А ви знали, що кредит онлайн на карту допомагає швидко покращити кредитну історію?

image
05-10-2020
image
05-10-2020

Сьогодні кредит онлайн на карту в МФО є практично єдиним способом швидко позичити гроші до зарплати з поганою кредитною історією без відмови. Адже звичайні банки часто не пропонують подібний споживчу позику на короткий термін, а також в більшості випадків не схвалюють позики фізичним особам з поганою КІ без застави або без поручителів.

Невеликі фінансові компанії, які надають позики в інтернеті, навпаки, проводять більш гнучку політику кредитування, пред'являючи прості, доступні і легко здійснимі вимоги до потенційних клієнтів. При цьому вони пропонують короткостроковий кредит без довідок про дохід навіть при наявності таких серйозних стоп-факторів, як сильно зіпсована історія.

На яких умовах МФО видають кредит онлайн на карту в інтернеті?

Багато хто помилково вважає, що такі організації схвалюють кредит без перевірки кредитної історії, однак це далеко не так, просто стан КІ не виступає вирішальним фактором. Більш важливо відповідати мінімальним вимогам, якими зазвичай є наявність діючого громадянства і повнолітній вік. Здебільшого видається кредит за паспортом без офіційного працевлаштування на наступних умовах:

1. Максимальний розмір. При першому зверненні зазвичай існують деякі обмеження щодо суми кредиту, при повторних кредитах вона може досягати 10 мінімальних зарплат і навіть більше.

2. Період кредитування. Позика оформляється на обраний позичальником термін не більше 30 календарних днів з правом подальшого продовження за умови погашення відсотків, що вже нараховані.

3. Відсотки по кредиту. Нових клієнтів найчастіше очікує перший кредит під 0% як свого роду заохочення за вибір МФО, інші позики мають базову ставку, яка нараховується щодня.

Що стосується погашення, отриманий кредит онлайн на карту можна повертати частинами протягом обраного періоду запозичення або ж повністю оплатити його достроково. На відміну від банківських позик подібні можливості не тільки доступні без штрафів, а й дозволяють непогано заощадити. Часткове погашення не продовжує терміни, але зменшує тіло кредиту і відповідно розмір щоденних відсотків, а дострокове повернення передбачає оплату тільки фактичного періоду користування позикою.

Що таке кредитна історія і яка інформація в ній міститься?

За великим рахунком це свого роду фінансовий паспорт фізичної особи, що містить записи про всіх його кредитно-фінансові операції за останні 5 років. Дані збираються, обробляються і надаються кредиторам різними національними або міжнародними БКІ (Бюро Кредитних Історій). При цьому в кредитному досьє, як правило, в тій чи іншій формі представлена ​​інформація наступного плану:

- список вже погашених позик, включаючи графіки всіх виплат;

- наявність кредитних карт, рівень ліміту і поточний баланс;

- кількість і загальна сума боргу за наявними кредитами;

- рівень місячної боргового навантаження (обов'язкових платежів);

- наявність, терміни і статус прострочених виплат, якщо такі є.

Крім того, багато БКІ і навіть деякі комерційні структури на основі історії та безлічі інших чинників (соціальний статус, вік, рівень освіти, сімейний стан, наявність дітей і т. Д.) Формують так званий кредитний рейтинг, який має числове вираження і може розбиватися на категорії.

Саме цей показник зазвичай враховують автоматичні скоринг-системи, які обробляють заявки на кредит онлайн на карту при зверненні в МФО. Власне, тому й виходить взяти кредит з поганою кредитною історією без відмови, якщо інші складові рейтингу дають достатній для схвалення скоринг-бал.

Які чинники впливають на погіршення особистого кредитного досьє в БКІ?

Найбільш поширеною причиною погіршення історії є прострочений обов'язковий платіж за поточним займу або активної кредитній карті банку. При цьому додатково і досить детально враховується час прострочення, наприклад, фіксуються відмітки в 30, 90 і 180 календарних днів. І чим довше існує така заборгованість, тим менше значення набуває кредитний рейтинг.

