Наші нові відео!
Знайомтеся з новими персонажами

image

Зйомка відеороликів - дивовижно захоплюючий процес! Починається він з кастингу акторів. Справа ця відповідальна, адже потрібно знайти не просто кіногенічних персонажів, а таких, у яких глядач впізнає своїх сусідів чи знайомих, з характером. Таких, які будуть симпатичні нашим глядачам. Тут важливо все: і вираз обличчя, і манера розмовляти.

Коли персонажі знайдені, починається робота костюмера. Одягнути актора - теж непроста творча задача, адже одяг повинен мати добрий вигляд у кадрі, відповідати навколишньому оточенню і бути природним.

Після костюмера за справу береться художник-гример. Під його руками виникає зовнішність персонажа. Потім актор потрапляє в крісло перукаря, який чаклує над зачісками. Навіть для того щоб створити скуйовджену шевелюру, йому доведеться працювати близько години!

І ось, через кілька годин, коли актори вже готові до зйомок, починається чарівництво. Режисер командує: «Мотор!», оператор включає камеру, спалахують лампи і на знімальному майданчику запановує тиша. Але насправді це лише початок. За один знімальний день може бути знято кілька десятків дублів, і тільки один з них виявиться вдалим. Саме його ви і побачите по телебаченню. Навіть не віриться, що на зйомки одного ролика тривалістю 15 секунд може піти 12 годин, правда?

Але ось нарешті відеосюжети зняті і змонтовані, тепер їх можна показати глядачам. Що ми з задоволенням і робимо. Бажаємо приємного перегляду. І пам'ятайте: якщо ви вимовляєте фразу "Я що тобі, Alex Credit?" - переконайтеся, що вас не знімає прихована камера. Адже так можна і на ТБ потрапити!

20-06-2019
image
20-06-2019