Вартість видалення гланд (мигдаликів) в Україні

Вартість видалення гланд (мигдаликів) в Україні
23-01-2020
Стоимость удаления гланд в Украине
23-01-2020

Видалення мигдалин - хірургічне втручання, в процесі якого хірург січуть лімфоїдні освіти. Таке втручання усуває запалені органи, їх осередки з абсцесами. Це малоінвазивна операція, яка не є рідкістю. Але така операція, втім, як і будь-яка інша, повинна бути оплачена. Ціна операції на гланди залежить від різних чинників, наприклад, від ступеня занедбаності, обраного методу, міста і типу лікарні. Але, якщо ви не можете оплатити лікування, ви можете отримати кредит. На сайті Alexcredit представлені вигідні умови і мінімальна процентна ставка.

У яких випадках необхідна операція?

Найчастіше, видалення мигдалин не уникнути в таких випадках:

  • З'являються труднощі з диханням або ковтанням.
  • Запалені органи істотно збільшилися.
  • Накопичився гній.
  • Якщо при альтернативному методі терапії результат відсутній.
  • При утворенні перітонзіллярний абсцесу.
  • Через постійні захворюваннях ангіною - не рідше 3 разів на рік.

Хронічний тонзиліт неможливо вилікувати антибіотиками. Хворому підійде тільки хірургічне втручання.

Види видалення гланд

Видалити гланди можна різними методами. Вони підбираються з урахуванням ступеня тяжкості захворювання і можливостей пацієнта. Існують такі способи видалення гланд:

Класичний - найпростіший і універсальний метод, який проводиться під загальним наркозом, за допомогою скальпеля, ножиць і петлі. Запальний вогнище видаляється повністю, через що більше не потурбує.

Лазерне видалення гланд (мигдаликів) - користується особливою популярністю, адже операція виконується швидко, без наркозу і без кровотеч. За допомогою інфрачервоних, вуглецевих або волоконно-оптичних променів уражені тканини обпікаються. Видалити гланди лазером можна, як дітям, так і дорослим.

Кріодеструкція - це метод виморожування, який, найчастіше, виконується в кілька етапів. Після всіх етапів тканини відмирають, після чого відторгаються. Це безболісний метод, в процесі використовують місцеві транквілізатори.

Коблація - це найсучасніший спосіб, в якому лікар застосовує спеціальний коблатор. Це обладнання, що утворить плазму. Всі дії проводяться під знеболюючими.

Скільки коштує видалення гланд?

Перед тим, як погодитися на хірургічне втручання або інший спосіб видалення мигдалин, кожен задається питанням: "Скільки коштує вирізати гланди в Києві, Харкові, Дніпрі, Одесі та Запоріжжі?". В першу чергу, ціна залежить від двох чинників - типу лікарні та міста. Лікарня може бути державної та комерційної. Природно, вирізати гланди в приватній клініці набагато дорожче, ніж у державній. Але в таких лікарнях працюють виключно висококваліфіковані лікарі та використовуються сучасні методи лікування.

Другий фактор, від якого залежить вартість операції, це тип міста. У провінційних населених пунктах вирізати гланди набагато дешевше, ніж у великих обласних центрах. Але, варто врахувати, невелика кількість лікарів і відсутність сучасного обладнання.

Скільки коштує видалення гланд лазером в Україні? Щоб зрозуміти різницю у вартості, візьмемо кілька великих міст і середню ціну на операцію.

У Києві вартість видалення гланд в державній лікарні коштуватиме близько 8000 грн, в той час як в приватній клініці ціна в середньому становить 12500 грн. У Харкові та Дніпрі ціна видалення гланд в державних клініках від 3000 до 5000 грн, в приватних клініках від 7000 до 9000 грн.

У зазначену вартість входить сама процедура, перебування в стаціонарі, медикаменти, обстеження.

Що робити, якщо на операцію не вистачає грошей?

Якщо заявлена ​​сума операції занадто висока, вам потрібно звернутися в нашу компанію і швидко отримати кредит на карту. Найчастіше, операція по видаленню мигдалин є терміновою, адже пацієнти звертаються до лікаря вже з серйозними симптомами, наприклад, з утрудненим диханням або виходять гноєм. Саме з цієї причини зволікати не можна. Отримати кредит можна і в державному банку, але варто врахувати, що вам доведеться зібрати великий пакет документів і дочекатися обробки заявки. Це може зайняти кілька днів. До того ж, державні установи часто відмовляють у видачі кредиту. Особливо, якщо гроші потрібні особам без офіційного джерела доходу або з поганою кредитною історією.

Щоб не нудитися в очікуванні відповіді від банку, а швидко отримати кредит на карту, вам потрібно оформити позику на сайті Alexcredit. Для цього потрібно оформити онлайн заявку і відправити її. Співробітники нашої компанії швидко обробляють отримані заявки, через що ви зможете отримати гроші на карту вже через годину.