Найдешевший кредит в Українi в 2020

Найдешевший кредит в Українi
29-11-2019
Найдешевший кредит в Українi
29-11-2019

Шукаєте найдешевший кредит в Україні? Таких відсотків, які пропонує AlexCredit, ви не знайдете ні в жодній іншій українській фінансовій організації. Нашим клієнтам достатньо всього п'яти хвилин, щоб отримати необхідні гроші під 0,01% в день - це найвигідніша пропозиція на українському ринку фінансів.

Що значить дешевий кредит?

Взяти кредит онлайн дешево в Україні пропонує безліч МФО, але в дійсності такі пропозиції взяти кредит під 0 відсотків - всього лише рекламний хід, завдяки якому МФО прагнуть заманити нових клієнтів.

Компанія AlexCredit йде зовсім іншим шляхом - ми не тільки обіцяємо, але і видаємо найдешевші споживчі кредити. Досить зайти на сторінку онлайн-калькулятора, щоб переконатися - у нас дійсно недорогі кредити онлайн на карту. Денна процентна ставка в 0,01% - єдине в Україні пропозицію, такого відсотка немає ні в одному іншому МФО.

За кілька років роботи нашими послугами скористалися десятки тисяч українців, і кожен з них може підтвердити, що AlexCredit - це дійсно найдешевші кредити в Україні.

Чи можливо отримати дешеві кредити в банку України?

Якщо вас не переконало наші пропозиції, ви не довіряєте МФО і по як і раніше вважаєте, де дешевше взяти кредит, наведемо конкретні цифри. У 2019 середня ставка в банках України склала 17% річних. Розділивши цю цифру на 365 днів, отримуємо цифру 0,045 - це і буде середньобанківських денна ставка за виданими кредитами. Скористатися послугами AlexCredit значить зять кредит дешевше більше ніж у 4 рази.

При цьому треба врахувати, що жоден банк не зможете забезпечити таких пільгових умов, якими користуються наші клієнти:

  • цілодобова робота - ми видаємо кредит на карту 24/7;
  • відсутність жорстких вимог - вам достатньо мати громадянство України і бути старше 18 років;
  • не потрібно збирати пакет документів - щоб отримати дешеві кредити, досить паспорта та ІПН;
  • не потрібно чекати схвалення кілька днів або тижнів (як це буває в банках) - заявки розглядаються миттєво, а гроші на карту надходять протягом декількох хвилин після схвалення і верифікації;
  • ми працюємо з клієнтами, у яких зіпсована кредитна історія - жоден банк не схвалить заявку людини, у якого є кредит з простроченням.

У нас один з найвищих показників схвалених заявок - в AlexCredit отримує дешевий кредит онлайн на карту в Україні кожні 97 чоловік з 100 звернулися. Решта 3% - це ті, хто або неправильно заповнив заявку, або надав невірні відомості.

Где взять кредит дешевле?

Знайти дешевший займ на карту в Україні неможливо, ви тільки витратите час, якщо продовжите пошуки.

За той час, який ви будете переглядати рекламу банків і МФО, що пропонують дешеві мікрокредити, можна не тільки подати заявку, а й отримати необхідні гроші. Крім того перед тим, як звернутися в банк, бажано дізнатися свою кредитну історію. Якщо в ній міститься відомості про існуючий кредит або про простроченнях, які були допущені раніше, можна навіть не готувати документи - банки не працюють з таки клієнтами.

А завдяки пропозиції AlexCredit кредитну історію можна навіть поліпшити, якщо діяти за таким алгоритмом:

- взяти дешевий кредит на короткий термін;
- повернути гроші відповідно до укладеного договору;
- повторити процедуру ще раз.

В результаті відомості про виконання зобов'язань підуть в БКІ і ваш кредитний рейтинг підвищиться.

Слід зазначити і ще один плюс співпраці з AlexCredit - простоту повернення. Повернути кошти дуже просто, ви можете переглянути інструкцію про те, як оплатити кредит. Завдяки повній автоматизації процесу ви зможете не тільки отримати найдешевший кредит в Україні, а й повернути його в зручне для вас час доби.