Системи електронних платежів в Українi 2020

Платіжні системи України 2020
26-12-2019
Платіжні системи України 2020
26-12-2019

Повсякденне життя переважної більшості сучасних людей пов'язана з інтернетом найтіснішим чином. Багато з громадян України сьогодні здійснюють покупки в різних інтернет-магазинах. Оплату своїх покупок клієнти інтернет-магазинів здійснюють різними способами - за допомогою банківських карт, готівки, платіжних терміналів, а також електронних платіжних систем.

Система електронних платежів - зручний, швидкий, сучасний і безпечний спосіб здійснення взаємних розрахунків між продавцями і покупцями. Які платіжні системи працюють в Україні? Спробуємо розібратися в даному питанні.

Електронні платіжні системи в Україна 2020: де і як можна здійснити інтернет переказ грошей?

Здійснити в Україні переказ грошових коштів через інтернет сьогодні зовсім нескладно. Для цього достатньо зареєструватися в одній із сучасних платіжних сервісів і перевести гроші через інтернет, в онлайн-режимі.

Що таке електронна платіжна система?

Сучасні електронні платіжні системи - це спеціальні онлайн-сервіси, що дозволяють споживачам здійснювати оплату придбаних ними послуг або товарів через інтернет. Сьогодні існує кілька видів онлайн-сервісів, що дозволяють здійснювати електронні платежі:

  • На основі смарт-карт. В цьому випадку до банківського рахунку клієнта прикріплюється пластиковий носій. Обслуговування носить дистанційний характер.
  • Через банківські рахунки, за участю сучасних кредитних компаній.
  • За допомогою віртуальних акаунтів.

Платіжні системи PayCash і WebMoney

Ці дебетові російські платіжні системи в Україні мають свої представництва. Тут їх інтереси представлені небанківськими установами, які є резидентами України.

PayCash представляла українська компаній «Інтернет.Гроші». Сервіс WebMoney був представлений «Українським Гарантійним Агентством». У 2018 Україна ввела проти WebMoney санкції терміном на три роки, що передбачають обмеження торгових операцій і ряд інших заборон.

Платіжна система PayCash

Платіжний онлайн-сервіс PayCash функціонує на основі технології, яку в 1980-х роках розробив аналітик з Голландії Девід Чаум. У проекті PayCash запропонована ним технологія була перероблена і доповнена. На її основі даним сервісом реалізовані такі проекти, як Яндекс.Деньги, iDealer, MOBI.Деньги, MonetaExpress.

Платіжна система WebMoney

Ця платіжна система була заснована в 1998 році. На даний момент в ній відкрито понад сорок мільйонів акаунтів. WebMoney позиціонує себе як електронна платіжна система для ведення в інтернеті бізнесу. Клієнти даного сервісу можуть оформити в ньому віртуальні, а також пластикові карти, що працюють в системах visa або mastercard.

Платіжна система Portmone

Дана платіжна система в Україні функціонує досить успішно. У ній існує також власна платіжна система Портмоне, яка обслуговує декілька великих українських інтернет-майданчиків.

Платіжна система Rupay

Це національна система платежів Індії, послугами якої користуються і жителі інших країн. Вона надає послуги, як і інші міжнародні платіжні системи, в Україні, Росії, а також в цілому ряді інших держав.

Електронна платіжна система PayPal

Эта электронная платежная система включила в зону покрытия Украину в 2006 году. Однако ее развитие в стране с тех пор шло не слишком активно. Тем не менее, с его помощью можно оплатить покупки, осуществить перевод денег из России в Украину не вийде - ви можете тільки платити в Україні з PayPal, а приймати платежі, на жаль, не вийде.

Гарячі пропозиції від AlexCredit

Сучасні люди використовують міжнародні електронні платіжні системи для різних потреб. За допомогою платіжних системи України можна не тільки оплатити через інтернет покупки, але ще і отримати гроші, оформивши онлайн кредит.

Якщо ви підшукуєте, де взяти грошей за один день, можете скористатися для цього послугами мікрофінансової організації AlexCredit. Цей Мікрокредитний сервіс працює з різними українськими платіжними системами. Щоб отримати онлайн займ на карту, досить просто подати заявку через інтернет.

Погасити заборгованість за кредитним продуктом клієнти сервісу теж можуть за допомогою популярних сьогодні електронних платіжних систем України. Щоб дізнатися, які саме нові кредити онлайн пропонує своїм клієнтам даний сервіс, заходите на його сайт і вивчайте актуальні пропозиції. Використовуючи електронні платіжні системи в Україні та сервіс онлайн-кредитування AlexCredit, ви зможете вирішити виниклі у вас матеріальні проблеми в найкоротші терміни.