Як мені зареєструвати email, якщо у мене його немає?

image
22-04-2019
image
22-04-2019

Електронна пошта - найпоширеніший інтернет-сервіс. Email - це типовий сервіс листування в автономному режимі. Користувач зазвичай відправляє своє повідомлення одержувачу у вигляді простого тексту. Це дуже схоже на звичайну паперову пошту. Послуги звичайної пошти обходяться досить дешево, а електронна пошта - взагалі безкоштовний спосіб спілкування.

До того ж, електронна пошта має ті самі основні переваги звичайної пошти. Але це більше, ніж просто спосіб доставки інформації, а й її поширення, засіб комунікації, і управління.

Основні функції електронної пошти:

  • Забезпечити внутрішній і зовнішній обмін інформацією.
  • Пошта є невід'ємною частиною системи документообігу.
  • Засіб навчання інфраструктурі електронної комерції.
image

Подібна послуга розташована на сервісі Ukr.net. Щоб зареєструватися, натисніть на посилання. Ліворуч ви побачите кнопку «Реєстрація». Після того, як ви натиснете на цю кнопку, сервіс виведе вас на сторінку реєстрації, де вам необхідно буде ввести свою інформацію особистого характеру:

  • Ім'я;
  • Прізвище;
  • Стать;
  • Дату народження;
  • Номер телефону;
  • Створити логін і пароль для входу.

Зверніть увагу, що в майбутньому логін електронної пошти буде не лише ім'ям для входу, а й адресою електронної пошти, який ви можете використовувати для будь-яких цілей: реєстрації на будь-якому сайті і в соціальній мережі, роботи або особистого спілкування і т. ін. Всі користувачі, які будуть спілкуватися з вами електронною поштою, побачать вашу реєстраційну інформацію, тому, будь ласка, підійдіть до цього питання вкрай скрупульозно.

Рекомендується вигадати пароль середнього або високого ступеню захисту з маленькими і великими літерами латинського алфавіту і цифрами, що дозволить вам захистити вашу пошту від хакерів і різних зловмисників.

Заповнивши всю потрібну інформацію, натисніть кнопку «Отримати код». Після цього ви отримаєте повідомлення з кодом активації, воно прийде на вказаний номер мобільного телефону. Після введення коду в поле праворуч ви зможете почати користовуватися email.

Найпростіший сервіс, який ви можете використовувати для електронного листування в Україні, це I.UA. Натисніть на лінк, далі ви побачите вікно «Реєстрація» - воно знаходиться в правому верхньому куті.

Єдине застереження в тому, що для подібної реєстрації у вас вже повинен бути активний email, і саме на нього буде надіслано лист про реєстрацію, і тоді вам не потрібно буде залишати номер свого мобільного телефону.

Заповнивши поля на першій сторінці реєстрації, натисніть кнопку «Продовжити». Таким чином, ви перейдете на сторінку, де необхідно заповнити свої особисті дані.

Після того, як ви все заповните, натисніть кнопку «Реєстрація». Вітаємо, ви створили email на сайті I.UA. Тепер, коли готова електронна пошта ви можете використовувати її для того, щоб оформити заявку на онлайн кредит без перевірок і дзвінків.