Де недорого відзначити Новий рік 2021

image
01-12-2020
01-12-2020

Головне свято року наближається з кожним днем. Можна зустріти Новий рік недорого, але цікаво. Необхідно все заздалегідь спланувати, знайти веселу компанію і подумати про святковий настрій.

Кілька ідей бюджетного Нового року

Не потрібні великі суми грошей для того, щоб відзначити Новий рік недорого. Святкування в ресторані може перетворитися на нудне застілля. Гарний настрій залежить не від ресторану, а від компанії, в якій ви зустрічаєте новорічну ніч.

Ви зможете зустріти Новий рік недорого, зібравшись компанією з кількох людей. Навіть при обмеженому бюджеті свято буде незабутнім, цікавим, яскравим. Вибір місця залежить від ваших уподобань.

Де бюджетно зустріти Новий рік

Де дешево зустріти Новий рік? Це питання актуальне для багатьох людей. Можна піти з друзями на головну міську площу, прихопивши глінтвейн і мандарини. Не біда, якщо друзі відмовляться від такої ідеї. Казкова новорічна ніч під відкритим небом зближує однодумців, дарує нові знайомства.

Ще одна ідея - малолюдні і спокійні місця. У кожному місті є затишні вулиці, красиві місця, засніжені альтанки, парки. Там можна справити Новий рік недорого, цікаво, нестандартно. При мінусовій температурі не потрібно розпивати спиртні напої, а варто віддати перевагу активних розваг (гра в сніжки).

Де незвично і недорого відзначити Новий рік

Вам не підходять міські площі та недорогі кафе? Врахуйте, що ніхто не забороняє відзначати Новий рік під відкритим небом. Можна відсвяткувати торжество в горах навіть без покупки дорогих путівок. Найсміливіші люди відправляються в занедбані замки, таємничі підземні лабіринти.

Можна відсвяткувати Новий рік недорого в міських умовах. Одна з ідей - вечірка на даху багатоповерхового будинку. Любителям здорового способу життя сподобається спортивний марафон, присвячений головному святу. Є ще волонтерство, яке гарантує масу позитивних емоцій.

Де недорого зустріти Новий рік з друзями

Зустрічі і посиденьки з друзями особливо цінні. Можна просто запросити друзів додому, запропонувати разом накрити святковий стіл. Крім продуктів потрібно придбати бенгальські вогні, хлопавки та інші аксесуари.

А ще можна недорого відзначити Новий рік з друзями на знімній квартирі. Ця ідея буде актуальною для студентів, молодіжних компаній. Слід заздалегідь забронювати житло, скласти меню, підготувати святкову розважальну програму.

Де відсвяткувати Новий рік дешево і весело

Багато людей думають про те, де відзначити Новий рік дешево і весело. При обмеженому бюджеті краще організувати міні-подорож, відвідати рідних і друзів. Якщо в новорічну ніч працює міський каток, сміливо вирушайте туди.

Організуйте квест в реальності, запропонуйте друзям цікаві загадки, головоломки. Створювати оригінальні квести можна навіть вдома.

Бюджетні варіанти відпочинку

Не обов'язково відвідувати дорогі курорти, подорожувати по світу. У нашій країні є велика кількість унікальних місць. Ви не знаєте, де і як дешево відпочити на Новий рік? Вибирайте гірськолижні курорти, відвідуйте колоритні міста. Якщо не вистачає грошей, звертайтеся за допомогою до МФО. Оформляється заявка на кредит онлайн швидко, а гроші відразу перераховуються на карту.

Відсвяткувати Новий рік недорого зможуть всі бажаючі. Слід заздалегідь спланувати бюджет і знайти веселу компанію.

{{ 'take it now' | translate }}

{{ 'how much money? new' | translate }}

{{maxAmount | currencyGel}}

{{ 'For how many days? ua new' | translate }}

{{maxDays}} {{ 'days' | translate }}

{{'the chosen repayment date is in non-working days' | translate}}

{{ 'culcu how long is the terms' | translate }} {{returnDatePlusOneeight | date : "dd/mm/YYYY"}}

{{'Your monthly payments are new' | translate}}

{{'Borrowing new' | translate}}

{{setAmount}}

{{'borrowed interest new' | translate }}

{{setTotalInterest}}

{{'Total sum ua' | translate }}

{{setTotalToPay}}

{{'Repayment date ua' | translate }}

{{returnDate | date : "dd/mm/YYYY"}}