Де взяти кредит військовослужбовцю в Україні?

Де взяти кредит військовослужбовцю в Україні?
03-12-2019
Де взяти кредит військовослужбовцю в Україні?
03-12-2019

Таке питання актуальне для людей, які зважилися на контрактну службу. Запропоновано кредит військовослужбовцям за контрактом в Україні в банках і МФО. Деякі банки не хочуть давати військовослужбовцям гроші в борг, тому що ця категорія позичальників звільнена від сплати пені, штрафів.

Єдине правильне рішення - швидкий кредит в МФО. Ці організації спеціалізуються на оформленні короткострокових позик, пропонують вигідні умови співпраці. Оформляється кредит для військовослужбовців в МФО без зайвої паперової тяганини, а гроші надходять через 5 хвилин після схвалення заявки.

Військовослужбовцям доступний мікрокредит на карту будь-якого банку. Якщо немає карти, можна отримувати позикові кошти в офісі кредитної організації.

Як отримати кредит військовослужбовцю в банку?

Банки не порушують права військовослужбовців за контрактом в Україні, пропонують позичальникам необхідну суму грошей. Правда, співробітники багатьох банків вимагають від військовослужбовців довідки про доходи, інші папери. Іноді до вимог відноситься і наявність заставного майна.

Щоб оформити кредит, знадобиться карта Мастеркард або Visa. На потрібну суму грошей можна розраховувати при виконанні таких умов:

  • оформлення дорогої страховки;
  • наявність документів про доходи;
  • пред'явлення заставного майна.

Альтернатива банку - кредит військовослужбовцям за контрактом, оформлений в МФО. Ця послуга виручить тоді, коли банки відмовляють у видачі позикових коштів. Для МФО не мають значення кредитні історії позичальників, стаж роботи військовослужбовців. Перевага МФО також полягає у відсутності зайвих бюрократичних процедур.

Які банки дають військовослужбовцю кредит?

Не всі банки пропонують кредит військовослужбовцям на вигідних умовах. Особливість в тому, що процедура оформлення позики триває довго, а потім позичальник отримує відмову. Щоб цього не сталося, військовослужбовцям рекомендовано починати співпрацю з надійними банками.

Якщо потрібні гроші терміново, можна звернутися в приватні організації. Ще один варіант - державні банки, які пропонують військовослужбовцям спеціальні програми кредитування. Державні банки не повинні нараховувати військовослужбовцям штрафних санкцій і високих процентних ставок.

Діючі пільги військовослужбовцям за контрактом в Україні передбачають відсутність штрафів за кредитом. На жаль, ця умова виконують не всі українські банки.

Правильним рішенням стане оформлення позики в банку, який пропонує послуги в онлайн-режимі. Проблема в тому, що місця дислокації військових часто знаходяться за межами міста. При співпраці з МФО військовослужбовцю не доведеться залишати місце роботи для того, щоб відвідати банківське відділення. У деяких кредитних організаціях запропоновані пільги військовослужбовцям, спеціальні програми.

МФО AlexCredit - кредит для військових без проблем!

AlexCredit видає гроші 365 днів в році, не вимагає застави, поручителів. Сума короткострокових позик збільшується при повторному зверненні клієнта.

Компанія AlexCredit пропонує безвідсотковий кредит для учасників бойових дій. Гроші нараховуються після заповнення онлайн-анкети, в якій військовослужбовець вказує свої банківські реквізити. Постійні клієнти МФО отримують знижені процентні ставки, максимальний термін кредитування.

Будь-яка безвідсоткова позика від AlexCredit вирішує поточні фінансові проблеми військовослужбовців. Не потрібно турбуватися, якщо банки не хочуть оформляти кредит. Ви зможете отримати бистрозайм на вигідних умовах в нашій мікрофінансової організації.

Військовослужбовці іноді стикаються з затримкою зарплати, з браком фінансових коштів. У цих ситуаціях можна оформити кредит військовослужбовцям за контрактом в Україні прямо на сайті МФО AlexCredit.