Рейтинг Кешбек сервісів в Україні: економимо на покупках

кешбек
04-06-2020
кешбек
04-06-2020

Багато людей вже давно звикли робити покупки і замовляти послуги через інтернет. Тепер, у зв'язку з епідеміологічною ситуацією в усьому світі, спостерігається ще більше зростання онлайн продажів. Крім того, можна легко оформити кредит онлайн, якщо коштів на покупку не вистачає. Одна з переваг шопінгу в мережі - можливість придбати продукт значно дешевше, ніж оффлайн. Інтернет-магазини часто проводять розпродажі, про які можна дізнатися з реклами на сайтах або по ТБ. Однак, є ще один простий і надійний спосіб заощадити на покупці - Кешбек сервіси.

Що таке кешбек і як ним користуватися

Зробити покупку товару і повернути частину його вартості може кожен. Це пропонують багато сервісів, включаючи всесвітньо відомі Amazon і AliExpress, а також Розетка, монобанк і популярний LetyShops. Перш ніж дізнатися, як користуватися Кешбек, розглянемо, що він собою являє (Кешбек - що це?).

Кешбек - це повернення частини коштів, витрачених на придбання товарів онлайн. У перекладі з англійської «cash back» означає «повернення грошей». Хоча його вважають маркетинговим ходом, у випадку з кешбек покупець отримує назад реальні гроші, а не бонуси або талони на знижку. Кілька років тому лише небагато хто знав про те, як працює кешбек. Сьогодні величезна кількість покупців користуються кешбек-сервісами, щоб заощадити свої кошти.

Принцип роботи кешбек сервісів наступний:

Продавець (інтернет-магазин) виділяє кошти на рекламну кампанію з просування своєї продукції.

Кошти надходять кешбек-сервісів, які виступають в якості посередників.

Частина коштів отримують самі сервіси в якості винагороди за допомогу в залученні клієнтів, решта грошей використовують для повернення частини коштів з кожної покупки.

Кожен, хто не знає, що таке Кешбек, вважає LetyShops і подібні сайти шахрайськими. На ділі, Кешбек-сервіси створюють ідеальний симбіоз разом з інтернет-магазинами і самими покупцями. Щоб отримувати повернення коштів, потрібно лише вибрати відповідний сервіс, зареєструвати свій аккаунт, вибрати будь-який онлайн магазин зі списку, оформити покупку. Частина витрачених коштів будуть повернуті назад на рахунок покупця через незначний час.

Кращі Кешбек-сервіси в Україні

Описаний вище принцип роботи cashback-сервісів передбачає, що всі вони працюють чесно. На жаль, із зростанням їх популярності стали з'являтися недобросовісні сайти. З півсотні існуючих тільки деякі заслуговують на увагу потенційного покупця. При виборі кращих Кешбек сервісів були розглянуті наступні особливості:

Надійність і тривалість роботи на ринку.

Зручність і простота використання. Чим складніше схема повернення коштів, тим вище ймовірність того, що користувач піде до конкурента. Тому кращі сайти опрацьовують всі деталі до дрібниць, щоб спростити процес отримання частини коштів, витрачених на покупку.

Кількість партнерів. Якщо сервіс співпрацює з великим числом онлайн магазинів, це свідчить про його добру репутацію. Крім того, користувачеві не доведеться створювати акаунти на інших сайтах.

Швидкість повернення грошей за покупку.

Простота отримання коштів і відсутність жорстких обмежень на суму виведення.

Перед реєстрацією на сайті рекомендують прочитати відгуки клієнтів. Чим менше скарг, тим краще. Нижче представлений ТОП Кешбек сервісів в Україні, які користуються найбільшою популярністю в 2020 році. Кожен з них дозволяє отримувати не тільки Кешбек Аліекспресс, а й з інших великих майданчиків електронної комерції.

Кешбек на Аліекспресс

Будь-який великий сервіс співпрацює з цією платформою, через яку щорічно замовляють товари сотні мільйонів чоловік. Статистика показує, що Україна входить в десятку країн, які замовляють найбільше число товарів з AliExpress. Є кілька сервісів, які дозволяють оформити вигідну угоду на покупку і так недорогих товарів через цю платформу. Перш ніж дізнатися, як отримувати Кешбек з Аліекспресс, потрібно врахувати один нюанс: платформа використовує систему безпеки, через яку виникають затримки з виплатами аж до декількох місяців. Але кожен, хто запасеться терпінням, отримає свої гроші, якщо вибере надійний сервіс серед перерахованих нижче.

