Як прикрасити будинок на Новий рік 2021: кращі бюджетні ідеї

image
02-12-2020
02-12-2020

У цій статті ви знайдете натхнення, ідеї прикраси будинку на Новий рік з мінімальними витратами, інструкції по створенню декору. Їх реально змайструвати в домашніх умовах і заощадити.

Як прикрасити будинок на Новий рік 2021: Цитрусовая гірлянда

Це бюджетна альтернатива новорічним вогнів. Апельсини і лимони наріжте на кружечки товщиною 5-7 мм. Протріть їх паперовими серветками, щоб прибрати зайвий сік. Пергаментом застеліть деко і відправте фрукти в заздалегідь розігріту до + 120 ° С духовку. Час приготування - від 3 до 5 годин. Підсушені цитрусові потрібно нанизати на щільну нитку, мотузку або дріт, заздалегідь виконавши голкою отвори. Кінці обов'язково зав'яжіть у вузол або щільно закрутіть.

Морська тема на Новий рік

Пошукайте привезені з моря камінчики і мушлі. Просвердлите в них отвори і протягніть нитки. З них можете зробити гірлянди або ялинкові аксесуари. Це проста ідея, як небанально прикрасити практично будь-яку кімнату до святкування Нового року 2021. Ще одна ідея - зробити з картону конус і наклеїти на нього морські дари. Вийде оригінальна міні-ялинка.

Скромний акцент

Це може бути кошик з мандаринами і шишками, ваза з ялинковими гілками, м'які іграшки. Відмінною ідеєю на прийдешній Новий рік 2021 будуть будь-які дрібниці срібного кольору, адже символ майбутнього року - Металевий Бик.

Використовуйте міні-ялинки

Щоб заощадити, замість великих ялин візьміть компактні. Вони можуть бути як живі, так і штучні.

Iграшковий поїзд

Якщо він присутній в колекції іграшок ваших дітей, то використовуйте його в якості новорічного декору. Модель поїзда закріпіть на ялинці або поставте під неї. Її можна задекорувати дощиком і вогнями.

Яблучна гірлянда

Візьміть 8-10 невеликих яблук, бажано різних кольорів. Розкладіть їх так, щоб фрукти побільше виявилися в центрі, а дрібніші - по краях. Дріт відповідної довжини відріжте кусачками і з одного боку зав'яжіть петлю. Через верхню частину першого яблука простягніть дріт, а після насадите інші фрукти. На кінці гірлянди зав'яжіть петлю для закріплення.

Гірлянда з рукавиць

Для реалізації цієї ідеї знадобляться:

шматки фетру;

аркуші паперу;

вата;

нитки.

На паперовому аркуші намалюйте контур рукавиці бажаного розміру і виріжте деталь ножицями. Трафарет прикладіть до фетру, обведіть олівцем з припусками для швів і виріжте. Для виготовлення однієї рукавиці необхідно дві деталі. Прикладіть їх один до одного і зшийте, залишивши нижній край недоторканим. Отриману рукавицю виверніть на лицьову сторону, заповніть ватою і зшийте. Додатково можете розшити бісером та намистом.

Прикрасьте стіни спогадами

Досить роздрукувати улюблені фотографії. Знімки приклейте, зафіксуйте гвоздиками або канцелярськими кнопками на корковій дошці або іншому стенді. Альтернативний спосіб - закріпити на стіні білизняні мотузки, а для фіксації фото використовувати прищіпки. Це відмінний варіант, як бюджетно і яскраво прикрасити навіть невелику квартиру на Новий рік 2 021.

Ялинкова люстра

Виберете тонкі і гнучкі гілки ялини. Оплете ними люстру, закріпіть їх мотузками або стрічками. Розташовуйте їх на відстані від ламп, особливо від лампочок розжарювання, які сильно нагріваються.

Дерев'яна ялинка

Новорічний символ можна викласти з необроблених гілок, спилов дерев, рейок або дощок різної довжини. Інший спосіб - вирізати з фанери. Закріпіть на «ялинці» кулі, іграшки, що світяться і саморобні гірлянди. Якщо не вистачає грошей на святкові прикраси, то на виручку прийде Алекс Кредит!

Тепер ви знаєте, як виготовити самостійно новорічний декор 2021 без потрясінь для сімейного бюджету.

{{ 'take it now' | translate }}

{{ 'how much money? new' | translate }}

{{maxAmount | currencyGel}}

{{ 'For how many days? ua new' | translate }}

{{maxDays}} {{ 'days' | translate }}

{{'the chosen repayment date is in non-working days' | translate}}

{{ 'culcu how long is the terms' | translate }} {{returnDatePlusOneeight | date : "dd/mm/YYYY"}}

{{'Your monthly payments are new' | translate}}

{{'Borrowing new' | translate}}

{{setAmount}}

{{'borrowed interest new' | translate }}

{{setTotalInterest}}

{{'Total sum ua' | translate }}

{{setTotalToPay}}

{{'Repayment date ua' | translate }}

{{returnDate | date : "dd/mm/YYYY"}}