Шалена Чорна п’ятниця! Кожного дня – подарунок
від Alex Credit!

image
14-11-2018

Так, ви не помилились. Напередодні Чорної п’ятниці протягом десяти днів, починаючи з 13 листопада і до 22 листопада, ми будемо дарувати вам подарунки. Кожного дня ви можете отримати крутезні навушники, або кльовий смарт-годинник, або сертифікат у мережу парфумерних магазинів, або… Втім, не будемо розкривати всі карти. Нехай подарунки будуть сюрпризами. Просто повірте, що вони круті.

Як отримати подарунок?

Ми розігруємо призи серед тих, хто запрошує своїх друзів приєднатись до Alex Credit. Кожного дня з 13 до 22 листопада ми будемо підбивати підсумки і вручати подарунок тому, хто впродовж дня запросив найбільше друзів.

Скільки буде переможців?

Ми розігруємо 10 крутезних призів. Кожного дня подарунок буде отримувати той, хто запросить найбільше друзів приєднатись до Alex Credit. Отже, у нас може бути 10 різних переможців. Але якщо хтось із них знову покаже рекорд за запрошеними друзями, він отримає другий подарунок. Скільки рекордів – стільки і подарунків.

А якщо я не виграю?

Такого не може бути! Так, у нас лише 10 призів. Але в будь-якому разі ми даруємо 100 грн кожному, чий друг отримає у нас свій перший кредит. За кожного нового друга – нові 100 грн.

Ну що, готові до Чорної п’ятниці? Готові до марафону крутих подарунків від Alex Credit? Тоді заводьте нових друзів – вам їх знадобиться дуже, дуже багато!

Переможець дня 21 листопада отримав у подарунок крутий СМАРТ-ГОДИННИК . А сьогодні ми розігруємо сертифікат у ювелірний магазин "ЗОЛОТИЙ ВІК".

ХОЧУ ПОДАРУНОК ВІД ALEX CREDIT! >>

*Щоб запросити друга ви маєте увійти до свого особистого кабінету. Введіть свій логін і пароль.

image
14-11-2018