Чому моя заявка на кредит відхилена?

Чому відхиляють заявку на кредит?
28-04-2019
Чому відхиляють заявку на кредит?
28-04-2019

Шляхи вирішення проблеми

Основна мета нашої компанії надати доступні позики всім українськимжителям без зайвих зволікань, застави та поручителів. Але, в деяких випадках ми неможемо схвалити заявку на кредит. Нижче ми зібрали найбільш поширеніпитання, над якими клієнтам варто подумати, а також шляхи їх вирішення.

Найбільш поширені причини відмови

Немає українського громадянства

Ми мікрокредітной організація, що має право надавати кредити тількиукраїнським громадянам. Щоб отримати позику в Алекс кредит, ви повинні бутигромадянином України.

Вам не виповнилося 18-ти років

Відповідно до чинного українського законодавства, громадянськадієздатність з'являється після вісімнадцяти років і отримати будь-які засоби до досягнення цього віку не вийде.

Ви в реєстрі боржників

У той момент, коли оброблятися кредитна заявка використовуються дані з Бюрокредитних історій, яке надає інформацію про отримані та погашених кредитах. Якщо у вас є прострочена або непогашена заборгованість, ви не можете отримати у нас займ.

Дані, введені при заповненні анкети, невірні (допущені помилки)

Напевно, найпоширеніша причина відмови. При заповненні форми заявкисталася помилка, і ви надали нам невірні дані. В цьому випадку ми не можемо видати кредит.

У вас немає постійного доходу

Компанія докладає всіх зусиль, щоб допомогти в скрутну хвилину, але ми хочемо переконатися, що ви зможете погасити кредит. Якщо у вас немає постійного доходу - зарплати, стипендії, пенсії - ми не можемо видати кредит.

Як змінити рішення заявки?

Спочатку переконайтеся, що ви правильно заповнили запропоновану форму. найбільшНайпоширенішою причиною відмови є помилки при реєстрації. перейдіть навкладку «Мої дані». В особистому кабінеті на нашому сайті двічі перевірте правильність введених даних - прізвища, імені, по батькові, серії та номера паспорта.

Якщо ви знайшли помилку - виправте її і напишіть на [email protected]. Ваша заявка буде знову розглянуто. Якщо надані дані відповідають фактичним, перевірте свою кредитну історію. Для перевірки використовуйте один із сайтів бюро кредитних історій.

Непогашена заборгованість за кредитами або погані кредитні рейтинги єчастою причиною відмови в засобах. Погасіть кредит або виправте рейтинг і зв'яжіться з нами знову. Ваша повторна заявка може бути розглянута через 30 днів післяотримання відмови.

Вам не потрібно заповнювати форму заявки при повторній подачі. Увійдіть в особистий кабінет, виберіть суму і термін кредиту і натисніть кнопку «Отримати кредит».Якщо у вас є які-небудь питання, зверніться в службу підтримки по телефону.

(Плата за дзвінок відповідає тарифних планів вашого стільникового оператора).