Взяти кредит у Приват Банку онлайн

кредит в приватбанке онлайн
27-04-2019
кредит в приватбанке онлайн
27-04-2019

Privat Bank - один з найбільших комерційних банків з вітчизняним капіталом в Україні, і він же є новатором у багатьох відношеннях. За ним стоїть повна видача банківських карт в Україні, міжнародний рейтинг і запуск банкоматів по всій країні.

Даний фінансовий інститут впровадив послугу дистанційного банківського обслуговування через Інтернет - Приват 24, сервіс був запущений ще в 2001 році. Питання якості обслуговування клієнтів є одними з пріоритетних.

Все це вплинуло на розвиток фінансової системи України. Приватні, як і раніше, залишається на першому місці за всіма фінансовими показниками, тому збільшення кількості депозитного капіталу нікого не дивує. У банку також є платіжний сервіс LiqPay.

Головний офіс ПриватБанку перебувати в Дніпрі, в добавок банк має 3000 філій по всій країні. Крім того, у нього досить представництв за межами України. Бренд об'єднує в собі ПриватБанк України, латвійський AS PrivatBank і його філії.

Історія створення ПриватБанку

1992 рік - це рік заснування ПриватБанку. Сергій Тігіпко є одним із засновників і головою ради директорів ЗАТ, яким тоді був банк. До націоналізації банку Олександр Дубілет був головою правління. Основними співвласниками були Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов. Їхні частки склали 49,9% і 41,5% відповідно.

У 1996 році банк - став членом міжнародної платіжної системи Visa і почав масово випускати банківські карти. Далі Приват отримує рейтинг Thomson BankWatch.

У 2001 році була запущена система онлайн-банкінгу Privat24, яка дозволяє клієнтам оплачувати, перевіряти суму коштів і переводити їх. У лютому 2002 року була випущена вже мільйонна платіжна карта.

Приват Банк став першим банком в Україні, який розмістив європейські облігації на європейському ринку і отримав вищий рейтинг від Standard & Poor's. У 2009 році банк став публічним акціонерним товариством. У 2016 році Кабінет Міністрів вирішив націоналізувати його.

Які види кредитів пропонує Приват Банк?

ПриватБанк має декілька видів кредитів. На думку установи, найпростіший варіант - подати заявку на карту «Універсальна». Для цього вам буде потрібно 15 хвилин, а з документів необхідний тільки паспорт та ІПН. Кошти мають бути повернуті протягом 55 днів. Дана карта підтримує такий пільговий період.

Максимальна сума на картці буде дорівнює 50 000 гривень. Ще однією перевагою є можливість використання карти в якості депозитної.

Нова кредитна послуга - «часткова оплата». За допомогою картки "Універсальна" або "Універсальна Голд» клієнти мають можливість купувати товари або послуги, оплачуючи їх тільки частково. Решту суми, без відсотків і комісій, позичальник може вносити на карту рівними частинами щомісяця. Очевидна зручність в тому, що ви можете оплачувати покупки в інтернет-магазині 24 години на добу, 7 днів на тиждень. І це займе всього 30 секунд.

Крім того, клієнтів як і раніше залучають автокредитами. Зокрема, у фінансової установи є свої авто майданчика. Купуючи там автомобіль, ви отримуєте економію до 6%. До того ж, позичальник отримує розстрочку протягом кількох хвилин і не піклуватися про оформлення документів в ДАІ. Банк відповідає за все. Найбільша вартість авто - 800 000 гривен, більше половини суми необхідно внести авансом.

У банку існує ще один кредит. Під житлову і комерційну нерухомість. Передоплата - 25%, ставка - 17,9% в рік. Максимальний термін кредиту складає 240 місяців. Крім того, банк гарантує юридичну підтримку, відсутність прихованих комісій і відсотків.

Що робити, якщо у вас поганий кредитний минуле?

Кредитна історія є документальним підтвердженням своєчасності виплати відсотків і раніше виданих позик. Якщо в цьому відношенні все добре, то у позичальника не виникне проблем з отриманням нових кредитів.

Якщо історія нульова, чиста, то можуть виникнути проблеми і ризики, оскільки кредитор взагалі не знає свого позичальника, а значить не може оцінити, що від нього очікувати. Ось чому краще кілька разів взяти невеликий позику, погасити його в строк, отримавши таким чином хорошу кредитну історію.

А ось з поганим фінансовим минулим - куди складніше, оскільки банк, побоюється, що кошти можуть бути не повернені. Щоб виправити кредитну історію, вам потрібно показати себе, з іншого боку. В цьому випадку вкрай важливо не затримувати виплати і строго дотримуватися всіх умов. ПриватБанк рекомендує подати запит на зміну ліміту, щоб розглянути, як відновити довіру до позичальника.

Як отримати кредит у ПриватБанку

Сьогодні процес подачі заявки на кредит значно спрощений. Послугу можна отримати на карту в особистому кабінеті ПриватБанку за допомогою онлайн-сервісу.

Обов'язкові документи для оформлення кредиту:

  1. 1. Паспорт громадянина України.
  2. 2. Ідентифікаційний код.

Правда, кредити бувають різні, і кожен клієнт буде розглядатися індивідуально. Зокрема, згідно з кредитної історії, банк може запросити додаткові документи, для поліпшення умов позики. Інші довідки, такі як довідка з місця роботи, довідка про доходи, можуть стати ще одним фактором при визначенні кредитного ліміту.

