Кредит без передоплат в Україна 2020: переваги мікрокредитування

голубая кредитная карта в руках
17-03-2020
голубая кредитная карта в руках
17-03-2020

Ремонт – это не всегда дорого и бесконечно долго. Не обязательно представлять ремонт таким, когда вся семья выезжает на несколько недель в другой дом, в то время как в собственном выносится вся мебель, срываются обои и творится полный беспорядок. Бюджетный ремонт однокомнатной квартиры своими руками вполне реально завершить за пару недель, даже проводя по 2-3 часа работ в свободное время.

На яких умовах можна взяти позику? Найпоширеніша схема кредитування: ви можете взяти позику сьогодні, а повернути - в майбутньому разом з відсотками. При цьому нарахування відсотків відбувається на ту суму, яка береться в позику (її називають «тілом кредиту»). Повернення можливе як у вигляді одноразової виплати, яка здійснюється позичальником після закінчення строку дії кредитного договору, визначеного у кредитному договорі, так і у вигляді серії виплат з певною періодичністю (найчастіше - щомісячних), кожна з яких містить в собі частину тіла кредиту і нараховані відсотки. Тут також можливі різні підходи і механізми: виплати можуть йти як рівними частками, так і в порядку спадання (оскільки тіло кредиту, як база нарахування, з часом зменшується).

Але є й інша схема, більш рідкісна: її можна назвати «відсотки вперед» або кредит з передоплатою. По суті, це метод дисконтування кредиту - відсоток розраховується виходячи з майбутньої суми до повернення, а сьогодні на руки ви можете отримати позику, зменшену на суму нарахованих відсотків. Повернути ж доведеться повну суму кредиту. Як це виглядає? Вам потрібно 10 000 грн, ставка банківських відсотків - 10% річних. На руки вам сьогодні видають 9 000 грн, а через рік доведеться повернути 10 000 грн. 1000 грн нарахованих відсотків банк утримав відразу, тим самим, зменшивши ризик втрат у разі неповернення.

Але на практиці такі кредити з передоплатою практично вийшли з ужитку, оскільки в цьому випадку банк применшує реальну процентну ставку, а це порушує кредитне законодавство України. Пояснимо: якщо взяти сьогодні 9 000 грн за звичайною схемою кредитування (кредит без передоплати) в банку під 10% річних, то ви повернете через рік 9 900 грн, а не 10 000 грн. Ставки за двома методами виглядають однаково, але в кредиті з передоплатою реальна сума - вище.

Тому займ без передоплат в Україні - єдина законна схема кредитування.

Види кредитів без передоплати

Якщо вам потрібно взяти позику, у вас є цілий ряд можливостей. Але, щоб це був дійсно кредит без проблем, варто зважити всі «за» і «проти» для різних видів кредитування .

Розглянемо основні види кредитів без передоплат, які ви можете оформити:

- кредит від приватної особи під розписку - зазвичай, позикодавцями погоджуються бути ваші знайомі: родичі, друзі, колеги; але варто пам'ятати: ніщо так не псує відносини між людьми, як гроші, взяті в позики;

- ломбардний кредит - обов'язково доведеться залишити в заставу будь-яке цінне майно;

- банківську позику - потрібно цілий пакет документів, а в підсумку вашу заявку можуть відхилити;

- мікрокредит - можна оформити займ дистанційно або у відділенні МФО; як правило, видають такий кредит без проблем і в стислі терміни, а документів потрібно - по мінімуму.

Мікрокредити: найшвидші кредити, які не потребують передоплат

Якщо порівняти різні способи кредитування між собою за ступенем зручності, на перше місце вийдуть саме мікрокредити: це кращий спосіб взяти позику без передоплат і застави в Україні.

Основні переваги мікропозик:

- це гарантована допомога в отриманні кредиту - заявки практично завжди схвалюються без відмови;

- це справжній експрес-кредит - гроші на карту ви отримаєте за 15 - 20 хвилин;

- дуже просто оформити позику дистанційно - для цього не потрібно виходити з дому, а кредит можна отримати навіть вночі;

- це кредит без застави, а також без поруки;

- мікропозик - кредит без проблем: не потрібно збирати пакет документів і стояти в черзі.

Єдиний недолік, який має швидкий позику в МФО - це досить високі (в порівнянні з банківськими) відсотки. Але якщо зважити всі переваги і недоліки, стане очевидним, що це - найкращі позики без передоплат.

Потрібні гроші без передоплати? Вибираємо кращу МФО

Вибрати оптимальні умови вам допоможе кредитний калькулятор, який є на сайті кожної мікрокредітной організації. Варто звернути увагу на два моменти: розмір відсотків в день і можливість отримати пільговий кредит для нового позичальника.

Розглянемо кілька найпопулярніших сервісів:

- «Швидко Гроші» - 2% в день;

- CreditOn - 1,9% в день;

- AlexCredit - 1,7% в день.

Крім того, сервіс онлайн-кредитування AlexCredit - це МФО, яка видає новим клієнтам безвідсоткові кредити. Такі позики навіть вигідніше, ніж банківські.

{{ 'take it now' | translate }}

{{ 'how much money? new' | translate }}

{{maxAmount | currencyGel}}

{{ 'For how many days? ua new' | translate }}

{{maxDays}} {{ 'days' | translate }}

{{'the chosen repayment date is in non-working days' | translate}}

{{ 'culcu how long is the terms' | translate }} {{returnDatePlusOneeight | date : "dd/mm/YYYY"}}

{{'Your monthly payments are new' | translate}}

{{'Borrowing new' | translate}}

{{setAmount}}

{{'borrowed interest new' | translate }}

{{setTotalInterest}}

{{'Total sum ua' | translate }}

{{setTotalToPay}}

{{'Repayment date ua' | translate }}

{{returnDate | date : "dd/mm/YYYY"}}