Як гарантовано не отримати кредит: шкідливі поради позичальникам

мужчина с подозрительным взглядом прикрывает лицо руками
29-04-2020
мужчина с подозрительным взглядом прикрывает лицо руками
29-04-2020

В останні роки стало досить просто отримати позику. Вам тільки і треба мати офіційне працевлаштування, володіти як заставу цінних майном і погоджуватися на будь-які відсотки. Можна і зовсім обійтися без усього цього, маючи один лише паспорт. Правда, про відсотки за такою позикою краще скромно промовчати. Це все досить зрозуміло. Але як зробити так, щоб гарантовано не отримати кредит в банку, не дивлячись на всі старання кредиторів? Далі ви як раз і прочитаєте найшкідливіші поради позичальникам, завдяки яким ви зможете вивести з себе навіть самого зразкового банківського менеджера.

Вибирайте перший-ліпший банк

Ідеально, якщо це найближча від вас організація, особливо МФО. Навіщо витрачати час, порівнювати різні пропозиції і підбирати найвигідніше? Причому чим незрозумілішим банк, чим менше відоміший його назву і терміни роботи, тим краще. Якраз такі організації обіцяють необгрунтовано вигідні умови кредитування. Тут є ймовірність потрапити на організацію-одноденку і не отримати кредит, залишивши фірмі свої особисті дані.

Заповнення договору

Навіщо уважно вивчати договору, педантично вичитувати кожен пунктик і погоджуватися з умовами? Це нудно і нецікаво. Зробіть працівникам банку приємне - поставте замість підпису смайлик або ще якось прикрасьте одноманітний документ. Це відразу виявить вас як творчу особистість.

Подача документів

Ніяких оригіналів документів - раптом собі заберуть! Обмежтеся ксерокопіями і усними запевненнями повернути все і всім. Довідки про зарплату і офіційне працевлаштування, повний пакет документів, зазначених в договорі - їх адже треба ще взяти, витратити свій час. Отримати кредит під чесне слово позичальника - звучить набагато авторитетніше.

Підробляйте документи

Надійний спосіб не отримати кредит в банку - це подача підробленої довідки про доходи. Там слід вказати вигадане юрособа, неіснуючу посаду і сміливу зарплату. Природно, банк перевірить ці дані і як приємний бонус до відмови в кредиті ви познайомитеся з співробітниками правоохоронних органів.

Грамотна застава

Важко знайти таку обставину, що дратувало б банк так само, як велика кількість дітей у позичальника. Особливо якщо всі ці діти прописані в квартирі, яка використовується в якості застави. Якщо вам не вдасться виплатити заборгованість, то працівникам банку доведеться чимало потрудитися, щоб відібрати квартиру з великою кількістю приписаних в ній неповнолітніх. Саме така обставина може послужити неофіційною причиною відмови у видачі великої суми коштів.

Ламайте стіни

Якщо у вас ще немає дітей - не біда. В якості альтернативи влаштуйте перепланування свого житла. Найкраще це робити на свій розсуд без узаконення. Банк відмовиться видавати позику під заставу такої квартири, адже продати житло з неузаконеним плануванням не вийде.

Правильно обирайте друзів

Відмінною ідеєю для неодержання кредиту в банку буде прописувати в вашій квартирі всіх підряд - випадкових попутників, далеких знайомих, родичів родичів - особливо якщо вони з ближнього зарубіжжя і не мають офіційного доходу. Кращий варіант - це прописка недієздатних осіб, що страждають залежностями або перебувають на тривалому лікуванні. Опікуни таких людей з успіхом зможуть оскаржити претензії банку в суді.