Додаткова документація може включати:

  1. 1. Документи про наявність активів (нерухомість, рухоме майно, депозити).
  2. 2. Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Філії ПриватБанку

Приватбанк в своєму складі налічує близько 25 000 відділень по всій країні. Це друга за величиною регіональна мережа. Зверніть увагу, що в останні роки спостерігається тенденція до їх зниження. Йдеться про всіх банках в Україні.

Банкінг ПриватБанку

Природа віддаленого банкінгу проста - клієнти можуть здійснювати платежі, не звертаючись до відділення банку. Десятки послуг відразу стають доступнішими: будь то оплата комуналки, поповнення депозиту, мобільного рахунку або навіть погашення кредиту і ще багато іншого. Як це зробити і які сервіси, і додатки доступні - про це буде сказано нижче.

Приват 24

Privat24 - з назви видно, що ця послуга доступна 24/7. Це система онлайн-платежів, за допомогою якої ви можете управляти своїм рахунком через Інтернет. Майже всі проблеми можна вирішити, не виходячи з дому. Погашення кредиту, переклад на рахунок, оплата або будь-яка інша операція з банківською картою - все це можна вирішити за допомогою онлайн-сервісу.

Мобільний додаток

Оскільки мобільний телефон, у сучасної людини, знаходиться поруч майже 24 години на добу. ПриватБанк вирішив скористатися і даною перевагою, спростивши багато банківських послуг, починаючи від оплати квитанції і закінчуючи прийомом платежів через IPay. А додатків на Android і iPhone надає повний набір.

Регулярні платежі

Приват24 спрощує життя забудькуватим. Сервіс, автоматично оплачує регулярні рахунки. Для цього, слід підтвердити, що ви хотіли б автоматично оплачувати комунальні послуги, поповнення карти та інші поточні витрати кожного місяця. Переваги даної послуги очевидні: не потрібно ходити в банк, оплачуючи при цьому комісію і, звичайно, ви будете впевнені, що оплатили за воду, опалення, газ і електрику вчасно.

Оплата по телефону 3700

Ще одним нововведенням в ПриватБанку є оплата по телефону. Ви можете оплачувати свої рахунки в будь-якій точці світу за допомогою мобільного телефону. Просто наберіть 3700, щоб повідомити банку номер вашої картки, дані одержувача і суму платежу.

СМС-банкінг

Цей сервіс схожий на попередній, тільки в даному випадку, вам потрібен смартфон. Насправді, тут більше варіантів для надання послуг. Баланс по карті, поповнення рахунку і переказ коштів - основні функції SMS-банкінгу.

Банкомати і термінали самообслуговування

Мережа банкоматів ПриватБанку є найбільшою, що складається з майже 7 500 одиниць. Вони використовуються для проведення операцій по карті, платежами та внесками. Найголовніше - ви можете зняти гроші в будь-який час. У свою чергу, термінал призначений для оплати.

Відгуки про Приватбанк

Коментарі до будь-якого сервісу з надання послуг, можуть бути абсолютно різними. Особливо там, де люди помиляються. Людський фактор - це не тільки вина банку, але і клієнти часто припускаються помилок: неправильно вводять цифри, вчасно не платити за кредити, а потім скаржаться на штрафи і т.д.

Розберемо найбільш поширені коментарі користувачів сервісу ПриватБанку. Позитивні - багато відділень, банкоматів і терміналів. Відносно нові послуги, такі як регулярні платежі, телефонні платежі і SMS-банкінг, на думку багатьох дуже зручні. Найчастіше Приватні виступають в якості новатора в своїх областях, а потім з часом його конкуренти вводять схожі послуги.

Що стосується негативних коментарів, вони теж існують. В основному вони стосуються, збою системи, правда це трапляється рідко. Наприклад - позичальники отримували додаткові рахунки до оплати через рік після успішного закриття кредиту, інші ж не могли отримати фінансування через систему PrivatMoney через збій.

Крім того, виникали випадки, коли не санкціонована знімали гроші з зарплатної картки, а при оплаті пенсійного внеску, квитанція про отримання в МРЕО була відхилена зі словами «фальшива папір». А ще система може бути перевантажена, а служба Privat24 - недоступна. Крім того, багато клієнтів помічали, що працівники бувають грубими або некомпетентними. Правда в банку щоразу намагаються вирішити виниклі проблеми і намагаються реагувати на найменше невдоволення.

Якщо ж Вам терміново необхідна невелика сума, зверніть увагу на онлайн-кредити, наприклад, Alex Credit. Позичальники можуть користуватися цими послугами в будь-який час, навіть вночі, і не хвилюватися, що з заявка буде відхилена. Вам потрібна тільки одна банківська карта, один паспорт громадянина України та один мобільний телефон. Заповнивши форму на сайті, ви можете бути впевнені, що гроші будуть зараховані на карту протягом 15 хвилин. На відміну від інших, Алекс Кредит не потрібно витрачати час на збір інформації, спілкування з менеджерами і відвідування філій - все робиться онлайн.

Основні переваги:

  • відсоток за позикою становить всього 1,3% в день;
  • немає додаткових перевірок;
  • ви можете керувати своїм обліковим записом з особистого кабінету;
  • зручні варіанти погашення.

Всякий раз, коли ви вирішуєте піти в банк або будь-Мікрофінансовий установа, ви повинні бути дуже вдячні за надану можливість і час. Якщо вам потрібно всього лише 1 000-2 000 грн, щоб щось купити, будь ласка, зв'яжіться з нами, щоб заощадити сили і час.