Де взяти грошей в період карантину

Концепция Карантина Коронавируса Работа Дома Человек Сидящий Диване Работающий Ноутбуке
14-04-2020
Концепция Карантина Коронавируса Работа Дома Человек Сидящий Диване Работающий Ноутбуке
14-04-2020

Уряд не повідомляє точну дату закінчення карантину. Людям потрібно думати про те, де взяти грошей в період карантину. Не варто впадати у відчай, якщо ви опинилися в складному фінансовому становищі. Якщо ви не знаєте, де взяти грошей, звертайтеся в МФО. Тут можна отримати позику на вигідних умовах навіть в карантинне час.

Оформлення в центрі зайнятості

А де взяти гроші в період карантину тим людям, яких начальство звільнило? Єдине правильне рішення - оформлення в ЦЗ. Скористатися послугами центру можна в онлайн-режимі, а всі документи подаються дистанційно. Оформлення в онлайн-режимі в ЦЗ є до того часу, поки діє карантин.

Виплати безробітним в ЦЗ

Швидко заробити грошей на карантині зможуть всі безробітні люди. На фінансову допомогу можуть розраховувати люди зі стажем роботи від 6 місяців. Точний розмір виплат залежить від середньої зарплати, від стажу роботи. Чим вище зарплата, тим більшу суму виплати отримує безробітний чоловік. Розмір допомоги не перевищує 4 прожиткових мінімумів. У перші місяці безробітний отримує допомогу в 100% розмірі, але потім суми знижуються до 80% і 70%.

Реєстрація на біржі фрілансерів

Цей варіант підійде людям, які шукають заробіток в Інтернеті. Такий швидкий заробіток в карантинне час поповнить сімейний бюджет. Реєстрація на біржі проста, а заробіток при правильному підході буде високим. До фрілансерам відносяться копірайтери, дизайнери, коректори, інші працівники сфери IT. Дистанційна робота - правильне рішення в період карантину.

Викладання в онлайн-режимі

Реальна підробіток на карантині - викладання онлайн. На таку роботу зможуть влаштуватися чоловіки і жінки з педагогічною освітою. Послугами репетиторів користуються школярі, студенти, а іноді і батьки. Педагоги можуть викладати уроки в онлайн-режимі, займатися з учнями за індивідуальною програмою.

Заробіток на продажу, обміні речей

При бажанні в будинку можна знайти багато речей, якими давно ніхто не користується. Це не тільки одяг, взуття, а й книги, техніка, іграшки, предмети декору. Продаж і обмін речей - хороший заробіток на дому в період карантину. Таким способом можна заробити грошей з дому, позбутися від непотрібних речей і звільнити простір. Продавати одяг, інші речі можна через безкоштовні дошки оголошень.

Заробіток на дому своїми руками

Якщо не виходить заробити гроші на офіційній роботі, можна облаштовувати офіс вдома. Жінки, які добре вміють шити, заробляють гроші на пошитті медичних масок. Якщо ви добре готуєте, задумайтеся про ресторанний бізнес. Щоб заробити гроші своїми руками, можна пропонувати клієнтам страви домашньої кухні через Інтернет. Така послуга користується великою популярністю в карантинне час.

Послуги кур'єра

Заробити гроші в період карантину не дуже складно. Один з варіантів - робота кур'єром. Кур'єрські служби доставки постійно пропонують нові вакансії. У послугах кур'єрів потребують ресторани і кафе, продуктові магазини, поштові відділення. Це один з варіантів того, де взяти грошей в умовах ізоляції.

Інші варіанти

Якщо ви хочете заробити грошей з дому, шукайте альтернативні варіанти. При наявності власного автомобіля можна на період карантину влаштуватися в службу таксі. Якщо ви володієте нерухомістю за межами міста, задумайтеся про оренду такого житла. У карантинний період люди активно орендують дачі і особняки в передмісті.

{{ 'take it now' | translate }}

{{ 'how much money? new' | translate }}

{{maxAmount | currencyGel}}

{{ 'For how many days? ua new' | translate }}

{{maxDays}} {{ 'days' | translate }}

{{'the chosen repayment date is in non-working days' | translate}}

{{ 'culcu how long is the terms' | translate }} {{returnDatePlusOneeight | date : "dd/mm/YYYY"}}

{{'Your monthly payments are new' | translate}}

{{'Borrowing new' | translate}}

{{setAmount}}

{{'borrowed interest new' | translate }}

{{setTotalInterest}}

{{'Total sum ua' | translate }}

{{setTotalToPay}}

{{'Repayment date ua' | translate }}

{{returnDate | date : "dd/mm/YYYY"}}