Як отримати кредит на карту в AlexCredit

image
24-04-2019
image
24-04-2019

Наша мета - надавати онлайн-кредити всім громадянам України. Для отримання позики вам не потрібні поручителі, застави або будь-яка дозвільна документація. Вам необхідний лише комп'ютер, інтернет і карта будь-якого банку України. Щоб отримати кошти, вам навіть не потрібно виходити з дому. Виберіть термін і суму кредиту, подайте заявку і дочекайтеся схвалення. Час подачі заявки не більше п'яти хвилин, після чого кошти надійдуть на вашу карту протягом 15 хвилин.

image

Створити особистий кабінет

Особистий кабінет є центром кредитного контролю на нашому сайті. Щоб створити особистий обліковий запис, введіть свою адресу електронної пошти, номер мобільного телефону і придумайте пароль. На ваш телефон або адресу електронної пошти прийде лист з кодом підтвердження. Введіть його у відповідні поля, щоб підтвердити свій доступ. Якщо ви вже оформляли кредит в AlexCredit - увійдіть в свій особистий кабінет, вказавши своє ім'я користувача та пароль.

image

Заповніть заявку на кредит

Заповніть форму заявки та підтвердіть той факт, що ви приймаєте кредитну політику. Середній час заповнення анкети становить 5 хвилин. Ретельно перевірте всю необхідну інформацію. Всі поля обов'язкові для заповнення. Ознайомтеся з процедурою надання кредитів і дайте свою згоду, встановивши відповідні прапорці. Натисніть кнопку "Далі".

image

Підтвердіть банківську карту

Введіть дані своєї банківської картки: номер, термін дії та код CVV (останні 3 цифри на зворотній стороні картки). Натисніть «ОК». Після цього карта тимчасово заблокує суму до 1 грн. Щоб підтвердити, що ви є власником картки і маєте доступ до неї, введіть значення цієї суми в копійках в особистому кабінеті. Як дізнатися значення заблокованої суми читайте тут.

image

Підписання кредитного договору

Уважно прочитайте умови кредитної угоди і натисніть кнопку «Приймаю умови». Звертаємо вашу увагу, що відповідно до Закону України № 675-VIII «Про електронну комерцію» від 3 вересня 2015 року електронні форми транзакцій здійснюються з використанням електронних підписів з одноразовими ідентифікаторами.

Після цього заявка буде негайно передана на розгляд.

image

Отримання коштів на карту

Після обробки заявки ви отримаєте текстове повідомлення на вказаний номер при реєстрації. Гроші на карту надійдуть протягом декількох хвилин після затвердження заявки. Якщо ви зіткнетеся з якими-небудь труднощами при оформленні кредиту, наші фахівці будуть раді допомогти вам, телефон для довідок 0 800 210 365 (безкоштовно для всіх операторів по Україні).