Хто брав кредит онлайн?
Відгуки позичальників

image
23-06-2021
image
23-06-2021

Миттєвий кредит онлайн давно став однією з найбільш затребуваних фінансових послуг серед широких верств населення. Популярність мікрокредитування пояснюється декількома факторами, які вигідно відрізняють онлайн-сервіси від звичайних банків:

  • займ видається практично відразу, від оформлення заявки до надходження грошей на карту зазвичай проходить близько 10 хвилин;
  • кредит оформляється досить просто, для цього потрібен мінімум документів;
  • в разі, якщо клієнт не встигає погасити кредит вчасно, він може продовжити його на тих самих умовах.

Про те, як беруться онлайн-кредити, сьогодні знає більше 90% українців, а близько третини з них є постійними клієнтами сервісів мікропозик. Той, хто брав кредит онлайн, відгуки залишає на численних сторінках в соцмережах, тому будь-хто може скласти власну думку про вигоду мікропозик, грунтуючись на враженнях реальних людей.

Відгуки про с кредити

Світлана, м Полтава: «Це дуже зручно. Раніше люди ходили до відділення банку, а тепер можна з телефону зайти на сайт і оформити заявку на кредит. Сам вибираєш, скільки грошей тобі потрібно і на який термін. Зазвичай дають на місяць, але зате потім можна продовжувати ».

Анатолій, г. Миколаїв: «Я – постійний клієнт однієї мікрофінансової організації, тому там у мене хороші знижки і немає жодних проблем з оформленням заявки, ніколи не відмовляють. Для цього потрібно просто віддавати кредит вчасно. Ті, хто скаржаться на такі сервіси, напевно, просто забувають це робити».

Ольга, м Боярка: «Мікропозики виручають, коли потрібно терміново зробити покупку, але грошей не вистачає. А почекати не можна. У мене так з ремонтом було – виконроб сказав, що пофарбувати стіни робочі можуть лише протягом тижня, а потім вони йдуть на інший об'єкт. І я оформила кредит, щоб купити фарбу. Можна сказати, що завдяки мікропозиці мені вдалося закінчити ремонт без нервів».

Ірина, м Бердянськ: «Деякі люди скаржаться на проблеми з МФО. Але я можу точно сказати: жодних проблем не буде, якщо людина виконує взяті на себе зобов'язання. Тобто виплачує свій кредит вчасно і в повній сумі. У мене ніколи проблем не було, хоча я вже кілька років регулярно користуюся послугами сервісів онлайн-кредитування».

Сергій, м Житомир: «Коли я тільки замислювався про те, щоб оформляти мікропозики, відгуки про різні сервіси зіграли важливу роль у моєму виборі. Але потім я зрозумів, що висновки потрібно робити самому. Тому що багато хто забуває вчасно повертати свої позики, а коли у них виникають проблеми, скаржаться на мікрофінансові організації. Мій особистий досвід такий: перш ніж оформити кредит, потрібно добре подумати, скільки саме грошей потрібно в даний момент і коли ти зможеш їх повернути. Це найголовніше – чітко розпланувати свій дохід. Краще отримати трохи менше грошей зараз, ніж отримати неприємності в майбутньому. А якщо раптом виникають якісь складнощі з поверненням позики, відразу виходити на зв'язок зі своїм МФО – зазвичай вони завжди йдуть на поступки, пропонують способи вирішення проблеми, допомагають з реструктуризацією боргу. Але краще, звичайно, до цього не доводити. А в цілому мікрофінансові організації – це зручний спосіб спланувати навіть непередбачені витрати».

Лариса, г. Киев: «Я завжди дуже обережно поводжуся з грошима, але все ж таки ніхто не застрахований від того, що їх може не вистачити. Одного разу у мене зламалася пральна машина. Сім'я у мене велика, четверо дітей, двоє з них зовсім ще маленькі – одним словом, прати потрібно часто і багато. Але ми не планували купувати велику побутову техніку, грошей у нас на це не було. Виручила мікропозика. Ми брали гроші на місяць, але вийшло повернути навіть раніше».

Олександр, м Умань: «Завжди звертаю увагу на відгуки клієнтів, коли вибираю щось в Інтернеті. І сам їх залишаю, тому що вважаю, що це допомагає людям визначитися. А щодо мікропозик, скажу так: все вони працюють за схожою схемою – оформив заявку, пройшов перевірку, отримав гроші. Але якщо копнути глибше, то з'ясовується, що у них по-різному можуть працювати програми лояльності, різні системи знижок. Ось такі нюанси не кидаються в очі, але про них можна дізнатися з відгуків».

В цілому ж, відгуки позичальників – це зворотний зв'язок від клієнтів сервісів мікропозик. Він може бути емоційно забарвлений, не завжди підтверджений достовірними фактами, але по суті корисний. Саме завдяки йому складається враження про нюанси роботи тієї чи іншої організації.

{{ 'take it now' | translate }}

{{ 'how much money? new' | translate }}

{{maxAmount | currencyGel}}

{{ 'For how many days? ua new' | translate }}

{{maxDays}} {{ 'days' | translate }}

{{'the chosen repayment date is in non-working days' | translate}}

{{ 'culcu how long is the terms' | translate }} {{returnDatePlusOneeight | date : "dd/mm/YYYY"}}

{{'Your monthly payments are new' | translate}}

{{'Borrowing new' | translate}}

{{setAmount}}

{{'borrowed interest new' | translate }}

{{setTotalInterest}}

{{'Total sum ua' | translate }}

{{setTotalToPay}}

{{'Repayment date ua' | translate }}

{{returnDate | date : "dd/mm/YYYY"}}