кредиту, і кошти будуть переведені на карту протягом 20 хвилин.