Як поповнити карту Монобанку без комісії

як поповнити карту монобанк
02-12-2019
як поповнити карту Монобанку
02-12-2019

Монобанк - перший банк в Україні, який працює онлайн і не має відділень. Він володіє великою кількістю переваг і пропонує клієнтам ряд можливостей, зокрема, швидке поповнення карти через додаток монобанк і вигідні кредити онлайн. Поповнити картку монобанк дуже просто, адже весь процес виконується онлайн. Для цього потрібно мати смартфон, підключений до Інтернету, і викачане додаток, де відкрита віртуальна карта. В головному вікні можна побачити вкладу "Поповнити свою карту". Після її натискання, відкриються всі можливі способи, за допомогою яких можна поповнити карту з комісією і навіть без неї.

Як поповнити карту монобанк через інтернет банкінг

Розробники розробляли додаток  для того, щоб полегшити життя всім потенційним клієнтам банку. І це їм вдалося, адже через Інтернет можна поповнити свою карту і навіть отримати швидкий кредит. Після того, як клієнт натисне спеціальну вкладку, йому відкриється цілий перелік, за допомогою яких можна поповнити рахунок карти монобанк:

  • З іншої карти.
  • готівкою;
  • За реквізитами в Україні або з-за кордону;
  • За посиланням.

Клієнту слід вибрати найбільш привабливий варіант.

Поповнення карти монобанк з іншої картки

Поповнити рахунок за допомогою іншої картки - найпростіший метод. Для цього потрібно натиснути спеціальну кнопку, ввести номер картки або ж відсканувати її, вказати суму і натиснути "Продовжити". Протягом хвилини гроші надійдуть на рахунок.

Які банки беруть комісію за поповнення рахунку

Найчастіше, при поповненні рахунку через додаток іншого банку комісія не стягується, адже вона компенсується фінансовою структурою. Але деякі банки партнери монобанк стягують додаткову комісію. До них відносяться:

- Приватбанк.
- Ощадбанк.
- Аваль.
- ПУМБ.
- Укрсиббанк.
- ТАСкомбанк.
- Радабанк.

Комісія в кожної організації різна, але вона не перевищує 1%.

Поповнення рахунку монобанк готівкою

Щоб поповнити карту монобанк готівкою, потрібно відвідати найближчий термінал. Це може бути Приватбанк або ibox. Вони не стягують комісію, але клієнту доведеться витратити свій час, щоб дійти до нього.

Як поповнити монобанк через термінал Приватбанку

Щоб поповнити монобанк без комісії через термінал Приватбанку, клієнту потрібно виконати ряд дій:

- У головному меню знайти пункт - Поповнення картки іншого банку за номером.
-В поле ввести цифри. Потрібно врахувати, що ПІБ в кінці не виникає, тому вводити номер карти слід ретельно.
- Ввести необхідну суму і метод поповнення - готівкою або карткою ПБ. Якщо оплата готівкою, потрібно вставити гроші в приймач. Якщо оплата картою, її потрібно вставити в спеціальний відсік і ввести пін-код.
- В кінці потрібно підтвердити операцію і, при необхідності, роздрукувати чек.

Таким чином, через термінал клієнт швидко виконає переклад з Привату на монобанк. Також він може оплатити комунальні послуги через Приват24 або термінал.

Переказ грошей на рахунок Mono через IBOX

Також клієнти можуть поповнити монобанк через ibox, виконавши всього кілька дій:

- Знайти на екрані логотип Моно або вибрати пункт "Банки, кредити, страхування".
- Відкрити пункт "Поповнення карти", ввести 16 цифр, вказати номер телефону, на який прийде код для підтвердження платежу. Вказувати cvv код не доведеться.
- Після підтвердження операція, потрібно внести гроші.

Поповнення монобанк за реквізитами в Україні

На відміну від поповнення в терміналах по всій Україні, цей спосіб є не моментальний, адже гроші надходять протягом 3 днів. Варто відзначити, що поповнити рахунок таким способом можна в будь-якому банку, але для цього потрібно правильно ввести реквізити карти монобанк.

Поповнення карти Monobank за реквізитами з-за кордону

Такий метод підходить для клієнтів, які живуть в одній країні, а працюють онлайн і отримують кошти з іншої. Для цього розроблена система SWIFT платежів. Внести гроші можна в будь-якому банку, вказавши назву банку одержувача, код в системі, SWIFT-код банку-кореспондента, номер рахунку, паспортні дані одержувача.

Поповнення рахунку за посиланням

Кожен клієнт може створити власне посилання через додаток монобанк і відправити її одному. Надіслати це посилання можна в будь-який месенджер. Таким способом поповнити карту монобанк дуже просто і швидко.