ТОП - 10 реальних способів заробити гроші домогосподаркам з мінімальними вкладеннями

способы заработать деньги домохозяйкам
19-12-2019
image
19-12-2019

Майже у половини сімей, де мама - домогосподарка, є труднощі з грошима. Молоді пари живуть від зарплати до зарплати, економлячи зарплату. Вийти жінкам на роботу навіть на півставки не завжди виходить. Тому актуальним є питання, як заробити домогосподарці сидячи вдома, щоб не вкладати багато грошей і при цьому відразу отримувати дохід. Багато пані вже знайшли вихід із ситуації. Про них ми розповімо нижче. На допомогу вам буде маса інформації для старту - ролики в мережі, майстер-класи. Вони допоможуть почати нарешті заробляти, не виходячи з дому.

Способи заробітку, якщо ви домогосподарка

Всі варіанти заробити грошей вдома ми розбили на кілька категорій. Це дозволить вам вибрати найкращий варіант для себе, виходячи з умінь і навичок. Для реалізації деяких ідей потрібно зовсім небагато вкладень. Припустимо, швачці потрібно купити нитки, а блогеру - камеру, якщо немає на ноутбуці. Отримати початковий, повторимося, невеликий капітал можна, якщо взяти кредит онлайн на карту. Це дозволить швидше досягти мрії отримувати гроші нарівні з чоловіком.

Заробіток для господинь

Сидячи вдома, жінки намагаються врятуватися від домашньої рутини, займаючись хобі. Часто це справа для душі, але можна позначити варіанти, які увійдуть в наші 10 способів заробити грошей на дому:

  • Рукоділля. Можна займатися пошиттям одягу, віконних штор, чохлів для м'яких меблів, в'язанням. Деякі роблять мило ручної роботи, вишивають одяг, виготовляють біжутерію, предмети декору. Цікаве заняття - валяння в шерсті.
  • Кулінарія - відмінний спосіб як заробити домогосподарці сидячи вдома. Якщо любите готувати, то почніть пекти торти, робити льодяники, пряники на дні народження і корпоративи. Всю продукцію можна продавати через інтернет. Коли розкрутити, заведіть свій сайт або групу в месенджері. Це швидше буде просувати продажу.
  • Флористика. Хороший спосіб заробити, якщо ви - домогосподарка. Актуально для жінок, хто любить розводити квіти. Акцент зробіть на рідкісні сорти рослин і квітів. Інші вирощують еко-трави. Зручно, якщо у вас великий балкон або живете в приватному секторі. Кріп, розмарин, м'ята, чебрець - все користується попитом. Добре продається товар відразу в пластикових одноразових горщиках.

Хенд-мейд набирає популярність в світі. Вироби ручної праці цінуються вище, ніж товар з фабрики. Головний плюс виробів, зроблених своїми руками в тому, що він дозволяє заробити, якщо ви домогосподарка.

Заробіток для відповідальних

Якщо рукоділля - не ваша стезя, добре вмієте готувати тільки чай з пакетика, а квіти викликають нудьгу, то не варто впадати у відчай. Є й інші варіанти, як заробити домогосподарці сидячи вдома:

1) Послуги няні. Можна доглядати за сусідськими дітьми, особливо, якщо є і свій власний малюк, яка потребує опіки. Якщо вам в радість турбота про дітей, любите розвиваються гри і довгі прогулянки на вулиці, то це спосіб якраз для вас. Перші клієнти - ваші знайомі і сусіди.

2) Вигул собак. Непоганий варіант поповнити особистий бюджет. Така послуга потрібна людям, які часто виїжджають у відрядження, хочуть вирушити в щорічну відпустку і т.д. Клієнтів шукайте в соціальних мережах, серед сусідів, в групах і на сайтах домашніх тварин по місту.

3) Можна освоїти якусь професію. Припустимо, перукаря, майстра манікюру та педикюру, бровіста, майстри по нарощуванню вій. Курси тривають зазвичай не більше 2-х місяців. Візьміть моментальний кредит онлайн на карту, щоб вирішити тимчасовий брак грошей. В майбутньому це окупиться сторицею. І ви зможете почати заробляти гроші на дому. Деяким клієнтам так навіть краще. Записатися до майстра можна в будь-який зручний час.

4) Ще непоганий варіант - розведення породистих собак і котів будинку. Це для любителів тварин. При наявності присадибної ділянки, тязі до живності, розводьте кроликів і курей. Для проживаючих в квартирі підійдуть акваріумні рибки, равлики.

Заробіток без спеціальних навичок

На цьому способи як заробити домогосподаркам грошей не закінчуються. Вибирайте такі варіанти:

1) Робота ініціатором спільних покупок. Якщо ще не користувалися цією послугою, то суть в тому, що потрібно зібрати групу покупців. Мета - покупка товару за зниженою вартістю в оптовиків. Можна робити свою націнку на кожній угоді - до 25% або вище. Це можливість домогосподаркам без навичок і хобі знайти роботу на дому. Головні якості для здобувача - це бажання працювати, ініціативність та організаторські здібності. Без стартового капіталу.

2) Робота блогером. Складайте рецепти, тестуйте косметику, розповідайте про іграшки своєї дитини. Згодом, як наберете народ за передплатою, можна заробити гроші без спеціальних навичок, монетизувати канал.

3) Робота фрілансером. Щоб заробити домогосподарці на дому, спробуйте попрацювати транскрібатором. Це людина, яка розшифровує аудіофайли, відеоролики. Потрібна посидючість, увагу і мінімальний рівень грамотності. Для такої роботи, як переклад тексту, малювання рекламних банерів, написання текстів потрібні знань. Але згадайте, чим ви займалися до декрету або на останній посаді. Це може стати вашою відправною точкою до пошуку роботу.

4) Марафон по схудненню. Легко заробити на цьому, якщо ви домогосподарка. Потрібно зібрати колектив, який хоче скинути вагу, підбадьорювати їх, допомагати на кожному кроці, давати рецепти і поради. Зручно, якщо в минулому ви займалися схудненням. Участь у марафоні зробіть платним. Почніть з невеликої суми.

Працювати на дому - значить робити те, що у вас виходить найкраще. Не змушуйте себе робити улюблену справу насильно. Результат буде плачевним. Принадність наших 10- способів як заробити домогосподарці в тому, що можна стати тим, ким самі цього хочете. Багато пані після набуття улюбленого заробітку на дому, так і не вийшли на роботу.