Як отримати гроші в борг на руки всього за 15 хвилин

деньги в руках
20-10-2021
деньги в руках
20-10-2021

Коли терміново потрібні гроші на руки, мікрокредітной організації приходять на допомогу громадянам. В Alex Credit оформити заявку на кредит готівкою може будь-який громадянин, просто заповнивши заявку в інтернеті. Вже протягом 15 хвилин займ перераховується.

Таким способом можна отримати гроші в кредит на карту, не залишаючи власного будинку. У разі відсутності доступу до інтернету отримати гроші можна безпосередньо в офісі мікрофінансової організації, де персонал допоможе оформити заявку.

МФО - швидкий спосіб отримати гроші на руки

Найчастіше оформити позику в МФО набагато простіше, ніж у банку. По-перше, це оперативно: не потрібно збирати купу документів, вичікувати в чергах. По-друге, банк не видає невеликі суми позик (кілька тисяч гривень або менше). По-третє, на роздрібні кредити в банках - високі процентні ставки.

Для отримання невеликої суми грошей буде потрібно залишити заявку на мікропозику на сайті МФО. Видача позики відбувається швидко, без поручителів і на вигідних умовах. МФО співпрацює з повнолітніми клієнтами незалежно від віку, місця роботи і місця проживання. Онлайн калькулятор на сайті Alex Credit допоможе позичальникові розрахувати свої фінансові можливості, визначитися з графіком внесення платежів.

Які банки дають гроші в руки і на яких умовах?

У Першому Українському Міжнародному Банку (ПУМБ) видаються кредити готівкою тільки при наявності банківської кредитної картки. У разі оформлення позики не більше 50 000 грн., Підтверджувати дохід позичальника не потрібно. Гроші в борг тут видаються громадянам не молодше 25 років.

Приват Банк також видає гроші тільки при наявності кредитної карти. Карту отримати досить складно, а сума, яка видається в борг безпосередньо залежить від ліміту, встановленого по карті.

В Альфа-Банку громадянам видаються суми від 1 000 до 50 000 грн. Для отримання позикових коштів знадобиться подати заявку, в тому числі онлайн, рішення по якій приймається від 20 хвилин до 14 днів. Договір доставляється клієнту кур'єром прямо на будинок протягом 10-14 днів.

У «Укрсиббанк» заявки подаються виключно в режимі онлайн. Всі інші дії, пов'язані з одержанням позики, виконуються в офісі. Максимально тут можна отримати суму в розмірі 150 тис.грн.

«ІдеаБанк» видає позики готівкою, весь процес відбувається досить оперативно. Заявка заповнюється через інтернет, проте в режимі онлайн неможливо дізнатися про прийняте рішення, тому необхідно відвідувати офіс. Тут максимально можна отримати 200 тис.грн.

AlexCredit - надійний і швидкий помічник з мікрокредитування

AlexCredit - сервіс онлайн-кредитування, який надає гроші незалежно від того, яка кредитна історія у клієнта. Програма кредитний калькулятор допоможе розрахувати графік платежів. По можливості в конкретній ситуації передбачено продовження кредиту в разі погашення відсотків і оплати послуги.

Позичальник може погасити кредит платіжними картами, через термінал або банківським переказом.

{{ 'take it now' | translate }}

{{ 'how much money? new' | translate }}

{{maxAmount | currencyGel}}

{{ 'For how many days? ua new' | translate }}

{{maxDays}} {{ 'days' | translate }}

{{'the chosen repayment date is in non-working days' | translate}}

{{ 'culcu how long is the terms' | translate }} {{returnDatePlusOneeight | date : "dd/mm/YYYY"}}

{{'Your monthly payments are new' | translate}}

{{'Borrowing new' | translate}}

{{setAmount}}

{{'borrowed interest new' | translate }}

{{setTotalInterest}}

{{'Total sum ua' | translate }}

{{setTotalToPay}}

{{'Repayment date ua' | translate }}

{{returnDate | date : "dd/mm/YYYY"}}