Що таке безвідсотковий кредит і як його отримати

Что такое беспроцентный кредит и как его получить
11-02-2020
Что такое беспроцентный кредит и как его получить
11-02-2020

Кредит без переплат - мрія кожного позичальника. Це максимально вигідний варіант, яким може скористатися практично кожен. Іншими словами, беручи гроші в розстрочку без відсотків, повернути буде необхідно саме таку ж суму, без будь-яких переплат. Особливо це буде зручним якщо взяти позику онлайн на карту в хорошій мікрофінансової організації.

Що таке безвідсотковий кредит?

Кредит без відсотків являє собою бонусне пропозицію від МФО, як правило, для нових клієнтів. Іноді подібна пропозиція може бути запущено і в інших ситуаціях, наприклад, в якості бонусу до певної події. Зрозуміло, що на постійній основі видавати кредит під 0 відсотків ніхто не буде, адже це пряма втрата заробітку мікрофінансової організації, але для нових клієнтів є можливість безвідсоткову позику доступний практично в кожній компанії.

Взяти нульовий кредит від АлексКредіт

МФО AlexCredit пропонує можливість отримати кредит на карту без відсотків всім новим клієнтам компанії. До речі, слід знати, що за нормами законодавства видавати кредити зовсім без відсотків заборонено, тому під терміном «кредит 0 відсотків» мається на увазі видача грошових коштів під 0,01%, що зовсім непомітно навіть для досить великих сум.

На яких умовах можна взяти кредит без відсотків?

Перший кредит під 0 відсотків видається всім новим клієнтам, які пройшли процедуру реєстрації в мікрофінансової організації. Як правило, МФО досить лояльно ставиться до своїх позичальників і рідко звертає увагу на кредитну історію. Важливо, щоб на даний момент у клієнта не було прострочень і боргів в інших фінансових організаціях.

Взяти кредит під 0 відсотків можна на суму до 3 000 гривень. Це перший позику, який доступний всім новим клієнтам. Термін кредитування - до 30 календарних днів. Як уже зазначалося, безвідсоткову позику є пропозиція з мінімально можливою ставкою (переплата буде мізерною).

Щоб отримати позику без переплат необхідно відповідати мінімальним вимогам:

• Дорослий громадянин України;

• Постійне проживання в будь-якому населеному пункті;

• Постійний дохід;

• Наявність документів, мобільного телефону і банківської карти.

Вимоги, як бачимо, цілком лояльні. Ніяких додаткових документів надавати в компанію не потрібно.

Як зайняти грошей без відсотків?

В першу чергу слід зареєструватися на сайті мікрофінансової організації. Необхідно заповнити анкету, причому позику під 0 відсотків можна буде отримати тільки при гранично коректний надання всієї необхідної інформації.

Після заповнення анкети необхідно буде прив'язати до свого аккаунту банківську карту. Це необхідно не тільки для отримання можливості взяти безвідсотковий кредит онлайн, а й для верифікації клієнта. Карта прив'язується дуже швидко, для чого потрібно буде ввести її реквізити та підтвердити тестовий платіж (гроші повернуться). Далі можна вибирати суму і термін, після чого відправляти заявку на розгляд.

Як правило, кредит без переплат видається без відмов. Час прийняття рішення становить приблизно 10-15 хвилин це дуже високий показник оперативності видачі грошових коштів. Після позитивного рішення потрібно зайти в свій особистий кабінет і прийняти умови кредитного договору. Це робиться за допомогою підтвердження спеціальним паролем, який буде висланий в СМС на прив'язаний до рахунку мобільний номер. Далі залишиться просто дочекатися надходження грошей на карту. Це рідко займає більше хвилини, тобто гроші приходять майже миттєво.

Як повернути кредит без переплат?

Повернути позику без відсотків можна таким же чином, як і будь-які види позик, наприклад кредит з негативною кредитною історією - перерахуванням зі своєї карти особистому кабінеті, використовуючи платіжний термінал або шляхом прямого перерахування через будь-яку систему платежів.

Слід пам'ятати, що повернути кредит під 0% потрібно обов'язково вчасно. При наявності прострочення пропозицію втрачає свою актуальність і на всю суму боргу може бути нараховано відсоток, а також пеня з штрафом за порушення умов договору.

{{ 'take it now' | translate }}

{{ 'how much money? new' | translate }}

{{maxAmount | currencyGel}}

{{ 'For how many days? ua new' | translate }}

{{maxDays}} {{ 'days' | translate }}

{{'the chosen repayment date is in non-working days' | translate}}

{{ 'culcu how long is the terms' | translate }} {{returnDatePlusOneeight | date : "dd/mm/YYYY"}}

{{'Your monthly payments are new' | translate}}

{{'Borrowing new' | translate}}

{{setAmount}}

{{'borrowed interest new' | translate }}

{{setTotalInterest}}

{{'Total sum ua' | translate }}

{{setTotalToPay}}

{{'Repayment date ua' | translate }}

{{returnDate | date : "dd/mm/YYYY"}}