Кредит в Україні на 60 днів: плюси і мінуси

image
13-10-2020
image
13-10-2020

Бажання скористатися зручністю, швидкістю і мінімальними формальностями, пропонованими кредитом до зарплати, зупиняє страх, що не зможете повернути його протягом 30 днів? Можливо, вас зацікавлять пропозиції кредиторів, які безкоштовно пропонують перший кредит до зарплати? Серед іншого на ринку з'явився продукт: кредит на два місяці. Все більше компаній мають його в своєму арсеналі кредитних пропозицій.

Деякі кредитори усвідомили, що багатьом позичальникам може бути занадто складно зібрати всю суму, щоб погасити кредит протягом 30 днів. Якщо ви є одним з таких заявників, можете використовувати інше рішення - двомісячний кредит. Термін погашення в цьому випадку, однак, не повинен перевищувати 60 днів (може бути 45 або 50 днів). Тим не менш, важливо, щоб у вас точно було більше одного місяця, щоб оплатити свої борги.

Двомісячний кредит зазвичай погашається двома рівними частинами, але його загальна вартість набагато нижче, ніж в разі кредиту в розстрочку, і, що найбільш важливо, ви все ще можете використовувати перший кредит до зарплати без витрат.

Яким умовам повинен відповідати потенційний позичальник?

Кредит на два місяці за умовами для заявників принципово не відрізняється від інших продуктів, пропонованих кредитними компаніями. Звичайно, обсяг вимог, які повинні бути виконані, менше, ніж в разі банківських кредитів, і зазвичай підпадає під кілька стандартних умов:

- володіння дійсним посвідченням особи;

- володіння громадянством і реєстрація місця проживання;

- наявність дієздатності;

- володіння банківським рахунком з доступом до електронного банкінгу;

- володіння рахунком на веб-сайті кредитора;

- відсутність заборгованостей в реєстрах боржників;

- документально підтверджене джерело доходу;

- адреса електронної пошти та номер телефону;

- вік від 18 (іноді 20 або 21) років.

Документ, що підтверджує зайнятість або отриманий дохід, є для кредитора гарантією того, що, надавши двомісячний кредит, він зможе розраховувати на своєчасне погашення зобов'язання.

Двомісячний кредит: плюси і пастки

Позики до получки з періодом погашення більше 30 днів мають практично ті ж переваги, що й інші продукти цього типу, але пропонують додану вартість. Це, звичайно, збільшений час погашення, який не лише дає більший психологічний комфорт, але і дозволяє краще планувати свої витрати і вкладати повернення позики в свій домашній бюджет, не перевантажуючи його.

Крім того, двомісячний кредит пропонує безкоштовне використання коштів і спрощений процес перевірки заявок у порівнянні з банківським кредитом. Зазвичай він працює більш ефективно і швидше, ніж в банківській установі, з більш низькими вимогами до позичальників. Істотною перевагою кредитів на 60 днів є, звичайно, можливість для деяких кредиторів використовувати "рекламний кредит", який не створює додаткових витрат.

На що звернути увагу при виборі двомісячного кредиту?

Незалежно від періоду погашення кредиту, необхідно приділяти особливу увагу певним ключовим аспектам, які дозволять зручно і безпечно позичати гроші. Які це аспекти?

По-перше, користуватися послугами тільки перевірених кредиторів. По-друге, слід уважно вивчити всі положення угоди і правила, що стосуються кредитів на два місяці. Також слід брати в позики стільки, скільки ви можете заплатити, хоча тривалий період кредиту може спокусити взяти на себе великі зобов'язання,

Потрібно бути обережним, щоб не потрапити в боргову спіраль, оформляючи кредит для погашення інших зобов'язань.

Двомісячний кредит в даний час є одним з найбільш цікавих продуктів, що пропонуються ринком небанківських кредитів. Поєднуючи переваги швидких позик до зарплати і продовженого терміну погашення, це може бути кращим вибором для задоволення потреб.

{{ 'take it now' | translate }}

{{ 'how much money? new' | translate }}

{{maxAmount | currencyGel}}

{{ 'For how many days? ua new' | translate }}

{{maxDays}} {{ 'days' | translate }}

{{'the chosen repayment date is in non-working days' | translate}}

{{ 'culcu how long is the terms' | translate }} {{returnDatePlusOneeight | date : "dd/mm/YYYY"}}

{{'Your monthly payments are new' | translate}}

{{'Borrowing new' | translate}}

{{setAmount}}

{{'borrowed interest new' | translate }}

{{setTotalInterest}}

{{'Total sum ua' | translate }}

{{setTotalToPay}}

{{'Repayment date ua' | translate }}

{{returnDate | date : "dd/mm/YYYY"}}