Отримати кредит на карту онлайн без відвідування банку?

image
09-08-2021
image
09-08-2021

Чи траплялося вам стикатися з непередбаченими витратами? Напевно. Вони можуть бути самого різного характеру: затопили сусіди, і потрібно терміново робити ремонт. Зламався пилосос, і потрібно купувати новий. Дитина підросла, і потрібен новий одяг. Не кажучи вже про такі неприємні ситуації, як термінова медична допомога. Але і від таких неприємностей ніхто не застрахований.

Необхідність витрачати гроші, особливо незапланована необхідність, навряд чи додає гарного настрою. Однак є і хороша новина: навіть незапланованими витратами можна управляти. І ось яким чином.

Рахуємо гроші

Зрозуміло, що кожен вміє рахувати гроші у власному гаманці. А ось коли мова заходить про безготівкові кошти, ситуація ускладнюється. Людина так влаштована, що їй завжди здається, ніби на банківській карті більше грошей, ніж насправді. У зв'язку з цим вона схильна витрачати більше, ніж планувала.

А тепер подивимося, як ідуть справи, коли оформляється кредит на карту онлайн без відвідування банку. Ви заходите на сайт мікрофінансової організації, вибираєте потрібну вам суму і термін, після закінчення якого плануєте цю суму повернути, – і сайт автоматично розраховує вам і загальну суму до виплати і нараховані відсотки. Більш того, ви можете самостійно контролювати процес нарахування відсотків і дані по своїх виплатах – вся ця інформація знаходиться у вашому особистому кабінеті і цілодобово доступна для перевірки. Таким чином, ви ніколи не заплутаєтеся, скільки вже виплатили, скільки вам ще залишилося, і яка сума нарахованих відсотків.

Історія одного пограбування

Олексій – менеджер у невеликій компанії, працює в Харкові. Напередодні новорічних свят йому потрібно було їхати у відрядження до Києва, що його не обрадувало: замість приємної передноворічної метушні йому довелося зустрічатися з незнайомими людьми і вирішувати робочі питання. Але найгірше трапилося вже в столиці. Прямо на вокзалі у нього вкрали конверт з грошима на відрядження, і Олексій залишився зовсім без грошей. А попереду ще чотири дні в чужому місті!

– Я прийшов у свій готельний номер, сів на ліжко і просто дивився перед собою, – каже Олексій. – Що робити? У розпачі я гортав телефонну книгу і судорожно перебирав імена знайомих, думав, до кого б звернутися за допомогою. Взагалі це дуже неприємно – просити грошей, ти відразу потрапляєш під вплив, стаєш залежним від іншої людини. І тут мене осінило.

Олексій зайшов в Інтернет, знайшов сайт мікрофінансової організації, прикинув, скільки грошей йому потрібно найближчим часом, подумав, що зможе їх повернути тільки після Нового року, і оформив заявку на кредит. Якщо говорити конкретно, то йому треба було 2 тисячі грн на 14 днів. Олексій натиснув кнопку «Відправити заявку», і через 10 хвилин гроші були у нього на банківській картці.

– Сервіс мікрокредитування став справжнім порятунком для мене в тій ситуації, – згадував він пізніше. – По-перше, я все ж таки не залишився зовсім без грошей в 500 км від рідного дому. По-друге, мені не довелося принижуватися і просити в борг у знайомих. А найголовніше – це те, що я можу самостійно контролювати кредитні кошти.

Контролювати кредитні кошти дійсно досить просто і зручно. На головній сторінці сайту мікрофінансової організації розташований онлайн-калькулятор. З його допомогою клієнт сервісу онлайн-кредитування вибирає необхідну йому суму грошових коштів, а також термін, на який вони йому потрібні. Зазвичай цей термін не перевищує 30 днів, однак будь-яку позику, якщо вона не прострочена, завжди можна продовжити ще на 10, на 20 або на 30 днів, при цьому умови кредитування залишаються тими самими (тобто процентна ставка не збільшується). Крім того, онлайн-калькулятор автоматично розраховує відсотки за користування кредитом, і клієнт одразу бачить, яку загальну суму йому потрібно буде внести після закінчення терміну кредитування. Олексій звернувся до сервісу онлайн-кредитування вперше, і як новому клієнтові йому була надана знижка 99,9%. Таким чином, отримавши в кінці грудня 2 000 на 14 днів, в січні він виплатив свій кредит у розмірі 2002 грн 80 коп.

– Звичайно, такі великі знижки надаються не завжди, – каже Олексій. – Однак я взяв на замітку таке альтернативне джерело доходу, як сервіс онлайн-кредитування, і при необхідності став вдаватися до його послуг. І тоді з'ясувалося, що для постійних клієнтів теж передбачені знижки, причому вони постійно зростають. Чим більше у тебе вчасно виплачені кредитів, тим дешевше тобі обходиться кожен наступний. І це не кажучи про акції, під час яких можна отримати додаткові бонуси. Але ж є ще промокоди – спеціальні додаткові знижки.

  1. Як працює промокод?

Промокод – це справжній подарунок для постійних клієнтів мікрофінансових організацій. Він є унікальною комбінацією букв і цифр, яка дає право клієнтові отримати додаткову знижку. Під час оформлення чергової заявки промокод вводиться у відповідне поле, і онлайн калькулятор автоматично перераховує нараховані відсотки в меншу сторону.

А найприємніше, що додаткова знижка за промокодом підсумовується з постійною знижкою за програмою лояльності. Наприклад, знижка постійного клієнта становить 30%. Якщо цей клієнт отримує промокод на додаткову знижку 25%, то при оформленні заявки він отримає грошові кошти із загальною знижкою 55%.

Тільки факти

  • У мікрофінансовій організації ви можете отримати кредит на будь-яку карту будь-якого українського банку.
  • Клієнтом МФО може стати будь-який громадянин України з 18 років.
  • Неважливо, в якій точці України ви перебуваєте: Дніпро, Львів чи Одеса. Якщо у вас є доступ до Інтернету, то з оформленням кредиту проблем не виникне.
  • МФО – один з найефективніших і вигідних способів терміново отримати кошти.

{{ 'take it now' | translate }}

{{ 'how much money? new' | translate }}

{{maxAmount | currencyGel}}

{{ 'For how many days? ua new' | translate }}

{{maxDays}} {{ 'days' | translate }}

{{'the chosen repayment date is in non-working days' | translate}}

{{ 'culcu how long is the terms' | translate }} {{returnDatePlusOneeight | date : "dd/mm/YYYY"}}

{{'Your monthly payments are new' | translate}}

{{'Borrowing new' | translate}}

{{setAmount}}

{{'borrowed interest new' | translate }}

{{setTotalInterest}}

{{'Total sum ua' | translate }}

{{setTotalToPay}}

{{'Repayment date ua' | translate }}

{{returnDate | date : "dd/mm/YYYY"}}