Що таке проблемні кредити?

що таке проблемні кредити?
04-12-2019
що таке проблемні кредити?
04-12-2019

Досить поширеним в Україні явищем стали проблемні кредити, оскільки в умовах кризи позичальникам стало складніше повертати борги. В цьому випадку люди звертаються з проханням про реструктуризацію боргу, щоб кредитор надав їм можливість розбити суму на більш тривалий період.

Основний договір не передбачає реструктуризацію, а тому це питання піднімається лише у виняткових ситуаціях. І для більшості позичальників це найбільш вигідний спосіб погасити проблемний кредит.

Визначення поняття «проблемний кредит»

Іншими словами, проблемний кредит - це займ з простроченням, що дозволяє банку вимагати від клієнта дострокового погашення. В іншому випадку фінансова організація має право звернутися до суду і після цього відняти все особисте майно боржників. У подібних ситуаціях порушувати питання про отримання кредиту в іншій фінансовій організації досить складно.

За статистикою, сьогодні кількість проблемних кредитів в Україні становить понад 50%. Цей показник робить негативний вплив на розвиток корпоративного кредитування і на економіку в цілому.

Погасити борг самостійно або звернутися за допомогою?

На території України почали з'являтися компанії, які проблемні кредити і роботу з ними покладають на себе. Подібного плану організації обіцяють вирішити питання з кредитором і уникнути суду. Всі ці фірми - всього лише шахраї, яким ви віддасте свої «кровні», а натомість нічого не отримаєте. Вирішити проблемні кредити в Україні можна лише з позичальником особисто.

З недавніх пір банки стали надавати приватним особам кредити, щоб погасити заборгованості в інших фінансових організаціях. Умови в цьому випадку не найвигідніші, однак, це відмінна можливість ліквідувати борг і погана кредитна історія тому не перешкода.

Також вийти зі складної ситуації можуть допомогти родичі, колеги і близькі друзі. Але, гарантій, що набереться потрібна сума за короткий період, ніхто не дасть. Це очевидно, оскільки у всіх людей є свої складності і найчастіше вони фінансові.

На що впливають проблемні кредити?

Проблеми по позиці негативним чином впливають на отримання кредитів в подальшому. Будь борг рано чи пізно необхідно віддати, і чим пізньої це станеться, тим більше відсотків накопичиться.

Благо, сьогодні не існує таких ситуацій, яких не можна було б вирішити. А тому, якщо ваша кредитна історія зіпсована, а фінансове питання в черговий раз виник, необхідно діяти напевно.

МФО AlexCredit дозволяє вирішити більшість складних фінансових ситуацій за все за півгодини.

МФО AlexCredit - кредит без затримок!

Взаємовідносини між обома сторонами регламентуються договором, який скріплений підписами.

Мікрофінансові організації дозволяють оперативно виправити зіпсовану кредитну історію і надають фінансування будь-яким категоріям громадян.

Взяти кредит з проблемною кредитною історією в МФО AlexCredit цілком реально, оскільки в даному випадку по-іншому оцінюються ризики співпраці з позичальниками. Боржники отримують невелику суму на період до місяця.

Оформити онлайн займ можна в три етапи:

  • перш за все, клієнту необхідно відвідати сайт МФО;
  • далі слід вибрати термін і вказати розмір суми;
  • також позичальник повинен ввести персональні дані (номер телефону і банківської карти);
  • фінальний крок - це реєстрація та верифікація карти.

Більше не потрібно збирати «тонну» документів. Достатньо лише надати паспорт і отримати грошові кошти. А тому сміливо звертайтеся за допомогою до МФО і досить скоро ви забудете, що таке проблемні кредити і як від них позбутися!