Де і як взяти кошти з поганим
фінансовим минулим: 6 методів

отримати гроші з поганим кредитним минулим
23-05-2019
отримати гроші з поганим кредитним минулим
23-05-2019

Майже кожному другому жителю України - доводиться брати кредит. Причому спонукають нас зробити цей крок, найрізноманітніші ситуації: потрібно купити новий кондиціонер, затопили сусіди і доводиться робити ремонт, або прийнято рішення щодо покупки нового авто. Статистика очевидна - майже половина населення нашої країни - кредитується.

Яким чином позичальники потрапляють до «чорного списку»?

У більшості з нас немає проблем з правильним розрахунком всіх платежів і погашенням кредиту. Але, в житті виникають обставини, коли не все залежить від нас: відбувається затримка зарплати, звільнення, або хтось йде в лікарню і потребує грошей для лікування. В цьому випадку черговий банківський платіж може бути затриманий, і ви автоматично потрапляєте до чорного списку.

«Чорний список» - що це таке?

В Україні існує так зване бюро кредитних історій - UBKI (Українське бюро кредитних історій). За офіційними даними в цій базі налічується більше 35 мільйонів кредитних записів. Цифри, м'яко кажучи, вражають. Причому будь-який громадянин України має право зробити офіційний запит, щоб перевірити своє фінансове минуле (один раз на рік дана інформація надається безкоштовно). Докладні інструкції про те, як це зробити, можна знайти на сайті ubki.ua. Всі українські фінансові установи співпрацюють з цією організацією і при прийнятті рішення про видачу коштів керуються цією інформацією.

Як взяти кошти якщо у вас погане фінансове минуле і ви в «чорному списку»

Багато хто говорить, що отримання кредитів в цій ситуації дуже проблематичне і фактично неможливе. Але практика показує інші речі, я знаю, про що говорю, оскільки працюю в установі, пов'язаній з кредитами і бачу, що в багатьох випадках людям вдається кредитуватися, навіть якщо вони знаходяться в чорному списку.

6 основних методів отримання кредиту з поганим фінансовим минулим

Практично зі сто відсотковою гарантією ви отримаєте кредит - під заставу нерухомості. Якщо у вас є якесь майно (квартира, будинок або гараж) - ви легко можете отримати досить великий кредит, який буде перевищувати 50 тис. грн. (Все буде залежати від ціни конкретного об'єкта). Перевагою даного виду кредиту, є те, що банку не цікаво на які цілі вам необхідні дані кошти, ця операція не включена до списку ризиків. Ви навіть можете купити новий будинок або виїхати за кордон. Але є і певні ризики, про них і поговоримо нижче.

Якщо ви знаєте, що у вас можуть виникнути проблеми з отриманням кредиту - внесіть невелику суму грошей на депозит, в банку в якому ви плануєте отримати кредит. Дані кошти обов'язково побачать співробітники фінансової установи, що буде для вас великим плюсом. Таким чином, ви покажете, що у вас гарна фінансова ситуація, а кошти необхідні лише для задоволення певних потреб, і ви впевнені в своїй платоспроможності на сто відсотків.

Або скористайтеся послугами приватної кредитної організації. Подібні заклади, без особливих проблем, готові надати невелику суму коштів (до 10 тис. грн.), Єдине, що вам потрібно, це влаштуватися на офіційну роботу. Але є один мінус: відсотки тут зазвичай вищі, ніж у банку.

Якщо вам необхідна більш значна сума, наприклад, від 50 тис. грн. - можна скористатися послугами фізичної особи, яка їх надає. Знайти таку людину не проблема: вони розміщують рекламу в газетах і на дошках оголошень в інтернеті. Недолік цього методу в тому, що відсотки за позикою вкрай високі: сума буде в кілька разів вища, ніж у всіх перерахованих вище методах.

Ще один дієвий спосіб - взяти кредит в невеликому місцевому банку. Наприклад, в Дніпрі є Банк Кредит Дніпро. Він працює в основному в центральній Україні і має всього кілька філій в інших обласних центрах. Тому є велика ймовірність того, що подібні фінансові установи ще не «доросли» до співпраці з Бюро кредитних історій.

Також в інтернеті існує безліч сервісів для видачі онлайн-кредитів. Тут ви можете подати онлайн-заявку. Ці послуги дуже зручні, оскільки співробітники подібних установ роблять велику частину роботи за вас. Правда сума позики буде не дуже значною, але є сервіси, які пропонують суму і в 200 тис. грн., але і відсоток у такої позики буде куди вище звичайної.

Як отримати позику з поганою кредитною історією?

Ваш варіант - це мікрофінансова установа, де ви можете отримати кредит в Інтернеті з поганою кредитною історією, причому практично без відмови. При отриманні першої позики, максимальна сума кредиту складає від 100 грн. до 5 тис. грн., а максимальний термін обслуговування - 30 календарних днів. Якщо немає проблем зі своєчасним погашенням боргу і виконанням зобов'язань, при подальшому обігу - сума кредиту збільшиться. Максимальний займ в онлайн-сервісах становить 15 тис. грн.

Щоб почати співпрацювати з мікрофінансовими установами, ви повинні заповнити онлайн-заявку.

Для цього, будь ласка, зверніть увагу на блок у верхній частині головної сторінки. За допомогою повзунка на онлайн-калькуляторі ви можете вибрати суму і кількість днів, необхідних для погашення кредиту. Після визначення суми кредиту і дати закінчення терміну дії договору - слід натиснути кнопку «Отримати кошти».

У вікні, заповніть необхідну інформацію, обов'язково введіть свої паспортні дані та ІПН, а також вкажіть номер своєї кредитної картки. Далі дочекайтеся рішення, яке надійде на вказану адресу електронної пошти.

Протягом декількох хвилин система автоматично прийме рішення.

Весь процес від заповнення заявки до отримання коштів займає всього кілька хвилин. Якщо система приймає позитивне рішення, вам потрібно тільки погодитися з умовами договору і дочекатися отримання грошей. Кошти переказуються негайно, але час доставки клієнту залежить від банку-емітента. Зазвичай, цей процес займає не більше двох годин.

Ви можете оплатити кредит, не чекаючи закінчення терміну дії договору.

Оскільки відсотки за позиковими коштами нараховуються щодня, клієнт може закрити їх в будь-який час і платити відсотки тільки за фактичний час використання.

Переваги сервісу Алекс Кредит

Перевага Alex Credit полягає в тому, що всі умови кредитування чітко вказані на веб-сайті, і клієнти компанії не відчувають неприємних сюрпризів у вигляді прихованих комісій. Наші сервіси постійно оновлюють програми лояльності і намагаються максимально спростити умови угоди. Таким чином, навіть якщо у вас є прострочка по минулим позикам і погана кредитна історія, ви можете подати заявку на кредит в Alex Credit.

Тепер ви знаєте, де і як отримати онлайн-кредит з поганою кредитною історією. Співпрацюючи з Alex Credit, ви отримаєте надійну фінансову підтримку.

Я сподіваюся, що інформація, наведена в статті, допоможе комусь вирішити їхні фінансові проблеми. Якщо у вас є додаткова інформація про те, як можна отримати позику перебуваючи в «чорному списку», будь ласка, напишіть нам в чат.