Як і де оформити кредит з маленькою зарплатою на вигідних умовах

человек стягивает купюры евро сантиметром
20-03-2020
человек стягивает купюры евро сантиметром
20-03-2020

Людей з маленькою зарплатою банки не вважають перспективними позичальниками і під будь-яким приводом намагаються відмовити в позиці. Приводом стають невдала кредитна історія, відсутність поручителів і нездатність надати в заставу ліквідні активи. AlexCredit діє інакше і дає можливість взяти кредит з мінімальною зарплатою всім українцям.

Якою має бути мінімальна зарплата, щоб взяти кредит в Україні

У законі про бюджет на 2020 рік зазначено, що мінімальна зарплата на території України становить 4723 гривні. У порівнянні з попереднім роком сума зросла на 550 гривень. Але і цього збільшення виявилося недостатньо для того, щоб спокійно жити цілий місяць. Українцям як і раніше не вистачає коштів на нагальні потреби і люди будь-якими способами намагаються отримати кредит з маленькою зарплатою в банках, МФО і позичкових касах.

Чи можна оформити позику на більшу суму в банку

Взяти в одній з банківських структур кредит на покупку житла при низькій офіційній зарплаті можна. Але доведеться переконати фінустанова в наявності регулярного додаткового доходу. Ухваленню позитивного рішення сприяють:

договору, що підтверджують здачу в оренду нерухомості;

довідки про депозити в банках;

документи, які доводять отримання матеріальної допомоги від держави, друзів або родичів.

Також банки видають кредит під заставу нерухомості або будь-яких інших цінностей і активів. Але позичальник повинен володіти ними одноосібно або мати на руках письмову згоду співвласника використання цінностей в якості заставного майна.

Чи реально оформити кредит в банку з мінімальною білої зарплатою в Україні

Українцям, які хочуть взяти кредит з маленькою зарплатою, раді не у всіх банках. Багато структур відмовляють таким позичальникам. Установи, готові співпрацювати, погоджуються дати кредит на побутову техніку або інші споживчі потреби. Гроші на будинок, квартиру або автомобіль на таких умовах зазвичай не надають.

Кредит із забезпеченням в банку - що це

Наявність матеріального забезпечення говорить про те, що кредитор отримає гроші назад, навіть якщо позичальник їх не поверне. В якості гарантії позики розглядаються житлова / комерційна нерухомість, порука платоспроможного родича / друга / знайомого товари, коштовності, злитки і цінні папери. На таких умовах є шанс оформити в банку кредит з сірою зарплатою, з судимістю і негативної КІ.

Додаткові доходи - шанс отримати кредит з маленькою зарплатою в банку

Громадянам з низькою зарплатою схвалюють банківський кредит на авто, техніку і гаджети при наявності додаткового доходу. Ключова умова - документальне підтвердження надходження грошей з іншого джерела. Якщо засоби приносить діяльність, що підлягає оподаткування, потрібна довідка від інспектора про сплату податків.

Як отримати кредит з маленькою зарплатою в МФО в день звернення

Людям з маленькою зарплатою, студентам і пенсіонерам для оформлення позики не потрібно їхати в МФО, а потім тижнями чекати схвалення. AlexCredit приймає заявки по інтернету і розглядає їх автоматично. Протягом чверті години клієнт отримує відповідь. Гроші відразу переводяться на карту. Звітувати про витрати не потрібно.

{{ 'take it now' | translate }}

{{ 'how much money? new' | translate }}

{{maxAmount | currencyGel}}

{{ 'For how many days? ua new' | translate }}

{{maxDays}} {{ 'days' | translate }}

{{'the chosen repayment date is in non-working days' | translate}}

{{ 'culcu how long is the terms' | translate }} {{returnDatePlusOneeight | date : "dd/mm/YYYY"}}

{{'Your monthly payments are new' | translate}}

{{'Borrowing new' | translate}}

{{setAmount}}

{{'borrowed interest new' | translate }}

{{setTotalInterest}}

{{'Total sum ua' | translate }}

{{setTotalToPay}}

{{'Repayment date ua' | translate }}

{{returnDate | date : "dd/mm/YYYY"}}