Як чоловік повинен доглядати за собою? - ТОП 10 порад

Как мужчина должен ухаживать за собой
08-09-2020
Як чоловік повинен доглядати за собою
08-09-2020

Для багатьох чоловіків немає більш недооціненою сфери, ніж догляд за собою; з чого почати чоловікові, готовому прийняти на себе відповідальність за свій зовнішній вигляд?

У цивілізованому суспільстві панує рівноправ'я статей, тому чоловіки доглядають за собою практично нарівні з жінками. Що повинен робити чоловік, щоб виглядати ефектно і доглянуто - розповість ця стаття.

У нашій країні серед чоловіків ще не дуже прийнято доглядати за собою, з чого почати, щоб стати доглянутим і стильним? Наші поради - для Вас!

Користуйтеся сонцезахисним кремом!

Як почати доглядати за собою? Пам'ятайте, що догляд - це питання не стільки краси, скільки здоров'я, тому знати, як стежити за собою - важлива умова для збереження цього безцінного дару. Сонцезахисний крем в сучасній екологічній ситуації, коли клімат стає все спекотніше, а озоновий шар - все тонше, стає косметичним засобом, а фактором виживання.

З чого почати догляд за собою? - Тример з різноманітними насадками!

Кращий рада, як навчитися доглядати за собою для чоловіка - це рада купити тріммер з безліччю насадок. Сучасна високотехнологічна «іграшка» привчить стежити за собою і стане безцінним інструментом в боротьбі із зайвою волосяним покривом, а також в приборканні покриву незайвого.

Очевидні поради по догляду за собою: вчасно міняйте леза бритв!

Який би очевидною не була необхідність своєчасної заміни лез, чоловіки нерідко забувають про цей момент. Але як доглядати за собою, якщо затупілась бритва дряпає шкіру, смикає відростають волоски, викликає роздратування? Тому в «джентльменському наборі» завжди повинен бути присутнім достатній запас змінних лез. А якщо ви хронічно забуваєте його поповнювати - краще купіть електробритву. Неакуратно виголене обличчя і чоловік, який доглядає за собою, - це несумісні поняття.

Гігієнічні правила догляду за собою: своєчасно міняйте зубну щітку!

Ще один очевидний, але, тим не менш, необхідну пораду, як правильно доглядати за собою - зубну щітку необхідно замінити при настанні одного з попередніх подій: або після закінчення тримісячного терміну використання, або при зміні положення щетинок на таке, при якому виробник рекомендує терміново замінити щітку. Багато компаній спеціально використовують різнокольорові щетинки, щоб при втраті щіткою функціональності вони служили індикатором необхідності заміни. Це ще один з пунктів, який повинен включати догляд за собою чоловіка, що піклується про здоров'я.

Як почати стежити за собою по справжньому серйозно? - Не соромтеся відвідувати дерматолога!

Шкіра чоловіків так само сприйнятлива до негативних факторів середовища і до невблаганного плину часу, як і шкіра жінок. Просто представники сильної статі схильні ігнорувати ті сигнали, які подає організм через шкіру, а також проблеми, викликані зовнішнім впливом. Проте, чоловік, який доглядає за собою, ні в якому разі не повинен ігнорувати дерматологічні проблеми, або, того гірше, шукати рішення в Інтернет. Шкірні вади можуть говорити про серйозні проблеми зі здоров'ям, що вимагають професійного підходу.

Як за собою доглядати? - Дбайливо ставтеся до волосся!

Як чоловікові доглядати за собою і правильно користуватися сучасними корисними девайсами, на жаль, знає далеко не кожен. Яскравий приклад - фен: цей пристрій дозволяє швидко висушити волосся після миття. Проте, користуватися ним потрібно з розумом: занадто гаряче повітря пересушує шкіру голови, пошкоджує цибулини, псує структуру волосся. Тому висушити голову після миття краще холодним або злегка теплим повітрям.

Чоловічий догляд за собою: раціонально користуйтеся парфумами!

Як доглядати за собою чоловікові, щоб викликати прихильність оточуючих? Важливий фактор - це запах. Зазвичай чоловіки здійснюють в цій сфері три помилки: ігнорують продукти парфумерії, несправедливо вважаючи, що «мужик повинен пахнути мужиком»; навпаки, користуються парфумами з явним надлишком; або наносять парфумерію без урахування золотого правила «парфум потрібно наносити виключно на вимите тіло». Будь-яка з цих помилок може зруйнувати образ навіть самого доглянутого чоловіка.

Раціонально використовуйте шампунь

Як правильно мити голову чоловікові? Не варто лити шампунь прямо на голову: налийте трохи засобу в долоні, а потім злегка вспеньте його в руках і рівномірно нанесіть на волосся. Після цього помасажуйте шкіру голови і вспеньте шампунь в волоссі, а потім - змийте. Не потрібно залишати шампунь на волоссі надовго. Надлишок кошти - також ні до чого.

Як стежити за собою чоловікові: нічний догляд

Перед сном обов'язково треба вмитися, щоб прибрати з шкіри природний жир і вуличний пил. Чоловікам буває лінь доглядати за собою, тому багато вмиваються тільки з ранку, не дозволяючи шкірі відпочити від забруднень. На вимиту шкіру слід нанести спеціальний чоловічий крем для нічного догляду.

Догляд за собою: поради на кожен день

Як навчитися стежити за собою? Для початку потрібно прийняти думку, що доглядати за собою - природно. Вам потрібна хороша гребінець, зубна нитка і іригатор для порожнини рота, вам потрібно відвідувати майстра манікюру і Барбер-шоп. А іноді потрібно проконсультуватися зі стилістом або косметологом.

Звичайно, догляд за собою вимагає вкладень. І, можливо, почати прямо сьогодні вам заважає відсутність вільних грошей. В цьому випадку ви можете оформити заявку на безвідсотковий кредит онлайн. Доглянутий чоловік - це прекрасно!

{{ 'take it now' | translate }}

{{ 'how much money? new' | translate }}

{{maxAmount | currencyGel}}

{{ 'For how many days? ua new' | translate }}

{{maxDays}} {{ 'days' | translate }}

{{'the chosen repayment date is in non-working days' | translate}}

{{ 'culcu how long is the terms' | translate }} {{returnDatePlusOneeight | date : "dd/mm/YYYY"}}

{{'Your monthly payments are new' | translate}}

{{'Borrowing new' | translate}}

{{setAmount}}

{{'borrowed interest new' | translate }}

{{setTotalInterest}}

{{'Total sum ua' | translate }}

{{setTotalToPay}}

{{'Repayment date ua' | translate }}

{{returnDate | date : "dd/mm/YYYY"}}