Особливо варто відзначити ситуації, коли справа доходить до примусового стягнення сильно простроченого боргу, тобто "продажу" проблемного кредиту колекторам або подання позовної заяви до судових органів, а також випадки оголошення банкрутства. Результатом цього зазвичай стає падіння рейтингу до нульового значення, що робить онлайн кредит до зарплати недоступним у багатьох МФО.

Як поліпшити кредитну історію, оформляючи кредити онлайн на карту?

Щоб виправити свою КІ, зіпсовану в минулому через несумлінне ставлення до боргових зобов'язань або навіть випадково, у вас буде по суті два варіанти. Можна або почекати якихось 5 років, поки історія сама собою очиститься від негативних записів, що далеко не факт, чи почати поповнення свого кредитного досьє позитивними оцінками. Останні додаються після кожного успішно погашеного позики, але як же бути, якщо кредит з дуже поганою історією банки не видають?

Відповідь в даному випадку очевидний, потрібно просто оформити кредит онлайн на карту в МФО, які схвалюють їх майже без відмови, і своєчасно повернути його, після чого приблизно протягом 3-х робочих днів у вашій КІ з'явиться відповідний запис. При цьому для прискорення процесу можна отримати і погасити відразу кілька позик в різних компаніях, а щоб це не виглядало підозріло, внаслідок чого кредитор іноді утримується від внесення змін до історії, дотримуйтесь таких рекомендацій:

1. Не замовляйте мінімально можливу для позики суму, а приблизно на 10-15% більше нижнього значення, максимальну теж не варто.

2. Використовуйте через 1-2 дня після оформлення таку можливість, як добрати гроші в МФО, щоб збільшити тіло кредиту на 5-10%.

3. Повертайте борг з відсотками через 3-5 днів, а якщо це займ під 0%, загасіть через пару днів після закінчення пільгового терміну.

Простіше кажучи, загальний зміст ваших дій зобов'язаний зводитися до того, що кредитно-фінансова організація повинна отримати хоч і невелику, але все-таки прибуток в результаті видачі позики, тоді гарна оцінка в КІ вам забезпечена. У будь-якому випадку ваші витрати будуть мінімальними і не зможуть зрівнятися з тим "прибутком", який отримає ваша зіпсована кредитна репутація.

До речі, сьогодні деякі МФО прямо пропонують пакети швидких кредитів, здатних дуже швидко виправити кредитну історію в БКІ, і, як показують відгуки в інтернеті, дана послуга має відносно невелику і фіксовану вартість. Подібний сервіс обіцяють і сторонні організації, що не мають відношення до видачі позик, однак до них краще не звертатися, адже послуги "посередників" завжди дорожче і ніколи не гарантують результат.

Тепер ви знаєте, що простий кредит онлайн на карту не тільки дозволяє швидко і без відмови дозволити труднощі з нестачею грошей до зарплати, але і є досить ефективним способом поліпшити свою кредитну історію без особливих витрат в найстисліші терміни. І якщо проблеми з кредитним рейтингом для вас сьогодні актуальні, обов'язково скористайтеся наведеними вище рекомендаціями, щоб виправити погану історію в БКІ, адже її якість має найважливіше значення в багатьох сферах повсякденного життя. Удачі вам!

{{ 'take it now' | translate }}

{{ 'how much money? new' | translate }}

{{maxAmount | currencyGel}}

{{ 'For how many days? ua new' | translate }}

{{maxDays}} {{ 'days' | translate }}

{{'the chosen repayment date is in non-working days' | translate}}

{{ 'culcu how long is the terms' | translate }} {{returnDatePlusOneeight | date : "dd/mm/YYYY"}}

{{'Your monthly payments are new' | translate}}

{{'Borrowing new' | translate}}

{{setAmount}}

{{'borrowed interest new' | translate }}

{{setTotalInterest}}

{{'Total sum ua' | translate }}

{{setTotalToPay}}

{{'Repayment date ua' | translate }}

{{returnDate | date : "dd/mm/YYYY"}}