Зазиваємо гроші в будинок: народні прикмети і забобони про гроші

народні прикмети і забобони про гроші
10-03-2020
10-03-2020

Прикмети на гроші найрізноманітніші. Їх дуже багато, але можна відзначити найбільш розхожі, які часто зустрічаються в побуті. Якщо дарувати гроші в понеділок або в п'ятницю, то це до збитків. Якщо дарувати гроші у вівторок, суботу або неділю, то можна збільшити власний добробут. Проте, якщо потрібні гроші в борг, то необхідно відкинути всі забобони і зробити правильний вибір.

Чи варто вірити прикметам про гроші

Для залучення грошей можна з'їсти перед обідом шматочок хліба з сіллю. Гроші беріть завжди лівою рукою, а віддавайте правою. Позичати гроші бажано на зростаючому місяці, а віддавати на спадання. Гроші до зарплати можна отримати гарантовано при зростаючому місяці в кредитній організації. Як то кажуть вір у прикмети, але сам не зівай.

Як вести себе з грошима, щоб вони завжди були

1. Не можете віддати гроші, не беріть кредит. Гроші люблять тишу і порядок, перш ніж брати кредит подумайте, як ви будете його віддавати. Якщо ви знаєте, що у вас не буде коштів погасити борги, не залазьте в них. Виробіть для себе навички стримування і контролю. Поставте витрати під суворий контроль.

2. Відкладайте певні суми на чорний день. Варто трохи відняти від сьогоднішнього дня для того, щоб поліпшити завтрашній.

3. Подбайте про те, щоб створити для себе додаткове джерело доходу. Перш за все мова йде про пасивних джерелах. Намагайтеся таких джерел пасивного доходу зробити якомога більше, це дасть вам більше грошей, підвищить впевненість в завтрашньому дні. Серед найпоширеніших активів можна виділити облігації, акції та нерухомість.

4. В обов'язковому порядку вважайте свої гроші. Гроші люблять не тільки тишу, а й рахунок. Необхідно навчитися рахувати як особисті, так і сімейні доходи і витрати. Існує сьогодні велика кількість мобільних додатків, які допоможуть вам звести дебет з кредитом. Намагайтеся витрачати гроші не просто тому, що вони є, а з розумом. Якщо є вигідну пропозицію, то намагайтеся не втратити його.

5. Прибирайте негативні установки в фінансовому аспекті. Сучасні прикмети до грошей дуже важливі, але не настільки, щоб на них звертати пильну увагу. Намагайтеся викорінювати звички, які програмують вас на бідність. Звички такого плану можуть формуватися на основі негативного особистого досвіду, на основі рис вашого особистого характеру. Часто такі звички формуються під впливом виховання.

6. Інвестуйте в своє навчання і розвиток. Фінансове навчання є важливим фактором майбутнього благополуччя. Навчитися правильно інвестувати кошти, це означає домогтися благополуччя і свободи. Якщо немає економічної свободи, то немає і свободи взагалі.

Чи не прикметами єдиними

Прикмети грають певну роль, але не головну. Перш за все необхідно навчитися правильно ними користуватися, адже один неправильний крок в інвестуванні, наприклад, якогось проекту може звести до його згортання. У певних ситуаціях можна зайняти грошей, однак таким чином, щоб можна було їх віддати в установлені терміни.

{{ 'take it now' | translate }}

{{ 'how much money? new' | translate }}

{{maxAmount | currencyGel}}

{{ 'For how many days? ua new' | translate }}

{{maxDays}} {{ 'days' | translate }}

{{'the chosen repayment date is in non-working days' | translate}}

{{ 'culcu how long is the terms' | translate }} {{returnDatePlusOneeight | date : "dd/mm/YYYY"}}

{{'Your monthly payments are new' | translate}}

{{'Borrowing new' | translate}}

{{setAmount}}

{{'borrowed interest new' | translate }}

{{setTotalInterest}}

{{'Total sum ua' | translate }}

{{setTotalToPay}}

{{'Repayment date ua' | translate }}

{{returnDate | date : "dd/mm/YYYY"}}