Як вибрати кращий онлайн кредит?

Як вибрати кращий онлайн кредит?
13-01-2020
Як вибрати кращий онлайн кредит?
13-01-2020

Для того щоб купити побутову техніку, зробити ремонт або просто "дотягнути" до зарплати, багато хто звертається в МФО і оформляють експрес-кредити. Це вигідний спосіб кредитування, адже фінансові організації, на відміну від державних банків, не просять заставу і не вимагають великої кількості документів. Але для того щоб не переплатити велика кількість відсотків, потенційному позичальникові слід знайти найвигідніший кредит. Підібрати його можна на сайті Alexcredit.

Як визначитися, який потрібен кредит?

Щоб взяти кредит швидко, позичальникові не доведеться йти в банк, заповнювати велику кількість документів і довго чекати схвалення. Все завдяки тому, що віртуальна майданчик Alexcredit працює в режимі онлайн. Саме тут представлені найдешевші кредити в Україні, які видаються на вигідних умовах і з мінімальною процентною ставкою.

Щоб отримати найвигідніший кредит і зрозуміти, який тип позики потрібен, клієнту потрібно враховувати такі характеристики:

  • Процентну ставку - це головна складова будь-якого онлайн-кредитування. Саме на відсоток, в першу чергу, звертають увагу всі позичальники, адже від нього залежить сума переплати.
  • Термін - потрібно враховувати максимальне і мінімальне час кредитування.
  • Суму - взявши кредит онлайн вперше, клієнт може розраховувати на максимальну суму в 3 000 грн. Тільки після її погашення, позичальник може отримати більшу суму.

Чим швидше клієнт погасить свій борг, тим менше він заплатить відсотків. Варто відзначити, що погасити борг можна також і частинами, таким чином, клієнт істотно заощадить на відсотках, адже вони нараховуються на залишкову суму боргу. Щоб правильно розрахувати суму переплати, слід відкрити кредитний калькулятор.

Визначившись з тим, який тип кредиту потрібен, клієнт може переходити до оформлення заявки. Отримати кредит в інтернеті можна на навчання, техніку. Це може бути споживчий, миттєвий кредит, для студентів або пенсіонерів.

Відповідний спосіб оформлення кредиту онлайн

Оформити кредит можна на сайті нашої компанії Алекскредіт. Ця процедура не займе багато часу, вона виконується онлайн. Таким чином, потенційному позичальникові не доведеться відвідувати офіс компанії, щоб оформити заявку і отримати кредит.

Що потрібно для того, щоб оформити найвигідніший кредит в Україні? Для цього важливо відповідати наступним критеріям:

Бути повнолітнім.

Мати громадянство України.

Мати мобільний телефон та електронну пошту.

Якщо у потенційного позичальника позитивна кредитна історія, це збільшить шанс на отримання грошей. Якщо ж історія вже була зіпсована, клієнт зможе отримати гроші, але розраховувати на велику суму йому не варто.

Що робити позичальникові, який не може оплатити кредит вчасно?

Щоб погасити борг без штрафів, позичальник повинен внести гроші в певний термін, зазначений в договорі. Але, у зв'язку зі складними обставинами, не всі клієнти можуть своєчасно оплатити кредит. Але не варто переживати з цього приводу, адже наша компанія завжди йде на допомогу своїм клієнтам. Ми пропонуємо функцію пролонгації кредиту. Таким чином, позичальник може продовжити термін погашення боргу на 10, 20 або 30 днів. Але для цього потрібно внести плату за цю послугу і суму нарахованих відсотків. Скориставшись такою послугою, клієнт продовжує термін погашення позики, через що йому не доведеться платити штраф. Скористатися пролонгацією можна в особистому кабінеті.

Отримати онлайн кредит на сайті Alexcredit максимально просто і вигідно. Саме тут можна підібрати найвигідніший кредит, оформити його в режимі онлайн і моментально отримати на банківську картку.