Як взяти кредит без банку і не помилитися?

взять кредит без банка
13-12-2019
взять кредит без банка
13-12-2019

Питання тому, де взяти кредит без банку і як взяти кредит без банку, можуть виникнути у кожного. У швидкому темпі життя треба негайно приймати рішення, і часто кошти потрібні миттєво.

Банківська система працює повільно і вимагає різні підтверджуючі документи. При цьому не факт, що після маси втраченого часу займ буде виданий.

У таких випадках правильним рішенням буде отримати безвідмовний кредит онлайн. Є спеціальні фінансові структури, в яких можна взяти кредит без відвідування банку - це мікрофінансові організації (МФО).

МФО - отримання кредиту без відвідування банківських відділень

Система мікрофінансових організацій вибудувана так, щоб замовник міг взяти гроші терміново на короткий термін. Відмінності від процедури отримання позики в банку значні:

  • не вимагається документів, що підтверджують рівень доходу;
  • мінімум документів взагалі;
  • заявка заповнюється онлайн;
  • узгодження відбувається автоматично;
  • займ онлайн на карту потрапляє моментально;
  • зручне погашення кредиту;

Незважаючи на те, що займ в МФО - це практично безвідмовний кредит, є обмеження. По-перше, замовник отримає швидкий кредит на карту, якщо він громадянин України, і йому виповнилося 18 років (це підтверджується документально). По-друге, у потенційного позичальника повинна бути українська банківська карта, особистий телефон і електронна пошта.

Якщо на всі ці вимоги клієнт може відповісти "так", ймовірність отримання позики без банку наближається до 100%.

Банківська картка обов'язково повинна належати самому позичальникові. В іншому випадку, під час перевірки даних з'явиться інформація, що власником карти є інша людина. Система сприймає це як шахрайство і відмовляє.

На яких умовах кредитують МФО?

Принципи кредитування мікрофінансових організацій приблизно однакові і зрозумілі всім замовникам без винятку:

Потенційний замовник оформляє заявку, попередньо визначивши для себе суму кредиту.

Клієнт чекає схвалення заявки та отримує договір.

Уважно ознайомившись з текстом договору, і переконавшись, що всі умови йому зрозумілі, громадянин підписує договір.

Відразу після підписання документів, замовнику надходить кредит онлайн на карту банку.

Згідно з підписаними документами, позичальник вчасно робить платежі і поступово закриває всю заборгованість.

У разі, якщо з'являються складності з виплатою, позичальник просить пролонгувати договір і виконує свої зобов'язання.

Якщо людина хоче взяти кредит повторно, він заповнює заново заявку і отримує гроші на більш вигідних умовах (програми лояльності, акції, бонуси і т.д.).

Всі системи грошей онлайн радять при неможливості закрити борг, ставити до відома про це організацію - кредитора. Якщо замовник приймає рішення не платити по кредиту, пропадає, ігнорує телефонні дзвінки, МФО звертається до суду і вимагає повернення боргу в судовому порядку.

МФО AlexCredit - кредит без проблем!

Мікрофінансових організація AlexCredit пропонує своїм замовникам вигідні умови по кредиту без відвідування банку, максимальний комфорт при оформленні, швидкий онлайн займ і програму лояльності.

Умови кредитування в AlexCredit

Термін кредитування: 30 календарних днів. Можливо пролонговано договір на будь-який термін, важливо це робити своєчасно.
Можлива сума кредиту: 100 - 20000 грн.
Процентна ставка: від 0,1 до 3%. Нові замовники можуть отримати позику під мінімальний відсоток, для дисциплінованих клієнтів можливе зниження ставки за програмою лояльності або по акціях.
Вік позичальника: 18-65 років.  Вік клієнта підтверджується паспортними даними
Документи для заповнення заявки: паспорт громадянина України, ІПН
Опції, необхідні для отримання грошей: особистий стільниковий телефон, карта mastercard або visa українського банку, електронна пошта. У телефона повинна бути можливість доступу в інтернет

За відгуками постійних замовників, система AlexCredit відрізняється максимальною доброзичливістю до користувачів. Всю необхідну інформацію клієнт отримує через особистий кабінет після реєстрації. Позику можна оформити в будь-який час доби.

AlexCredit - зручна сучасна система, можливість взяти кредит без банку онлайн.