LetyShops

З цим сервісом, орієнтованому на ринок країн СНД, співпрацюють багато магазинів по всій Україні. Купуючи через Аліекспресс, Летішопс Кешбек складе від 1,95 до 3,9%, при цьому є спеціальний розділ товарів, на покупку яких можна отримати до 90% повернення, який забезпечить кращий український Кешбек сервіс. До переваг Letyshops відносять можливість отримання подвійного Кешбек, часто проводяться акції, розіграші призів, а також програму лояльності.

Зареєструватися на сайті Lety Shops можна вручну або через акаунт соціальної мережі. Виведення коштів можливий на електронний гаманець PayPal, WebMoney. Також тут підтримуються карти Visa / MasterCard українських банків. Загальна сума кешбек за три роки роботи сервісу значна - понад один мільйон доларів.

КешФоБрендс

Це другий за популярністю Кешбек-сервіс, що працює на ринку України більше трьох років. За цей час було виплачено коштів на суму понад 25 млн гривень. Він зручний для онлайн покупок через смартфон або планшет, реєстрація можлива тільки через акаунт соціальної мережі. Як і в Кешбек сервіс Letyshops, тут діє програма лояльності з можливістю збільшення розміру кешбек (від 1,6 до 12,69%). Кошти можна використовувати для поповнення мобільного рахунку, виводити на гаманець WebMoney або карти будь-яких банків України.

Кешбек Розетка

Цей онлайн супермаркет є лідером з продажу електроніки і побутової техніки в Україні. Крім того, тут присутні товари безлічі інших категорій, на які отримують знижки ті, хто знає як працює Кешбек. На сайті є спеціальний інструмент для розрахунку суми повернення на покупку, але кошти можна отримати тільки через cashback сервіс.

Відсоток повернення залежить від категорії товару, що купується: мінімальний для побутової та комп'ютерної техніки і досить великий для іншої продукції. Якщо покупець використовує промокод, він вже не може претендувати на повернення частини вартості покупки. Час очікування кешбек - 21 день з моменту здійснення покупки. У момент оформлення замовлення сайт Розетка повинен бути відкритий в сусідній вкладці, інакше кошти можуть бути не нараховано.

Монобанк Кешбек

Повернення коштів за покупки від монобанк доступний тільки власникам карт цього мобільного банку. Вони можуть вибирати дві монобанк Кешбек категорії щомісяця, серед яких є «Подорожі», «Кіно», «Супермаркети» та інші з відповідним розмірів повернення коштів у відсотках від вартості покупки. Деякі Кешбек монобанк категорії є найбільш вигідними (наприклад, повернення на квиток в кіно - до 20%). Максимальна сума монобанк Кешбек становить 500 гривень. Недоліком є ​​те, що з цих коштів утримують податок на прибуток (19,5%). Cashback від мобільного банку діє не тільки в Україні, а й в будь-який іншій країні, де є платіжні термінали.

Кешбек на Амазон

Amazon - найпопулярніший онлайн супермаркет, з яким співпрацюють cashback-сервіси по всьому світу. До числа кращих відносять Ebates, який виплачує назад до 10% коштів від вартості товару. Через особливості Амазон, кешбек нараховують на всі категорії товарів. Крім того, кошти можна отримати лише в кінці будь-якого з чотирьох звітних періодів. Мінімальна сума, доступна до висновку, становить 5 доларів.

Який Кешбек найкращий в 2020?

Однозначну відповідь на питання «який Кешбек сервіс в Україні є найкращим?» не зможе дати ніхто. Це обумовлено категорією товару, часом покупки, вибором онлайн магазину і іншими факторами. Кожен сервіс має деякі переваги, пропонує додаткові дисконтні купони, проводить різні акції.

Крім Кешбек, щоб зробити вигідну покупку вподобаного товару, можна оформити кредит онлайн на вигідних умовах всього за кілька хвилин. Отримавши кошти на карту і замовивши побутову техніку або електроніку в інтернеті, можна покрити значну частину відсотків по кредиту за рахунок кешбек-сервісу.

{{ 'take it now' | translate }}

{{ 'how much money? new' | translate }}

{{maxAmount | currencyGel}}

{{ 'For how many days? ua new' | translate }}

{{maxDays}} {{ 'days' | translate }}

{{'the chosen repayment date is in non-working days' | translate}}

{{ 'culcu how long is the terms' | translate }} {{returnDatePlusOneeight | date : "dd/mm/YYYY"}}

{{'Your monthly payments are new' | translate}}

{{'Borrowing new' | translate}}

{{setAmount}}

{{'borrowed interest new' | translate }}

{{setTotalInterest}}

{{'Total sum ua' | translate }}

{{setTotalToPay}}

{{'Repayment date ua' | translate }}

{{returnDate | date : "dd/mm/YYYY"}}