Де можна отримати гроші з карти Приватбанку, що не сплачуючи комісію

приватбанк и деньги
05-02-2020
приватбанк и деньги
05-02-2020

Приватбанк - найбільший український банк з великою мережею відділень і банкоматів по всій країні. Карта універсальна Приватбанк є практично у всіх, адже вона пропонує необмежені можливості. Якщо користувачеві необхідний кредит, він може отримати його не тільки в самому банку Приватні, але і на сайті Alexcredit. Варто відзначити, що гроші на картку зараховуються моментально. Зняти кошти можна не тільки на банкоматі ПриватБанку, але і іншими методами.

Як зняти гроші в банкоматах ПриватБанку без комісії

Кожен користувач, оформляючи карту, задається звичайним питанням: "Як зняти гроші з карти Приватбанку без комісії?". Якщо мова йде про карту для виплат, то користувач з легкістю може зняти необхідну суму, що не виплачуючи комісію. Всього на території України відкрито близько 8 000 банкоматів, через що кожен споживач швидко знайде найближчий.

Але зняття особистих коштів з кредитки Приватбанку завжди обкладається комісією. Знімаючи особисті кошти, споживачеві доведеться заплатити 1%. Такий ставкою піддаються будь-які операції, незалежно, де вони виконуються. Це може бути банкомат, представництво або будь-який інший український банк.

Також зняти гроші з універсальною карти Приватбанку без комісії можна, якщо це кредитні кошти. Якщо споживач знімає від 500 гривень, йому доведеться заплатити 4%. Якщо до 500 гривень, то комісія може складати до 25 гривень, залежно від суми.

Чи можна зняти гроші без карти через телефон? Дійсно, в банкоматах Привату можна зняти кошти, не маючи при собі карту. Для цього потрібно знайти в меню послугу "Зняти без карти". Комісія за зняття без карти становить 2 гривні.

Як зняти гроші без карти і без телефону? Виконати таку дію не вийде, адже, знімаючи кошти без картки, користувачеві потрібно підтвердити дію за допомогою пароля, який надійде на номер телефону або мобільний додаток.

Як зняти гроші в відділенні Приватбанку

Всього на території країни відкрито близько 2500 відділень, в яких можна перевести в готівку гроші без відсотків клієнтам Привату. Для цього потрібно звернутися у відділення, маючи з собою пластикову карту і паспорт.

Якщо клієнт планує отримати велику суму, він може замовити її онлайн на сайті банку. Для цього потрібно заповнити заявку, вказати суму, номер відділення, в якому зручно її отримати. У зазначений час клієнтові потрібно прийти у відділення, взявши з собою документи. В такому випадку, відсоток за переведення в готівку не стягується.

Як зняти гроші з інтернет-карти Приватбанк

Скориставшись інтернет-банкінгом, користувач може замовити віртуальну картку. Вона створюється в різній валюті, поповнювати її можна через термінал. Але зняти кошти не вийде, адже картка є віртуальною. Для того щоб зняти гроші з карти Приватбанку без комісії, потрібно перерахувати кошти на пластикову карту, призначену для виплат.

Особливості зняття готівки в чужих банкоматах

Як зняти гроші з карти Приватбанку без комісії, якщо поруч немає відповідного банкомату або відділення? Завдяки тому, що банк співпрацює з багатьма установами, користувач може зняти кошти, які не виплачуючи відсотки. З якими банками співпрацює Приватбанк? Це такі відомі банки, як:

Юникредит.

Ощадбанк.

Райффайзен.

Альфа.

Чи можна зняти кошти за кордоном

При виїзді за кордон, потрібно врахувати, що зняти гроші без комісії не вийде. Саме з цієї причини, виїжджаючи за кордон, варто подбати про готівки набагато раніше. Зняти готівку c кредитки без комісії не вийде. Знімаючи свої гроші з кредитки, доведеться заплатити 1% комісії. Знімаючи кредитні кошти, потрібно заплатити комісію в розмірі 4%. Відсоток банкомату Приватбанк при отриманні грошей з картки для виплат складе 2%.

Банки партнери Приватбанку в Росії

Варто зазначити, що офіційних партнерів у Приватбанку в Росії немає. Але український банк і російські фінансові структури взаємодіють між собою всередині платіжних систем, але не в рамках двосторонніх угод. Зняти гроші з карти Приватбанку в Росії можна в таких банкоматах:

Сбербанк.

ВТБ.

Альфа Банк.

Росбанк.

Райффайзенбанк.

Газпромбанк.

Також розрахуватися карткою можна у всіх POS-терміналах. Але потрібно враховувати автоматичну конвертацію.

Зняття коштів з валютної карти

Як зняти гроші з валютної карти Приватбанк? Зняти кошти саме з валютної карти неможливо, адже банкомати видають тільки гривні. Отримати кошти можна в касі банку, взявши з собою карту і паспорт. А замовити валюту для видачі можна за допомогою Приват24.

Карта Приватбанк відкриває перед користувачами великі можливості. Клієнти можуть зняти гроші без карти Приватбанк, не платити комісію при знятті особистих коштів. Також знімати гроші можна в різних банкоматах. До того ж, отримати кредит готівкою в Приватбанку можна на вигідних умовах. Більш детальна інформація представлена ​​на сайті Alexcredit.

{{ 'take it now' | translate }}

{{ 'how much money? new' | translate }}

{{maxAmount | currencyGel}}

{{ 'For how many days? ua new' | translate }}

{{maxDays}} {{ 'days' | translate }}

{{'the chosen repayment date is in non-working days' | translate}}

{{ 'culcu how long is the terms' | translate }} {{returnDatePlusOneeight | date : "dd/mm/YYYY"}}

{{'Your monthly payments are new' | translate}}

{{'Borrowing new' | translate}}

{{setAmount}}

{{'borrowed interest new' | translate }}

{{setTotalInterest}}

{{'Total sum ua' | translate }}

{{setTotalToPay}}

{{'Repayment date ua' | translate }}

{{returnDate | date : "dd/mm/YYYY"}}