Гроші онлайн на карту без відсотків

image
20-10-2018
image
20-10-2018

Гроші онлайн на карту без відсотків – чи можливо таке, або це всього лише слоган банків і різних МФО? В цьому і спробуємо розібратися.

Багато людей часто стикаються з нестачею грошей, які так необхідні для того, щоб банально дожити до зарплати або зробити незаплановані покупки. Деякі в цьому випадку звертаються до колег, друзів або родичів з проханням терміново перерахувати трохи грошей онлайн на картку.

Але що, як в даний момент у них немає можливості вам допомогти? Добре, якщо ви економний людина і здатні відкладати на «чорний день», практика ж показує, що таких людей мало, а більшість змушена звертатися за допомогою в різні фінансові установи.

Принцип банківського кредитування

Як ми всі знаємо, якщо людина відповідає вимогам банку, то легко зможе отримати гроші. Як правило, таких вимог – цілий список, він включає:

- вікові обмеження, причому чоловічі і жіночі показники можуть відрізнятися;

- надання підтверджуючої документації – паспорту і ідентифікаційного коду;

- наявність хорошої кредитної історії;

- довідки, що підтверджують рівень доходу, і т. ін.

Де можна оформити онлайн гроші на карту без відсотків

Людям з гарною кредитною історією банки часто пропонують гроші на карту онлайн. Але якщо людина вперше подає заявку на отримання коштів, у неї просто немає кредитної історії.

В такому випадку більшість банків перестраховуються, закладаючи додаткові процентні ставки і платежі, і про безпроцентне кредитування тут вже не йдеться.

Аналізуючи своє фінансове минуле, необхідно з'ясувати, де і коли видавався кредит. Похід в банк при непогашеному кредиті в іншому закладі навряд чи буде успішним, оскільки банки завжди перевіряють фінансові показники. Якщо вам і підуть на зустріч, то на жорстких умовах і під дуже високий відсоток, оскільки банки враховують свої майбутні ризики.

Однак в Інтернеті ви знайдете велику кількість фінансових об'єднань, які можуть надати кошти позичальникам, причому терміново і без відмов, навіть незважаючи на кредитну історію.

Звичайно, це не означає, що користувачеві не потрібно надавати які-небудь дані. Але умови отримання кредиту в таких системах значно простіше: наприклад, кошти можна взяти тут.

Як взяти гроші онлайн на карту

Розглянемо основні вимоги, які пред'являють онлайн-сервіси для отримання коштів:

  • для отримання грошей необхідно заповнити онлайн-заявку;
  • терміново взяти гроші можна тільки по досягненню повноліття;
  • контактні дані родичів і поручителі не потрібні;
  • заявки приймаються без довідок, причому цілодобово;
  • кредит видається на пріватбанківську карту за паспортом і ідентифікаційним кодом;
  • при схваленні кредиту кошти надходять протягом 10 хвилин.

Як видно, за умови сумлінного погашення позики погане кредитне минуле не є перешкодою для отримання безвідсоткового кредиту. А кошти видаються на банківську картку – онлайн.