Скільки коштує медична страховка в Україні і які можливі зміни

Скільки коштує медична страховка в Україні і які можливі зміни
12-02-2020
Скільки коштує медична страховка в Україні і які можливі зміниСкільки коштує медична страховка в Україні і які можливі зміни
12-02-2020

Час, коли обслуговування в медичних муніципальних установах вважалося нормою, безповоротно кануло в Лету. Сформувалася чітка спрямованість державних органів на західні орієнтири. Реформування охорони здоров'я відбувається вже не перший рік. Велике значення для звичайного громадянина грає вартість страховки в Україні.

У минулому році процедуру ДМС (добровільне медичне страхування) пройшли близько 5% населення. Люди в цьому плані слабо поінформовані, вони до кінця не розуміють, який буде страхова медицина і о котрій годині вона обійдеться пересічному громадянину. Якщо у вас виникла необхідність в грошах, то ви можете отримати позику онлайн на карту.

Які послуги входять в медичну страховку

Для того, щоб визначитися з вартістю страховки, необхідно ознайомиться з переліком послуг, які вона пропонує. У сферу послуг страхового поліса входять:

1. Оформлення лікарняних листів і довідок, виклик лікаря додому, амбулаторне обслуговування, первинний і вторинний огляд.

2. У медичних установах проходження досліджень, а також повного курсу лікування.

3. Виклик невідкладної швидкої допомоги, доставка пацієнта в спеціальні установи.

4. Зниження ціни на прописані лікарем препарати.

5. Послуги по стоматології. Протезування, хірургія, знеболювання.

Тут описані основні пункти надання страховки. Вони є визначальними при формуванні вартості послуг. Можливе надання інших послуг, які можуть надаватися пацієнтові, ціна на них вираховується за окремим прейскурантом.

Скільки коштує добровільне медичне страхування

Середньостатистичний громадянин України в середньому заплатить за страховий поліс близько трьох-шести тисяч гривень на рік. Ціна мед страховки може відрізнятися. Перш за все на ціну страхового поліса впливає місто проживання. У великих містах ціна страхового поліса може бути вище. Найбільш бюджетний варіант оплати страхового поліса: 400 гривень. Такий поліс покриває базовий пакет послуг. Якщо в пакет послуг входять різного роду масажі і стоматологія, то поліс буде коштувати, починаючи з 5000 гривень.

Які компанії оформляють медичну страховку

Станом на кінець 2018 року, за інформацією журналу "Бізнес", в ТОП-5 компаній за обсягами страхових премій в Україні увійшли СК "Провідна", СК "Уніка", СК "АХА Страхування", СК "Нафтогазтрах", СК "ІНГО Україна".

Скільки коштує страховка для громадян, що виїжджають за кордон

Вартість медичної страховки для виїзду за кордон може істотно відрізнятися. Все залежить від країни, куди ви прямуєте. У кожному консульстві, де ви оформляєте документи, вимагають страховий поліс. Залежно від наповненості страховки оцінюється і її вартість. Страховий поліс необхідний виїжджають в інші країни для того, щоб в екстреному випадку вам надали необхідну допомогу. У складній ситуації ви не залишитеся на самоті. Наявність страховки перевіряється на кордоні. Якщо ви виїжджаєте за кордон не часто, то мінімальна страховка коштує близько ста гривень. За повний період відвідування доведеться викласти більше восьми сотень гривень. При наявності хронічних захворювань можна запастися будинку медикаментами.

Що робити якщо грошей на страховий поліс мало

Не варто впадати у відчай при нестачі грошей. Ви завжди можете розраховувати на кредит без відмови з простроченням. Гроші можна отримати безпосередньо на карту, причому за кілька кліків. Вам не доведеться йти в офіс і проробляти певні процедури. Кредит оформляється будинку в режимі онлайн. Для оформлення кредиту вам не буде потрібно збирати пакет документів і чекати рішення про надання кредиту кілька днів. Кредит ви отримаєте практично відразу на пластикову карту.

{{ 'take it now' | translate }}

{{ 'how much money? new' | translate }}

{{maxAmount | currencyGel}}

{{ 'For how many days? ua new' | translate }}

{{maxDays}} {{ 'days' | translate }}

{{'the chosen repayment date is in non-working days' | translate}}

{{ 'culcu how long is the terms' | translate }} {{returnDatePlusOneeight | date : "dd/mm/YYYY"}}

{{'Your monthly payments are new' | translate}}

{{'Borrowing new' | translate}}

{{setAmount}}

{{'borrowed interest new' | translate }}

{{setTotalInterest}}

{{'Total sum ua' | translate }}

{{setTotalToPay}}

{{'Repayment date ua' | translate }}

{{returnDate | date : "dd/mm/YYYY"}}