Порушуйте терміни виплат

Якщо незважаючи на всі ваші зусилля, жадібні працівники банку все ж схвалили вам кредит, доведіть всю їхню неправоту. Як тільки наблизиться термін погашення позики, зробіть платіж рівно на день пізніше зазначеному терміну. Будьте пунктуальні та відповідальні - робіть так кожен раз при настанні нового терміну платежів. Нехай нараховують свої штрафи і пені. Зате наступного разу ви досягнете свого і гарантовано не отримаєте кредит в банку, провчивши кредиторів.

Ніяких контактів

Якщо вам затримали зарплату або просто скінчилися гроші, а треба погашати кредит - мовчіть до останнього. Ніяких попереджень банківських співробітників про ваших тимчасових утрудненнях. Всім відомі жадібність і незговірливість банків. Не здумайте попереджати вашого кредитора про проблеми до настання крайнього терміну виплат, а послуги на зразок «кредитних канікул» залиште наївним людям. Щоб дізнатися більше про те, як не отримати кредит в банку, читайте далі.

Кредит для кредиту

Що може бути краще взяття нового кредиту заради погашення поточного позики? Найкраще так і сказати - мені вдалося не виплатити минулий кредит, і потрібні гроші для його погашення. Як ви будете погашати нову позику? Елементарно - адже можна взяти ще один новий кредит. Спеціальні програми з рефінансування кредиту або ті ж кредитні канікули залиште самим працівникам банку. Успішним неплатникам вони ні до чого.

Знайдіть надійних поручителів

Важливо завжди бути в колі однодумців. Напевно серед ваших друзів і знайомих знайдуться такі, хто володіє поганою кредитною історією і простроченими боргами. Немає нічого кращого, ніж попросити їх стати вашими поручителями по кредиту. Краще цього може бути лише той момент, коли ви самі стаєте поручителем на прохання подібних приятелів. Ну і що з того, що вони і так вам який місяць не віддають кілька сотень «до зарплати» - дайте їм ще один шанс.

Про депозити і карти

Кому приємно бути боржником? Краще самому відчути себе банкіром і отримувати відсотки з своїх грошей. Коли вирішите зробити депозит, то вчините з договором точно так же, як і в разі взяття кредиту. Уважне прочитання договору - це занадто старомодно. Якщо вам все-таки вдасться розмістити депозит, то будьте обережні. коли прибл

Коли наблизиться дата отримання відсотків, тут же зламай депозит на день раніше терміну. Подаруйте ці відсотки банкірам. Адже вони теж люди, їм теж потрібно якось жити.

Якщо ви володієте кредитною карткою банку, то використовуйте її з розумом. Завжди зберігайте її на видному місці, великими і чіткими буквами напишіть на ній ПІН-код (найкраще із зазначенням кредитного ліміту), знімайте гроші лише пізно вночі і в самих темних провулках. При поході в супермаркет попередньо зніміть гроші з карти, заплативши відсоток за зняття в банкоматі. Коли ви оплачуєте покупки карткою (без відсотків за зняття готівки), десь в світі сумує один банкір.

Тепер ви добре знаєте, як максимально ефективно витратити аркуш паперу під назвою «заяву на кредит» і змусити кредиторів нервово перешіптуватися при одному вашому виді. Використовуйте ці цінні рекомендації на практиці, і тоді ви ніколи не отримаєте кредит в банку!

{{ 'take it now' | translate }}

{{ 'how much money? new' | translate }}

{{maxAmount | currencyGel}}

{{ 'For how many days? ua new' | translate }}

{{maxDays}} {{ 'days' | translate }}

{{'the chosen repayment date is in non-working days' | translate}}

{{ 'culcu how long is the terms' | translate }} {{returnDatePlusOneeight | date : "dd/mm/YYYY"}}

{{'Your monthly payments are new' | translate}}

{{'Borrowing new' | translate}}

{{setAmount}}

{{'borrowed interest new' | translate }}

{{setTotalInterest}}

{{'Total sum ua' | translate }}

{{setTotalToPay}}

{{'Repayment date ua' | translate }}

{{returnDate | date : "dd/mm/YYYY"}}